adidas Erkek Ayakkabı B44869

1.942,95 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 39
Beden Tablosu
39
40
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43
44
44 2/3
45 1/3
46
47
47,5
48
49,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Erkek Ayakkabı B44869

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yalın tasarımlı bileksiz ayakkabının dış tarafında, 3 bant detayı bulunur, İç tarafında, perfore 3 bant ile tamamlanır,

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Koleksiyon Basic
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Adidas Vs Pace Siyah Erkek Sneaker Ayakkabı

Günün büyük çoğunluğunu ayakta geçirenlerin ayakkabı tercihlerinde özenli olması gerekir. Doğru numara ve mevsimine uygun model seçimleri ile konforlu kullanımlar yakalanabilir. Yumuşak dokusu ile ideal yürüyüş konforu sunan Adidas VS Pace siyah erkek sneaker kısa sürede ayak şeklini alarak rahatlık hissi verebilir. Yanlış ayakkabı tercihi günlük işlerinizin kalitesini düşürerek işlerinize konsantre olma seviyenizi azaltabilir. Ayak konforunuzu sağlamadığınız noktalarda rutin işlerin tamamlanması uzun saatler alabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına seçebileceğiniz Adidas VS Pace siyah erkek sneaker ayakkabı fiyatları her bütçeye uygun olarak sunulur. Kaliteli bir ürün tercihi ile uzun süreli konforlu kullanım elde edebilirsiniz. Bu sayede ayak problemlerini önleyerek gün içinde rahatlığınızı koruyabilirsiniz.

  • Yumuşak dokulu
  • Outdoor niteliği ile yürüyüş konforu
  • Rahat hareket etme kapasitesi

Spor Aktiviteleri İçin Adidas VS Pace Siyah Erkek Sneaker

Spor Aktiviteleri İçin Adidas VS Pace Siyah Erkek Sneaker

Çalışma hayatında ofis içi işlerle ilgilenen kişiler çoğu zaman hareketsiz kalır. Bunun önüne geçilmesi noktasında rutin yürüyüşlerle ihtiyacınız olan hareketliliği hayatınıza dahil edebilirsiniz. Adidas VS Pace siyah hafif yapısıyla ayağınıza ağırlık hissi vermez. Bu noktada çeşitli spor aktiviteleri sırasında ayaklarda ağrı olmadan hareket etme özgürlüğü doğar. Şık tasarımıyla VS Pace siyah erkek sneaker ayakkabı birçok kıyafetle tercih edilebilir. Bu sayede yalnızca spor aktiviteleri için değil, günlük hayatınızda da rahatça kullanabilirsiniz. Üründen beklenen temel unsur konfor ve iyi performans sunmasıdır. Adidas VS Pace siyah erkek sneaker ayakkabı kullananlar bu ihtiyaçlarını karşılayabilir. Fiyatı ve gösterdiği performansla beğenilen bu ürün son derece rahat ve şık tasarımlıdır. Günlük ve salaş kombinler için sıklıkla tercih edilebilen Pace sneaker ile tarzınızı yansıtırken konforunuzdan da ödün vermeyebilirsiniz.

Yumuşak Dokusuyla Konfor Sunan Adidas VS Pace Siyah

Yumuşak Dokusuyla Konfor Sunan Adidas VS Pace Siyah

Sunduğu konfor ile her gardırop için vazgeçilmez bir parça haline gelen B44469 kodlu ürün pek çok kişi tarafından tercih edilir. Kot pantolonlar ile spor bir tarz oluşturularak kombin yapılabileceği gibi renk avantajından dolayı birçok farklı kıyafetle birlikte de kullanılabilir. Adidas VS Pace siyah erkek sneaker ayakkabı yorum bölümünde diğer müşteriler tarafından yazılanları okuyarak bilgi edinebilirsiniz. Hafif yapılı ve kolay kombinlenebilir şık tasarımlı ayakkabı ile dilediğiniz ortamda öne çıkan tarzlar yaratabilirsiniz. Adidas VS Pace siyah erkek modeli son derece kullanışlıdır, çeşitli kıyafet ve aksesuarla bir araya getirilerek kombinlenebilir. Dilediğiniz renkteki giysilerle birlikte kullanabilir, stilinizi kolayca yansıtabilirsiniz. Ayrıca konforlu yapısı sayesinde ayağınızı kavrayarak kullanım esnasında rahat etmenizi sağlar. Bağcıklı olan ürünü bu özelliği dolayısıyla kolay bir şekilde giyip çıkarabilirsiniz.

Hareket Kolaylığı Sunan Adidas Erkek Sneaker

Hareket Kolaylığı Sunan Adidas Erkek Sneaker

Ürün seçiminde ayak ölçüsüne uygun şekilde tercihte bulunarak konforu yakalayabilirsiniz. Modern stilleri yansıtan Adidas VS Pace siyah erkek sneaker ayakkabı ile şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz. Günlük hareket özgürlüğünü size sunan chino pantolonlar ile kombin yaparak konfor seviyesini artırabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu modeli tercih ederek uzun mesafe koşu ya da yürüyüş aktivitelerinin gerçekleştirilmesi mümkündür. Hem spor hem günlük kullanım için ideal bir üründür. Ayağın ergonomik yapısına uygun olarak üretilen Pace sneaker ayağı sıkmadan kavrayarak rahat bir yürüyüş sağlar. Rahat ve şık tasarımıyla öne çıkan Adidas VS Pace siyah erkek sneaker fiyatı ürünün bu kullanışlı özelliklerine göre belirlenir. Siz de Adidas’ın bu konforlu modelini satın alarak hem yürüyüşlerinizde hem günlük aktivitelerinizde kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden bütçe dostu bir alışveriş yaparak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.