ael-tech Volkswagen Polo 8 Inç Navigasyon 9h Temperli Nano Ekran Koruyucu

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Ürün Bilgileri

ael-tech Volkswagen Polo 8 Inç Navigasyon 9h Temperli Nano Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİZİKONLTD Satıcı Ünvanı: FİZİKON TEKSTİL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388148261200001 Vergi Kimlik Numarası: 3881482612
    Bu ürün FİZİKONLTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Volkswagen Polo 8 Inç Navigasyon 9h Temperli Nano Ekran Koruyucu Volkswagen Polo 8 inç Navigasyon 9H Temperli Ekran Koruyucu Ekran koruyucu film, Yüksek kaliteli, çizilmeye karşı dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Navigasyon ekranınızı istenmeyen çiziklerden korumak ve çıkmayacak kirlere karşı direnç sağlamak için tasarlanmıştır. Parlama önleyici bu film, kolay çizilme direncini ve korumayı sağlar. Çıkarıldığı zaman hiçbir iz bırakmaz.
Geri Bildirim Ver

Ael-Tech Volkswagen Polo 8 inç Navigasyon 9H Temperli Nano Ekran Koruyucu

Dokunmatik olarak çalışan elektronik cihazların ekran sağlığını korumak amacıyla kaliteli özelliklere sahip film malzemelere ihtiyaç duyulur. Özellikle arabalarda bulunan navigasyon ekranı gün içerisinde sık kullanılan, sürekli temas edilen bir alettir. Volkswagen araba markasına ait Polo model araçlarda yer alan 8 inç ebatına sahip navigasyon cihazı için özel olarak geliştirilen navigasyon ekran koruyucu kaliteli özellikleriyle ön plana çıkar. Film bir malzeme olan bu ürün son derece dayanıklı yapıya sahiptir. Hassas cihaz ekranını dış etkenlere karşı üstün bir şekilde korumaya yardımcı olan bu film malzeme müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak geliştirilir. Filmin şekli 8 inç boyutundaki ekrana tam uyacak biçimde tasarlanır. Siz de aracınızda yer alan navigasyon cihazı için bu kaliteli malzemeyi tercih edebilirsiniz.

  • Film ekran koruyucu
  • Çizilmeye karşı dayanıklı
  • Kaliteli malzeme

Kullanışlı Ael-Tech Volkswagen Polo Ekran Koruyucu

Kullanışlı Ael-Tech Volkswagen Polo Ekran Koruyucu

Ael-Tech Volkswagen Polo 8 inç navigasyon 9h temperli nano ekran koruyucu gelişmiş bir teknoloji kullanılarak tasarlanır. Yüksek kaliteli malzemeden meydana gelen bu ürün, cihazını korumak isteyenler için üstün bir performans sergiler. Temperli yapısı sayesinde kırılmaya ve çizilmeye karşı son derece dayanıklı olan film malzeme cihaz ekranı ile tam bir uyum sağlar. Araçlarda bulunan bu ekran müzik dinlemek ya da navigasyon için sıklıkla kullanılan bir alan olduğu için kaliteli malzemeler ile korunması son derece önemlidir. Ses ve kanal değiştirmek için kullanılan döner kısımlar dışarıda kalacak şekilde kesilen film modeli ekranı etkili biçimde korur. Çizilmeye karşı dayanıklı malzemeden elde edilen ürün güvenli kullanım için gereklidir. Ürün boyutları 8 inç ekran ile uyumlu olarak tasarlanır. Siz de bu koruyucu malzemeyi güvenle satın alabilirsiniz.

Kaliteli Ael-Tech Volkswagen Polo Navigasyon Koruyucu

Kaliteli Ael-Tech Volkswagen Polo Navigasyon Koruyucu

Elektronik özelliğe sahip cihazların ekranını korumak amacıyla geliştirilen filmler estetik bir tasarıma sahiptir. Ekrana yapıştırıldığı zaman görüntü kalitesini bozmayan bu ürün sevilerek tercih edilir. Herhangi bir darbe sonucu meydana gelen çiziklere karşı üstün koruma sağlayan film malzeme aynı zamanda cihazın kirlenmesini de önler. Çıkmayan kirlere karşı ekran sağlığını koruyan ürün sıklıkla tercih edilir. Darbelere karşı direnç sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanan koruyucu film eşsiz bir işçilik ürünüdür. Özenle tasarlanan yapısı sayesinde dokunma sonrası parmak izi bırakmaz. Film malzeme birçok dış etkene karşı dirençlidir. Bu ürünü daha önceden deneyimleyen müşterilerin yaptığı Ael-Tech Volkswagen Polo 8 inç navigasyon 9h temperli nano ekran koruyucu yorumları ile malzeme hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Siz de müşteri puanlarına göz atarak ürünü yakından değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Ael-Tech Volkswagen Polo Navigasyon Koruyucu Fiyatı

Ael-Tech Volkswagen Polo Navigasyon Koruyucu Fiyatı

Arabalarda bulunan navigasyon ekranları için koruyucu seçimi yaparken cihazın sahip olduğu boyuta dikkat edilmesi gerekir. Ael-Tech markası tarafından 8 inç boyutundaki ekranlar için özel olarak tasarlanan bu ürün 2021 model Volkswagen Polo araçları için idealdir. Çıkarıldığı zaman cihaz ekranında herhangi bir iz bırakmayan ürün son derece kaliteli yapıya sahiptir. Bununla dokunmatik hassasiyetine zarar vermeyen ürün sıklıkla tercih edilir. Sürüş esnasında hava koşullarından kaynaklı ekranda meydana gelen parlaklığı büyük oranda önleyen ürün konforlu görüş imkanı sağlar. Parlaklık önleyici özellik yolda navigasyonu güvenli bir şekilde takip etmek açısından işlevseldir. Ael-Tech Volkswagen Polo 8 inç navigasyon 9h temperli nano ekran koruyucu fiyatı ürünün sahip olduğu kaliteli özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu film malzemeyi Trendyol’da inceleyebilir, dilerseniz ürünü buradan satın alabilirsiniz.