Agarta Doğal El Yapımı Bıttım Sabunu 150 gr

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
99,95 TL
750 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Agarta Doğal El Yapımı Bıttım Sabunu 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGARTA BİTKİSEL KOZMETİK Satıcı Ünvanı: GÜNEYCE KOZMETİK PAZARLAMA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0435098374000001 Vergi Kimlik Numarası: 4350983740
    Bu ürün AGARTA BİTKİSEL KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Agarta El Yapımı Bıttım Sabunu İle Daha Parlak ve Canlı Bir Cilt Agarta El Yapımı Doğal Bıttım Sabunu özünü oluşturan bıttım ağacının menengiç yapraklarından zahmetle elde edilen sabunun, cilde ve saçlara sayısız faydaları bulunur. Cilt ve saç derisini derinlemesine temizleme ve arındırıcı niteliği vardır. Hoş kokusuyla cilt ve saç bakımından sonra rahatlatıcı etkisi hissedilir. Cilt ve Saçların Derinlemesine Temizliği için Agarta El Yapımı Doğal Bıttım Sabunu Kullanın! Sivilce ve aknelere karşı etkilidir. Ciltte ki tıkanan gözenekleri derinlemesine temizlerken, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir. Agarta El Yapımı Doğal Bıttım Sabunu cildin parlak ve canlı görünümünü destekler. Cilt ve saçın pH yapısıyla uygundur. Bıttım sabununun varislere iyi geldiği bilinmektedir. Düzenli kullanımda azaltmada etkilidir. Saç foliküllerinin yapısını güçlendirip, yumuşak olmasını sağlar. Agarta El Yapımı Doğal Bıttım Sabunu saç derisini nemlendirip aşırı kurumasını önler. Saç derisinde ki kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilt ve saç derisinde ki kaşıntılara iyi gelecek özelliktedir. Paraben, parafin SLS, SLES, parfüm, alkol, hayvansal yağ, sentetik esans ve kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli: El, vücut ve saç temizliğinde kullanılabilir. Ilık su ile hafifçe köpürttükten sonra el, yüz, vücut temizliğinde kullanabilirsiniz. Saç diplerine masaj yaparak, bol ve ılık su ile durulayın. Sabunun kullanım ömrünü uzatmak için, kullanım sonrasında nemli zeminde bulundurmamaya özen gösterin. 150 gr.
Geri Bildirim Ver