Advance Cat Adult Chicken Rice Kedi Maması 15 Kg

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.857,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.149 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079,44 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.164,99 TL4.079,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Advance Cat Adult Chicken Rice Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toptanpet shop Satıcı Ünvanı: ŞERİF KAYIŞKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380480045
    Bu ürün Toptanpet shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Advance Tavuklu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg 1 - 10 yaş arası kediler için protein kaynağı olarak tavuk, karbonhidrat kaynağı olarakta sindirimi kolay olan pirinç kullanılarak hazırlanmış yetişkin kedi mamasıdır. Advance, vitamin E, vitamin C, bioflavonoidler, selenyum, çinko, bakır, manganez ve taurinden oluşan antioksidan sistemi ile hücresel yaşlanmayı engeller ve sağlıklı yaşamı uzatarak yaşlanmayı geciktirir. İçerdiği immunoglobulinler hızlı bir bağışıklık yanıtı sağlayarak sindirim sistemini, özelliklede bağırsak florasını korur. Kalp sağlığını koruyan taurin katkılıdır. Optimum protein seviyesi ile güçlü kas yapısı oluşmasını sağlar ve kedinizin canlılığını ve formunu korur. Linoleik asit, omega 3 yağ asitleri, biyotin ve çinko içerdiğinden sağlıklı bir deri ve tüy yapısı sağlar. Kedinizin parlak ve pürüzsüz bir kürke sahip olmasını sağlar. İçeriğindeki mineral tuzların yanısıra şekli ve boyut olarak özel tasarlanmış olan Advance, plak oluşumunu ve diş çürüklerini engelleyerek ağız sağlığını korur. Dengeli mineral ve bileşen kombinasyonu kedinizin idrarındaki pH seviyesinin az asitli olmasını sağlayarak idrar taşlarının oluşumunu engeller. Özel formülünde yer alan omega 3 yağ asitleri, özellikle de DHA, merkezi sinir sisteminin gelişmesini, taurin ise özellikle yavrularda retinanın gelişmesine yardımcı olur. Dengeli protein içeriği ile kedinizin formda kalmasını ve kilosunun korunmasını sağlar. Advance Cat Adult Tavuklu Pirinçli Yetişkin Kedi Mamasının içindekiler: Tavuk, pirinç, kurutulmuş kümes hayvanları proteini, mısır gluten, mısır, vitamin E ile korunmuş hayvansal yağlar, hidrolize edilmiş balık proteini, kurutulmuş yumurta, bira mayası, plazma protein, potasyum klorür, tetrasodyum pirofosfat, bioflavonoidde zengin citric özleri, vitamin A, vitamin D3, vitamin E tocopherol, vitamin C, bakır, taurin. Advance Cat Adult Tavuklu Pirinçli Yetişkin Kedi Mamasının Besin Değerleri: Protein %37, yağ %16, nem %7-9, ham lif %1, inorganik madde %6,5Makro elementler, Kalsiyum 1,0-1,2, Sodyum 0,2-03, Fosfor 0,9-1,1 Katkı Maddeleri: Vit A 27000 I.U/ kg , Vit.D3 1800 I.U/kg, Vit.E 670 mg/kg, Vit.C 500 mg/kg, Taurin 1200 mg/kg, Biotin 0,03 mg/kg İz Elementleri: Demir 130 mg/kg, İyot 1,4 mg/kg, Bakır 8,8 mg/kg, Manganez 40 mg/kg, Çinko 144 mg/kg, Selenyum 0,1 mg/kg Günlük Miktarı Yetişkin ağırlığı Gr/gün 1-3 15-35 3-5 35-56 5-7 56-75

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Advance Tavuklu Yetişkin Kedi Maması ile Doğru Pet Bakımı

Evcil dostunuzun beslenme deneyimini geliştirebilmeniz amacıyla özel olarak tasarlanmış bir mama çeşididir. Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg yüksek kalorisiyle tek başına bir öğün tamamlayıcı olarak hizmet vermeyi amaçlar. Kedinizin damak tadına uygun lezzetler sayesinde öğünlere ilgiyle yaklaşmasına aracı olur. Böylece kedinizin öğünleri atlamaması ve rutin yaşamda gerçekleştireceği aktiviteler sırasında pratik şekilde enerji kapsamına olanak tanır. Advance tavuklu kedi maması aynı zamanda kedinizin vücudunun rutin yaşam içinde sağlıklı kalabilmesi için de ideal kullanışlılığı sağlar. Sağlıklı işleyen bir vücut için düzenli ve verimli beslenmenin önemi düşünüldüğünde mama, ambalajı içinde barındırdığı yüksek değerler sayesinde öğünlere pratik bir tamamlayıcı olarak hizmet eder. Gün içinde farklı zamanlarda kedinizin tüketimine uygundur. Kedinizin beslenme düzenine göre sabah, öğle veya akşam menüsüne kolayca ekleyebilirsiniz.

  • Tavuktan, Balıktan ve Tahıllardan Oluşan İçerik
  • Protein, Karbonhidrat ve Mineraller Açısından Zengin
  • Vücut Fonksiyonları Üzerinde Çok Yönlü Etkililik

Besin Kaynağı Çeşitliliği ile Advance Tavuklu Kedi Maması

Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg içeriği kapsamında temel olarak tavuk ham maddesi ön plana çıkar. Sağlıklı koşullarda yetiştirilmiş, uygun şartlarda beslenmiş tavuk üretim sürecinde özenle işlenerek mamanın içine dahil olur. Doyuruculuğu oldukça yüksek olan bu kaynak, besin değeri açısından zenginliği vasıtasıyla kedinizin vücudunun gereksinim duyduğu birçok değeri karşılamayı vaat eder. Tavuk etinin yanı sıra hidrolize edilerek kullanıma hazır hale getirilmiş balık eti de paketin içinde mama karışımına dahil. Denizden gelen bu lezzetin yanı sıra bir diğer hayvansal kaynak olarak doğal tavuk yumurtası öne çıkar. Özellikle beyaz kısmı sayesinde besin değerleri açısından yüksek deneyim vaat eder. 223-573511 et kaynaklarının yanı sıra tahıllar yönünden de zengindir. Mısır ve pirincin yanı sıra bira mayası da mamaya çok yönlü zenginlik katar.

Zengin Besin Değerleri ile Advance Tavuklu Kedi Maması

Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg özellikleri içinde barındırdığı besin değerleri sayesinde kedinizin bağışıklığını ve sindirim sistemini düzenlediği yönündedir. E ve C vitaminleri, taurin, çinko, bakır, manganez, bioflavonoidler ve selenyum açısından oldukça zengindir. Bu değerlerden oluşan aktioksidan sistemi vasıtasıyla kedinizin yaşlanmasını geciktirici etkiye sahiptir. Hücresel yaşlılığı azaltarak vücudun yıllara meydan okuyarak daha dinamik kalmasını pratik olarak mümkün hale getirir. Özellikle tavuk, balık ve yumurta kaynakları vasıtasıyla doğal proteini vücudunuza dahil eder. Yüksek protein değeri kedinizin rutin yaşamda gereksinim duyduğu oranı pratik olarak karşılayabilir. Özellikle kas kapısının gelişmesinde ve dirençli kalabilmesinde oldukça etkilidir. Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg kullananlar kedinin ideal kiloya ulaşmasını da sağlayabilirler. Pirinç ve mısır sayesinde yüksek düzeyde karbonhidrat pratik olarak bunu mümkün kılar.

Çok Yönlü Advance Tavuklu Kedi Maması

Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg yorumları kedinizin vücudunda yalnızca iç sistemde değil dış görünümde de etkili olduğu yönündedir. Kedinizin şık görünebilmesinde belirleyici olan tüy bakımının doğal olarak gerçekleşmesine olanak tanır. Biyotin ve çinko sayesinde kedinizin derisinin ve tüylerinin her daim parlak ve pürüzsüz gözükmesine aracılık eder. Ayrıca kedinizin diş sağlığı için de belirleyici olur. Diş yapısını güçlenmesine, çürük ve plak oluşmasına pratik olarak aracılık eder. İçinde yer alan taurin retina sağlığına katkı sağlar. Mineraller ise idrar taşı vs. oluşunun önüne geçerek kedinizin vücut fonksiyonlarına katkıda bulunur. Advance tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg kullanımı yararları işlevli hale getirmek amacıyla oldukça pratiktir. Pratik açılabilir kapağı vasıtasıyla mama kabına doldurularak tüketilmeye hazır hale kolayca getirilebilerek uzun ömürlü beslenme deneyimini tamamlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek siz de satın alabilirsiniz.