Adres Yayınları Anayasa Teorisine Ve Hukukuna Giriş

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Adres Yayınları Anayasa Teorisine Ve Hukukuna Giriş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LiberteAdresLiman Satıcı Ünvanı: LİBERTE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAYINCILIK REKLAMCILIK BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608008054400016 Vergi Kimlik Numarası: 6080080544
    Bu ürün LiberteAdresLiman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anayasa Teorisine ve Hukukuna Giriş Ürün Adı : Anayasa Teorisine ve Hukukuna Giriş Yayınevi : Adres Yayınları Yazar : Atilla Yayla Kategori : Bütün Kitaplar Stok Kodu : 978-975-2500-55-6 Sayfa Sayısı : 176 Boyut : 16x24 Anayasa Teorisine ve Hukukuna Giriş üniversitelerde anayasa hukuku derslerinde kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Kitapta bu daldaki anonim bilgiler, ön lisans ve lisans öğrencilerine yeterli olacak ve disiplinin özünü kavramalarını sağlayacak şekilde tasnif edilmeye ve bir araya getirilmeye çalışılmıştır. Kitapta, üniversitelerde Anayasa Hukuku derslerinde kullanılan kitapların bazılarında tespit edilen iki sorundan uzak kalmaya çalışılmıştır. Bunların ilki, Anayasa Hukukunun bilhassa pozitivist eğilimli hukukçular tarafından sırf bir hukuk dalına indirgenmesidir. Biliyoruz ki Anayasa Hukuku pür bir hukuk dalı değildir
  • siyaset teorisiyle iç içedir. Siyaset teorisinden yararlanmadan anayasa meselelerini tam manasıyla kavramak imkânsızdır. Bu yüzden, kitapta siyaset teorisi birikiminden de yararlanılmıştır. İkincisi ise kitapların aşırı teferruatlı olmasıdır. Öğrenciler ayrıntılar arasında kaybolarak en zevkli derslerden biri olan Anayasa Hukukuna Giriş dersinden nefret etmektedir. Yazar, bu kitapta disiplinin ana bilgilerini ve yaklaşımlarını derleyip, ayrıntılarla uğraşıp uğraşmayacağını öğrencilerin merakına bırakmayı tercih etmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver