adidas Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı

2.189,24 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
29
30
31
32
33
33,5
34
35
36
36,5
37,5
38
38,5
39,5
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FGSB Satıcı Ünvanı: F.G.S.B TEKSTİL KONFEKSİYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384030171600027 Vergi Kimlik Numarası: 3840301716
    Bu ürün FGSB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Dış Materyal: Suni Deri / Dokuma
  • Taban: Phylon

Ürün Özellikleri

  • Taban Teknolojisi Cushioning
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Basketbol
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Astar Materyali Tekstil
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

adidas FY9495 Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı

Adidas, spor giyinmekten hoşlanan kişiler için zengin seçenekler sunar. Markanın beğenilen ve sıkça tercih edilen ayakkabı modellerinden olan Runfalcon 2.0 k, rahatlığı ve dinamik görünümüyle tercih edilir. Söz konusu ayakkabı modeli, kullanıcıların gün boyu özgürce hareket etmesini sağlar. Renklerin siyah olması, birçok kombine kolayca uyum ortaya koyar. Modernliği ve şıklığı bir araya getiren Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısı, ayağa uyumlu yapıya sahiptir. Kullanıcılar, her detayın titizlikle tasarlandığı Adidas koşu ayakkabısı sayesinde yüksek konfor elde eder.

  • Dış materyal: Suni deri / dokuma.
  • Taban: Phylon.
  • Taban teknolojisi: Cushioning.

Adidas Runfalcon Siyah Kadın Koşu Ayakkabısının Özellikleri

Adidas Runfalcon Siyah Kadın Koşu Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Adidas Runfalcon 2.0 k kadın koşu ayakkabısı, tasarımıyla büyük beğeni kazanır. Modern duruşa sahip olan model, koşu ve yürüyüş yapmayı kolay hâle getirir. Kullanıcılar, model sayesinde hareket özgürlüğü elde eder. Adidas Runfalcon 2.0 k siyah koşu ayakkabısı, EVA tabandan oluşur. Ayakkabının iç ve orta tabanında kullanılan EVA taban, dayanıklılığıyla da kullanıcıların tercihleri arasında yer alır. Hafif yapılı ayakkabı modeli, çarpmalara karşı da ayağın korunmasını sağlar. Darbe emici özellik gösteren spor ayakkabı ayesinde acı ve sakatlık riski düşer. Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısının alt kısmında kauçuk taban bulunur. Taban yapısı, ayakkabının sağlam bir şekilde tutunmasını sağlar. Kullanıcılar, aktivite esnasında yüksek hakimiyet kurar. Ayıca model, denge kaybı ve düşme gibi olumsuz durumların da önüne geçer.

Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Adidas Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısı, kullanışlı bir model olmasıyla adından söz ettirir. Modelin .işlevselliğini etkileyen tasarımdan görünüme kadar birçok detay vardır. Çok yönlü kullanıma uygun olan spor ayakkabının üst kısmında sentetik deri kumaşa yer verilir. Fileli üst kısım, ayakkabının nefes almasını sağlar. Bu sayede ayaklarda terleme ve koku oluşumunun önüne geçer. Yürüme ve koşma gibi aktiviteleri destekleyen model seçeneğinin yumuşak yastıklama teknolojisi bulunur. Kullanıcılar, ayakkabıyı giydikleri andan itibaren konforlu hissetmeye başlar. Ayrıca yastıklama teknolojisi hem iç hem de dış mekânda spor yapmayı kolaylaştırır. Ürün, günlük hayatta da sıkça kullanılır. İşe ya da okula giden kişiler rahatlık elde etmek istediğinde Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısını giyer.

Adidas Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Adidas Runfalcon 2.0 K Siyah Kadın Koşu Ayakkabısı Kaliteli midir?

Adidas kalitesi, dayanıklılığı ve konforuyla uzun yıllara hitap eden bir markadır. Runfalcon 2.0 k modelinde de kullanıcıların beklentilerini tamamen karşılar. Modelin kalitesi, estetik detaylarıyla kendini belli eder. Adidasın artık bir ikon hâline gelen siyah beyaz renkleri, söz konusu modelde tüm görselliğiyle bir arada bulunur. Burun kısmında bulunan logo detayı, kullanıcıların beğendiği özellikler arasında yer alır. Genellikle uzun ömürlü, rahat ve sorunsuz bir model arayışı içinde olan kişiler Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısını tercih eder. Ayakkabı, yüksek performansıyla kullanıcılara seçkin bir deneyim kazandırır. Model hakkında kullanıcıların fikirlerine göz atmak için Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısı yorum ve değerlendirmelere bakabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanarak seçim yapmanız alışverişten elde edeceğiniz memnuniyeti de arttırır. Trendyol sayesinde kolay ve güvenli bir şekilde Adidas Runfalcon 2.0 k siyah kadın koşu ayakkabısını uygun fiyatlarla satın almanız mümkün.