Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş Carmine Gallo - Carmine Gallo

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş Carmine Gallo - Carmine Gallo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TED Gibi Konuş Dünyanın En İyi Beyinlerine Göre Topluluk Önünde Konuşmanın 9 Sırrı Carmine Gallo / Aganta Kitap Basım Yılı: 2023
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,6 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059851558
  • Yazar: Carmine Gallo
  • TED gibi konuşun. Etkileyin. Fikirlerinizi yayın. Dünyanın cesaretinize ihtiyacı var. Teknoloji Eğlence ve Dizayn sözcüklerinin baş harflerinden adını alan TED konferanslarının gördüğü ilgi bütün dünyada artarak sürüyor. "Paylaşmaya değer fikirler" sloganıyla anılan insanları bu denli etkileyen 18 dakikalık TED konuşmaları internette 4 milyardan fazla izlendi. Peki niçin? Bu kadar çok insanı bu kadar etkileyen konuşmaların sırrı ne? Etkili ikna edici ilham veren bir sunum yapmak için en çok neye gereksinim duyarız? Yetenek? Hayır bildiğiniz gibi değil. Topluluk önünde konuşmak o kadar da korkutucu değil. Carmine Gallo'nun Wall Street Journal çoksatar listesine girmiş bu kitabı 100'den fazla TED konuşmasının çözümlemesi TED'in en sevilen konuşmacılarıyla söyleşiler psikoloji nörobilim ve iletişim uzmanlarının görüşlerini bir araya getiriyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aganta Yayınları 192300 Ted Gibi Konuş

Aganta Yayınları Carmine Gallo TED Gibi Konuş dünya çapında büyük beğeni toplamış bir eserdir. Topluluk önünde konuşma yapmanın incelikleri inceleyen eser, TED konuşmalarını konu alır. İnternette 4 milyondan fazla izlenme sayısına sahip olan TED konuşmaları, her kesimden kişinin severek izleyebileceğini kısa ve etkileyici sunumlardır. Kitap, bu başarının arkasındaki yetenek mi, yoksa bilim mi sorusu üzerine eğilir. Büyük beğeni toplamış olan sunumları inceler, çeşitli çözümlemelerle okurlara etkileyici bir sunum yapmanın ve topluluk önünde özgüvenle konuşmanının sırlarını aktarır. Eser toplamda 280 sayfadan oluşur. 14 x 21 cm ebatındaki kitap rahat şekilde okunabilir.

  • Boyut: 14 x 21 cm
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Cilt Tipi: Karton Kapak

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş’un Konusu Nedir?

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş’un Konusu Nedir?

Aganta Yayınları Carmine Gallo TED Gibi Konuş oldukça ilgi çekici bir konuya sahiptir. Kitap konuşma ve hitabet sanatı ile ilgilidir. TED konuşmaları, dünya çapında büyük ilgi görür. Teknoloji, Eğlence ve Dizayn sözcüklerinin baş harflerinden adını alan bu organizasyonda farklı alanlardan pek çok konuşmacı sahne alır. “Paylaşmaya değer fikirler sloganıyla faaliyet gösteren bu oluşum 18 dakikalık konuşmalarla insanları derinden etkilemeyi başarır. Öyle ki TED konuşmaları dünya çapında takip edilir. Organizasyonun konuşmaları internette 4 milyardan fazla izlenmiştir. Aganta Yayınları TED Gibi Konuş kitabı bu başarının sırlarını inceler. Neden TED konuşmaları bu kadar seviliyor sorusunun yanıtını araştırır. 100’den fazla TED konuşmasının çözümlemesi çeşitli uzmanlık dallarıyla inceleyen eser, topluluk önünde etkileyici bir konuşma yapmanın sırlarını inceler.

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş’un Yazarı Kimdir?

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş’un Yazarı Kimdir?

Aganta Yayınları TED Gibi Konuş kitabının yazarı Carmine Gallo’dur. Yazar, 26 Temmuz 1965 yılında San Jose, Kaliforniya, ABD’de dünyaya gelmiştir. II. Dünya savaşının sonuna kadar bir İngiliz toplama kampında tutulan İtalyan göçmen Francesco Gallo’nun oğlu olan Carmine; köşe yazarı, açılış konuşmacısı, eski gazeteci ve haber spikeridir. Yazar, 1983 yılında Bellarmine College Preparatory’den mezun olur. Daha sonrasında Northwestern Üniversitesi’ndeki Medill Gazetecilik Okulu’ndan mezun olur ve Broadcast Journalism’da yüksek lisans derecesi alır. Çalışma alanıyla ilgili olarak sunum ve hitabet becerilerine eğilen yazar; Steve Jobs’un Sunum Sırları, Steve Jobs’un “Yenilik Sırları” ve Elma Deneyimi gibi çeşitli eserler kaleme almıştır. Steve Jobs’un Sunum Sırları kitabı, WorldCat’a göre 917 kütüphanede yayınlanmış ve 20’den fazla dile çevrilmiştir.

Aganta Yayınları Ted Gibi Konuş Kimlere Hitap Eder?

Aganta Yayınları Carmine Gallo TED Gibi Konuş kitabı oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmekten hoşlanan herkes, bu kitaba bir şans verebilir. Kişisel gelişim alanında kaleme alınmış olan eser, oldukça ilgi çekici bir konuya sahiptir. Bu türe ilgi duyan kişiler TED Gibi Konuş kitabını beğenebilir. Ayrıca konuşma becerilerini geliştirmek isteyenler ve topluluk önünde sunum yapmakta zorlananlar bu kitabı faydalı bulabilir. Eserde yer alan kimi bilgi ve öneriler sunum becerilerini geliştirmelerine olacak tanıyabilir. TED konuşmalarını izlemekten hoşlanan kişiler de kitabı eğlenceli bulabilir. Eserde 100’den fazla konuşmanın çözümlemesi yer alır. Konuşmacıların duruşları, hitap şekilleri ve mimikleri gibi pek çok unsur kitapta ayrıntılı şekilde incelenir. Bu ayrıntılı incelem sayesinde TED konuşmalarını daha farklı bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz. Dilerseniz Aganta Yayınları TED Gibi Konuş yorumlarını inceleyebilir, kitabın içeriğiyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Eğer bu özelliklerin size hitap ettiğini düşünürseniz TED Gibi Konuş kitabını Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.