ADOLİN Amerikan Panel Kapı Boyası Beyaz 3 Kg Adolin

Boya Ağırlığı: 3.5 Kg
3.5 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ADOLİN Amerikan Panel Kapı Boyası Beyaz 3 Kg Adolin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburaga Satıcı Ünvanı: İŞLEK PAZARLAMA YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482124613200001 Vergi Kimlik Numarası: 4821246132
    Bu ürün Nalburaga tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan panel kapılar için özel olarak geliştirilmiş solvent bazlı, yüksek metrajlı, alkid reçine esaslı, yarı mat görünümlü, örtücü ve koruyucu son kat panel kapı boyasıdır. Amerikan kapı boyası yeni veya daha önceden boyanmış Amerikan panel kapıları, ahşap panel kapı, mdf ve masif ahşap yüzeyler için dekoratif son kat boya olarak kullanılır. BEYAZ RENK VE 3 KG.
  • Evlerdeki temizlik kimyasallarına dayanıklıdır
  • Kirlenmeye karşı maksimum dirençlidir
  • Yüksek Örtücülük
  • Yüksek Yapışma
  • Hızlı kuruma
  • Sararmaya karşı dirençli
  • Darbelere dayanıklı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Endüstriyel Grup
Geri Bildirim Ver

Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası Beyaz 3 kg

Kapılar, bulunduğu alanların atmosferini değiştirir. Yeni bir kapı modeline sahip olmak ya da görünümünü değiştirebilmek adına özel boyaları tercih edebilirsiniz. MDF’den yapılan kapı panel boyası ile boyanarak dekoratif bir görünüm sunar. Her ortamda sıklıkla kullanılan bu kapı modelleri doğal ağaçlarla üretilir. Bu sebeple üzerine solvent bazlı boyaların kullanılması daha kalıcı bir kullanım sağlar. Adolin markası tarafından üretilen panel kapı boyası solvent bazlıdır. Bu sayede tiner ile kolaylıkla inceltilebilir. Pürüzsüz bir görünüm elde edebilmek adına bu modeli tercih edebilir ve alanlarınıza dekoratif bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Boya oldukça kaliteli olduğundan herhangi bir şekilde sararmaz ve uzun süre rengini korur. Siz de Adolin tarafından üretilen bu ürün ile uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilir, aradığınız kaliteye ulaşabilirsiniz.

  • Solvent bazlı
  • Suya dayanıklı
  • Maksimum direnç

Solvent Bazlı Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Solvent Bazlı Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Solvent bazlı boya çeşitleri oldukça kalıcıdır. Tiner ve glikol gibi çözücülerle boyadığınız alanın inceltme işlemi kolaylaşır. Aynı zamanda kimyasal maddeleri çözerek kolay bir şekilde kapılarınızı boyayabilirsiniz. Adolin panel kapı boyası beyaz rengiyle oldukça zarif bir görünüm sağlar. Özellikle kapılarınızın yapısını koruyarak herhangi bir şekilde malzemelerine zarar vermez. Hızlı bir şekilde kuruyan bu boya işleminizin pratikleşmesine yardımcı olur. Suya dayanıklı bir özellik gösterdiğinden temizlik sırasında herhangi bir zararlı etki göstermez. Boya akmaz ve uzun süre formunu korur. 3 kg olarak satışa sunulan bu ürün, tüm kapılarınızın boyanabilmesine de yardımcı olur. Paslanmayı önlediğinden müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Ev ve ofis gibi alanlarınıza zarif bir dokunuş sağlamak istiyorsanız Adolin markasının ürettiği bu boyayı satın alabilir, parlaklığı ile dekoratif görünüm elde edebilirsiniz.

Suya Dayanıklı Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Suya Dayanıklı Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Havada hızlı bir şekilde kuruyan Adolin solvent boya, pratik bir şekilde işleminizin gerçekleşmesine yardımcı olur. Kullanılan temizlik ürünlerine ve fiziksel etkenlere karşı oldukça dirençli olduğundan dayanıklı bir astar görevi görür. Adoli̇n Amerikan panel kapı boyası beyaz 3 kg boyutu ile satışa sunulur. Suya dayanıklı olduğundan temizlik işlemi oldukça kolaydır. Kiri üzerinde belli etmez ve parlak bir görünüm sağlar. Her alanda kullanıma uygun olarak ısıya dayanıklı bir şekilde üretilir. Yüzeye kuvvetli bir biçimde yapıştığından herhangi bir zararlı dış etkenle boyanın yapısı bozulmaz. Bu sayede hijyenik ve kalıcı bir kullanım sunar. Ürünü kullanan müşteriler yapısından ve dayanıklılığından oldukça memnundur. Adoli̇n Amerikan panel kapı boyası beyaz 3 kg yorumlarını okuyarak müşterilerin görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle her alanda kullanabileceğiniz suya dayanıklı panel kapı boyasına sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Uygun Fiyatıyla Adolin Amerikan Panel Kapı Boyası

Solvent bazlı yapıya sahip olan panel kapı boyası oldukça dirençli bir özellik gösterir. Yarı mat yapısıyla dekoratif görünümü destekler. Aynı zamanda bulunduğu ortamın ferahlamasına da yardımcı olur. Örtücü özelliği yüksek olan bu model kapının her bölümüne derinlemesine işleyerek her alanın renklenmesini sağlar. Böylelikle sivri bölümler bile renklendirilir. Koruyucu son katman görevi gören bu ürün, kapılarınızın daha şık durmasını sağlar. Aynı zamanda beyaz rengi ile zarif bir dokunuş sunar. 3 kg olarak satışa sunulur. Bu sayede evinizde ya da ofisinizde bulunan her kapıya kolaylıkla yeter. Avantajlı fiyatıyla her müşterinin bütçesine uygundur. Trendyol sayesinde Adoli̇n Amerikan panel kapı boyası beyaz 3 kg fiyatını inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonunda ürünü kolaylıkla satın alabilir ve ekonomik bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.