adidas Unisex Siyah Lin Clas Bp Day Günlük Stil Çanta Ge5566

1.299,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
NS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Unisex Siyah Lin Clas Bp Day Günlük Stil Çanta Ge5566

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE HOPE Satıcı Ünvanı: TÜLİN PEKŞİRİN MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7270274168
    Bu ürün THE HOPE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LINEAR CLASSİC DAILY SIRT ÇANTASI KLASİK SPORTİF STİLDE SIRT ÇANTASI Eve uğramana gerek kalmadan işten kafeye gidebilirsin. Bu adidas sırt çantası, yeterli alana ve dizüstü bilgisayarın için bir iç bölmeye sahiptir. Model, dolgulu, ayarlanabilir omuz askıları ile uzun günlerde konfor sunar. TEKNİK ÖZELLİKLER Boyutlar: 27 cm x 46 cm x 16 cm Hacim: 20 litre %100 geri dönüştürülmüş polyester düz dokuma Günlük kullanıma uygun sırt çantası Fermuarlı ön cep İç düzenleyici Dolgulu, ayarlanabilir omuz askıları

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Ortam Sportswear
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% geri

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Adidas GE5566 Unisex Siyah Lin Clas Bp Day Günlük Stil Çanta

Adidas GE5566 LIN CLAS BP DAY unisex siyah günlük çanta kullanıcılarını uzun kullanımlarda bile rahat hissettirmek için özenle tasarlanmıştır. Geniş hacmi sayesinde fazla eşyayı ürüne aynı anda sığdırabilirsiniz. Adidas GE5566 LIN CLAS BP DAY günlük çanta fermuarlı oluşuyla size büyük kolaylık sunar. Okula, spora, doğa yürüyüşüne veya kampa giderken kullanabileceğiniz bir çantadır. Ayarlanılabilir askılara sahip olan bu aksesuar, oldukça kaliteli malzemesiyle uzun yıllar size eşlik eder. Ayrıca ürün rengi sayesinde tüm kıyafetlerinizle bir uyum yakalar. Geri dönüştürülme sonucu üretilen bu çanta, doğaya gösterilen özenin de bir sembolü niteliğindedir. Aynı zamanda bu aksesuar sayesinde bilgisayarınızı taşımak için ekstra bir çantaya ihtiyacınız kalmaz.

  • Ürün 27×46×16 cm ebatlarındadır.
  • Çantanın rengi siyahtır.
  • Ürünün hacmi 20 L’dir.

Adidas Ge5556 Bp Day Unisex Siyah Günlük Çantanın Özellikleri

Adidas Ge5556 Bp Day Unisex Siyah Günlük Çantanın Özellikleri

Adidas GE5566 LIN CLAS BP DAY unisex siyah günlük çanta birçok özelliği bir arada bulundurur. Tamamen geri dönüştürülmüş polyester kullanarak imal edilmiş bir sırt çantasıdır. Ürünün 20 L hacmi vardır. Böylece eşyalarınızı koyarken çantanın sahip olduğu alan konusunda zorluk yaşamazsınız. Adidas LIN CLAS BP DAY, omuz askıları sayesinde kullanıcı deneyiminizi iyileştirmeyi hedefler. Çantanın taşıdığınız esnada daha aşağıda veya yukarıda durmasını istediğinizde tek yapmanız gereken her iki taraftan da ürünün askı kısımlarını ayarlamaktır. Önünde bir adet cep bulunduran bu sırt çantasını rahatça açıp kapatabilmeniz için fermuar tercih edilmiştir. Ayrıca üründe bir adet iç bölme mevcuttur. Tüm bu özellikleriyle çanta kullanıcıların dikkatini ilk görüşte üzerine toplamayı başarır.

Adidas Fermuarlı 20Lt Lin Clas Siyah Çanta Nerelerde Kullanılır?

Adidas Fermuarlı 20Lt Lin Clas Siyah Çanta Nerelerde Kullanılır?

Adidas LIN CLAS BP DAY 20 L unisex siyah günlük çanta istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz tamamlayıcı bir aksesuar görevi görür. Ürünün yeterli depolama alanı sayesinde kullanabileceğiniz pek çok alan vardır. Çantayı fazla sayıda kitabı bir arada alabildiği için okula giderken takabilirsiniz. Ayrıca ürün içerisinde bulunan bölme sayesinde diz üstü bilgisayarınızı taşımak için uygundur. 20 L kapasiteye sahip bu aksesuarı, fazla eşyanın götürülmesi gereken yerlere giderken gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda cep sayısının çok olması sayesinde çanta seyahat ederken kıyafet ve çeşitli gereçlerinizin karışmasına izin vermez. Adidas GE5566 LIN CLAS BP DAY unisex siyah günlük çanta yorumlarını incelediğinizde gerçek kullanıcı fikirlerini okuyabilir ve ürünün ne kadar kullanışlı olduğunu görebilirsiniz.

Adidas Lin Clas Bp Day Günlük Çanta Kaliteli midir?

Adidas Lin Clas Bp Day Günlük Çanta Kaliteli midir?

Adidas unisex siyah lin clas bp day günlük fermuarlı çanta, kalitelidir. Ürünün üretim aşamasında kullanılmış olan kumaş oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylece bu sırt çantasını uzun süre kullansanız bile formundan ödün vermez. Ayrıca aksesuar her mevsime uygun olduğu için her zaman takılabilir. Askı pedleri fazlaca dolgun olan ürün, omuzlarınızda rahatsızlık hissi yaratmaz. Bu sayede ürünü saatlerce taşısanız bile sağladığı konfor devam eder. Adidas LIN CLAS BP DAY fermuarlarının sağlam akıcı olması sayesinde ürünü sürekli açıp kapatırken yırtılma ve takılmalar gibi çeşitli sorunlarla karşılaşmanız zorlaşır. Modern tasarıma sahip olan bu aksesuar neredeyse her yaş grubu tarafından kullanılabilmesiyle de kalitesine başka bir boyut katar. Siz de yıllarca kullanabileceğiniz bir çanta arıyorsanız, Trendyol üzerinden adidas GE5566 LIN CLAS BP DAY unisex siyah günlük çanta fiyatına bakabilir ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sonrasında ürünü satın alabilirsiniz.