adidas Unisex Şapka - C40 6P 3S Clmlt - DT8544

759 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: OSFM
Tek Ebat
OSFW
OSFM
OSFL
OSFY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Unisex Şapka - C40 6P 3S Clmlt - DT8544

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sporcenter Satıcı Ünvanı: DDS SPOR MALZEMELERİ PAZARLAMA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310048359500001 Vergi Kimlik Numarası: 3100483595
    Bu ürün sporcenter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Beyzbol / Basketbol

Yıkama Talimatları

  • type 1
Geri Bildirim Ver

Adidas C40 6P 3S Clmlt - DT8544 Unisex Şapka

Spor, sağlıklı bir yaşamın ve zinde bir vücudun başlıca gereksinimlerinden biridir. Ancak bu etkinlikten en yüksek verimi ve keyfi alabilmek için kullanılan kıyafetlerin uygun olması gerekir. Terletmeyen, hızlı kuruyan, rahatsız etmeyen, hafif ve esnek kumaşlar öncelikli tercihlerdendir. Tüm bu spor giyim ürünlerinin arasında belki de en çok şapkalar ihmal edilir. Hâlbuki özellikle açık alan faaliyetlerinde ve güneşli havalarda şapkanın önemi artar. Hem görüş kalitesini, hem cildi hem de kafa derisini ve saçları korumak için şapka takılabilir. Bunun için kullanılacak ürünün hava alması ve terletmemesi oldukça önemlidir. Aksi takdirde ürün işlevini tam anlamıyla yerine getiremeyebilir.

  • Adidas DT8544, UV korumasına sahiptir.
  • Climalite ter bandı bulunur.
  • Esnek kumaşa sahiptir.

Adidas Unisex Şapka Kaliteli?

Adidas Unisex Şapka Kaliteli?

Adidas DT8544, kaliteli ve yumuşak dokulu bir kumaşa sahiptir. Kafa yapınıza göre şekil alır ve kullanırken rahatsız etmez. Sıcak ve güneşli havalar için tasarlanmıştır. İç yüzeyindeki fileli yapısı sayesinde hem içeriden hem dışarıdan hava alabilir. Ayrıca UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Böylece saçınızı, yüzünüzü ve saçlarınızı güneşten koruyabilir. Adidas DT8544 unisex şapkada climalite ter bandı bulunur. Climalite, teri dışarı atarak kuru kalmanıza yardımcı olan, yumuşak ve nefes alabilen bir materyaldir. Aynı zamanda vücut ısınızın dengelenmesine yardımcı olur. Climalite bu özellikleri sebebiyle spor ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Adidas DT8544, teri alnınızdan uzaklaştırarak hem alnınızın kuru kalmasını sağlar hem de alnınızı terin yol açtığı sivilce ve tahriş gibi sonuçlardan uzak tutar. Arka kısmında ayarlanabilen tokalı şerit bulunur. Bu sayede şapkanızı kendi ölçülerinize göre ayarlayabilirsiniz.

Adidas Unisex Şapka Nasıl Temizlenir?

Adidas Unisex Şapka Nasıl Temizlenir?

Adidas DT8544, çamaşır makinesinde yıkanmaz, kuru temizleme yapılmaz. Elde yıkamanız yeterlidir. Bir kabı veya lavaboyu soğuk suyla doldurun. Sıcak su kullanmanıza gerek yoktur. En kirli bölgeden başlayarak sabunlu suyla ıslatılmış bir bezle nazik hareketlerle temizlebilirsiniz. Eğer lekeli bölgeler varsa bu işlemi, ara ara şapkayı durulayarak tekrar edebilirsiniz. Ürünün temizlendiğinde emin olduğunuzda üzerinde sabun kalmayacak şekilde soğuk suyla durulayabilirsiniz. Duruladıktan sonra şapkayı elinizde sıkmanıza gerekmez. Kendi kendine kuruması için nemden uzak bir bölgede bekletebilirsiniz. Bu esnada şapkanızı arkasındaki ayarlama tokasından bir askıya asabileceğiniz gibi şeklini koruduğundan emin olmak için kafa şeklini andıran yuvarlak bir yüzeye oturtarak kurutabilirsiniz. Adidas DT8544 unisex şapkayı yıkaması oldukça kolaydır ve kumaş yapısı dolayısıyla hızlı kurur. Yıkama esnasında deforme olmaz.

Adidas Unisex Şapka Dayanıklı mıdır?

Adidas Unisex Şapka Dayanıklı mıdır?

Adidas DT8544, kaliteli ve sağlam bir kumaştan üretilmiştir. Tüy gibi hafiftir. Terlemeye, güneşe, rüzgara ve yıkmaya karşı dayanıklıdır. Her türlü açık alan spor antrenmanında rahatlıkla kullanılabilir. Tenisten beyzbola kadar her türlü aktivite için uygundur. Uzun saatler kullanabilirsiniz. Yıkadıktan sonra tekrar tekrar kullanılabildiği için uzun ömürlüdür. 12 sıra boyunca tepe noktasında birleştirilen dikişler, son derece sağlamdır. Atma veya sökülmeye yol açmaz. Trendyolun kampanyalı fiyatlarıyla satışa sunulan DT8544 unisex şapka yorumlarında kullanıcılar ürünü kaliteli ve dayanıklı olduğunu belirtmektedir. Adidas DT8544, unisex bir üründür. Hem kadın hem de erkeklerin kullanımına uygundur. Tek ebat (standart), OSFY (54 cm), OSFW (56 cm), OSFM (58 cm) ve OSFL (60 cm) olmak üzere 5 farklı bedeni mevcuttur. Hem antrenmanlarda hem de günlük hayatınızda kullanabileceğiniz işlevsel ve şık bir üründür.