Advance Cat Sterilized Hairball Hindili Kısır Kedi Maması 3 Kg

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
975 TL908 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
919,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Advance Cat Sterilized Hairball Hindili Kısır Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALFA SHOP Satıcı Ünvanı: ALEV AKCAN ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170540284
    Bu ürün ALFA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Advance Cat Sterilized Hindili Kısırlaştırılmış Hairball Yetişkin Kedi Maması 3 Kg Özellikle kısırlaştırılmış uzun tüylü kediler için üretilmiş mamadır. Steril hairball kedi mamaları kedinizin kendisini temizlerken yuttuğu kıllıarın bağırsağı tıkamasını ve kedileri obeziteye karşı korur. Azaltılmış metabolize edilebilen enerji seviyesi bulunur. Tokluk hissi için yüksek lif seviyesi barındırır. Kas kitlelerini korumak için yüksek protein ve ideal yağ seviyelerine sahiptir. Üriner bozuklukların azalmasına yardımcı olur.Uygun pH su alımını artırmak ve diüretik için yükseltilmiş sodyum seviyesi bulunur. Insülin duyarlılığını artırır. Düşük karbohidrat seviyeleri ile matabolizmanın düzenlenmesine katkı sağlar. İçeriğindeki ek maddeler sağlıklı yaşamı uzatarak yaşlanmayı geciktirir. Kuru mamanın içindeki maddeler ve yararları
  • İdrar taşı oluşumundan korunmak için glycosaminoglycan içerir. Advance, vitamin E, vitamin C, bioflavonoidler, selenyum, çinko, bakır, manganez ve taurinden oluşan antioksidan sistemi ile hücresel yaşlanmayı engeller. İçerdiği immunoglobulinler hızlı bir bağışıklık yanıtı sağlayarak sindirim sistemini, özelliklede bağırsak florasını korur. Kalp sağlığını koruyan taurin katkılıdır. Linoleik asit, omega 3 yağ asitleri, biyotin ve çinko içerdiğinden sağlıklı bir deri ve tüy yapısı sağlar. Kedinizin parlak ve pürüzsüz bir kürke sahip olmasına yardımcı olur. İçeriğindeki mineral tuzların yanısıra şekli ve boyut olarak özel tasarlanmış olan Advance, plak oluşumunu ve diş çürüklerini engelleyerek ağız sağlığını korur. Dengeli mineral ve bileşen kombinasyonu kedinizin idrarındaki pH seviyesinin az asitli olmasını sağlayarak idrar taşlarının oluşumunu engeller. Özel formülünde yer alan omega 3 yağ asitleri, özellikle de DHA, merkezi sinir sisteminin gelişmesini, taurin ise özellikle yavrularda retinanın gelişmesine, yetişkinlerde ise göz sağlığının korunmasına yardımcı olur. Dengeli protein içeriği ile kısırlaştırılmış olan kedinizin formda kalmasını ve kilosunun korunmasını sağlar. İçeriğindeki nükleotidler DNA ve RNA öğeleri sayesinde kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Advance Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçindekiler: Hindi %16, buğday, mısır glüteni unu, mısır, buğday gluteni, domuz eti, arpa %8, kanatlı proteinleri, bezelye fiber, hidrolize hayvan proteinleri, maya, hayvansal yağ, tuz, inulin, balık yağı, kurutulmuş yumurta, potasyum klorür, plazma proteinleri, kalsiyum karbonat, nükleotitler, CITRICS bioflavonoids, glukosamin, kondroitin sülfat zengin ekstrakte edin.33.600 IU A vitamini, D3 vitamini 1800 IU, Vitamin E 670 mg, Vitamin C 500 mg (askorbil monofosfat kalsiyum, sodyum tuzu)
  • Biotin 0.03 mg
  • Taurin 1200 mg, L-karnitin 500 mg
  • Demir fumarat 137 mg (Fe: 45 mg)
  • Demir sülfat monohidrat (261 mg Fe: 1.4 mg), bakır sülfat pentahidrat (34 mg Cu: Potasyum iyodür 1.9 mg (I 85 mg) 8.8 mg)
  • Manganez sülfat monohidrat 124 mg (Mn: 40 mg), çinko sülfat monohidrat (395 mg Zn:,: 0.1 mg), sodyum selenit ve 0,24 mg (Se 144 mg). Antioksidanlar. Advance Kısırlaştırılmış Kedi Maması Besin Değerleri Protein %37, yağ içeriği %10, ham elyaf %4,5, inorganik madde %7, kalsiyum %1, fosfor %0.8, sodyum %0,7, nem %8. Advance Kısırlaştırılmış Kedi Maması Günlük Tüketim Önerisi Vücut Ağırlığı kgGünlük Verilmesi Gereken Miktar gr3-5 kg.35-65 gr.5-7 kg.65-80 gr.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Özellik Hairball (Tüy yumağı)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver