adidas VECTOR Mavi Erkek Çocuk Koşu Ayakkabısı 100481632

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 20
Beden Tablosu
20
21
22
23
23,5
24
25
25,5
26
26,5
27
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas VECTOR Mavi Erkek Çocuk Koşu Ayakkabısı 100481632

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: betsispor Satıcı Ünvanı: SE-Dİ SPOR MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757002003500010 Vergi Kimlik Numarası: 7570020035
    Bu ürün betsispor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Adidas EF1104 TENSAUR BEBEK SPOR AYAKKABI

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bantlı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Suni Deri
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Lacivert
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

adidas VECTOR 100481632 Mavi Erkek Çocuk Koşu Ayakkabısı

Ailelerin küçük üyeleri için tasarlanan Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısı, dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Kolay bir kullanım sağlaması için dizayn edilmiş olan ve kalitesi ile göze çarpan Adidas çocuk koşu ayakkabısı, yeni adım atmaya başlayanlardan sokakta top oynayanlara kadar her çocuk tarafından kullanılabilir. Ayakkabı kullanmaya yeni başlayan çocukların konforunu sağlamak isteyen marka, bu doğrultuda Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısını geliştirmiştir. Bu ayakkabılar sayesinde çocuklar gönüllerince koşabilirler. Ürün, çocukların gün boyunca sağlam adımlar atmasını sağlar. Ürün, sağlıklı üretim materyalleri nedeniyle ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısı normal kalıba sahiptir.
  • Ürünün astarı kumaştan üretilmiştir.
  • Cırt cırtlı bantları sayesinde kolayca giyilip çıkarılabilir.

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı’nın Özellikleri

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı’nın Özellikleri

Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısı, ilk adımlarını atmaya hazırlanan veya özgürce dolaşmaya başlamış çocukların güvenli bir biçimde hareket edebilmesi için geliştirilmiştir. Güvenilirliği ile öne çıkan ürün, dayanıklı yapısı sayesinde ebeveynlerin güvenini kazanır. Bolca düşüp kalkacak ve etrafta koşacak olan çocukların ayaklarını koruyacak olan bu ayakkabı, dayanıklı yapısı sayesinde kolay kolay deforme olmaz. Ayakkabı giyme kültürüne yeni alışan çocuklar, ürünün cırt cırtlı yapısı sayesinde ebeveynlerinin yardımına veya gözetimine ihtiyaç duymadan ayakkabılarını giyip çıkarılabilir. Ürünün dış tabanı kauçuktan üretilmiştir ve iz bırakmaz. Bu durum, Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısını uzun süre kullanılabilecek bir ürün hâline getirir. Ürünün saya kısmı sentetik, kumaşı ise astardır. Normal kalıp kullanılarak üretilmiştir. Ürünün tasarımı, Adidas’ın tanınan çizgilerini yansıtır.

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Uzun süre kullanım imkânı sunan Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısı hem üretim materyalleri hem de tasarımı açısından oldukça kalitelidir. Ürün, dayanıklı yapısı sayesinde çocukların kullanımı sırasında yıpranmaz. Ayakkabı, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu korur. Ürünün işçiliği de gözden kaçmayacak kadar başarılıdır. Kolay giyilebilen ve çıkarılabilen yapısı, çocukların motor becerisinin gelişmesine yardımcı olur. Agresif koşullarda kullanıldığında dahi çocuğun yürüme ve koşma eylemlerinin güvenli olmasını sağlar. Tüm bu değişkenler göz önünde bulundurulduğunda Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısının oldukça kaliteli bir ürün olduğu görülür. Özellikle kum, çamur veya su birikintisi üzerinde oynamayı seven çocukların kullanım tarzları düşünülerek dayanıklı ve kaliteli bir biçimde tasarlanmıştır.

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı Rahat mıdır?

Adidas Vector Çocuk Koşu Ayakkabısı Rahat mıdır?

Dayanıklılık dışında ürünün geliştirilme aşamasında dikkat edilen noktalardan birisi de konfordur. Gelişimini sürdüren ve ayakkabı giyme alışkanlığını edinme sürecinde olan çocukların öncelikle rahat etmesi gerekir. Bunun bilincinde olan Adidas, koşu ayakkabılarını üretirken konfor sağlayacak materyaller seçmeye özen gösterir. Gün boyunca kullanılabilecek olan çocuk koşu ayakkabısı, herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Ayakları hassas olan çocuklar tarafından da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayakkabı tasarlanırken sadece kullanım esnasındaki konfor değil aynı zamanda giyim aşamasındaki rahatlık da düşünülmüştür. Cırt cırtlı yapısı sayesinde basit bir şekilde giyilip çıkarılabilen ayakkabılar, çocuğunuzu olabildiğince konforlu hissettirir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Adidas Vector mavi erkek çocuk koşu ayakkabısı yorumlarını inceleyerek hem kaliteli yapısı sayesinde çocukların ayak sağlığını destekleyen hem de dayanıklı üretim materyalleri nedeniyle uzun süre boyunca formunu koruyan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.