adidas Pure Lightness Edt Kadın Parfüm 50 ml 3412245810028

229,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Pure Lightness Edt Kadın Parfüm 50 ml 3412245810028

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pure Lightness Edt 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Boy 50 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Adidas Pure Lightness EDT 50 ml

Koku, tanımlayıcı bir mekanizma olarak bilinir. Hoş bir koku kullanıldığı andan itibaren özgüven, çekicilik, sakinlik gibi çeşitli özelliklere sahip olunur. Bir kokuda olması gereken niteliklerden biri kalıcılıktır. Yayılımı yüksek olmayan bir parfüm kalıcı olmadığı için tercih edilmeyebilir. Bazıları günlük yaşantılarında çok fazla hareket halinde görülür. Ev, iş, spor ya da farklı aktivitelerde bulunulduğu zaman koşuşturmacayla beraber kötü kokular meydana gelebilir. Adidas Pure Lightness taze, hafif kokusuyla rutin uğraşlarda destek olur. Parfüm, kişisel bakımı tamamlayan bir ürün olarak tanımlanır. Kişiden kişiye farklı duruş sergileyebileceği için koku seçimi de kıyafet seçimi kadar önemli bir unsur olur. Adidas Pure Lightness EDT 50 ml parfüm içerdiği çiçeksi notalar ile günlük kullanıma uygunluk gösterir.

  • Dermatolojik testlerden onaylı
  • Hafif, taze, ferah hissiyat
  • Aktif yaşama uygun içerik

Adidas Pure EDT 50 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Adidas Pure EDT 50 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Notalar, kokuda belirleyici özelliklere sahip olur. Kullanıldığı an fark edilen ilk koku üst notadır, asıl kokuyu ortaya koyan ise kalp notası olarak bilinir. Adidas Pure Lightness parfüm üst notasında kavun, kırmızı elma gibi meyveleri içerir ve bu meyveler kokuya tatlılık verir. Asıl kalp notasında bulunan yasemin, manolya ve menekşe benzeri çiçeksi kokular ise parfüme dramatik bir hava katar. Son olarak karşılaşılan alt notadaki misk ise kötü kokuları hapsetme özelliği gösterir. Tüm bunlar birleştirildiği zaman ortaya taze, naif bir koku ortaya çıkar. Ağır esanslar içermeyen bu parfüm günlük aktivitelerde yardımcı olur. Dermatolojik testten geçen etkileyici bu ürün, kullanıldığında ciltte bir reaksiyon göstermez. Vücutta kalıcılık sağlar ve hafif tatlımsı kokusuyla mod yükselten, motivasyon sağlayan bir etki gösterir.

Günlük Adidas Lightness EDT 50 ml Kullananlar

Günlük Adidas Lightness EDT 50 ml Kullananlar

Koku beyinde duygu, düşünce, yaratıcılık ve hafızayı etkiler. Çeşitli aromalarla birleşen bu parfüm sağladığı canlı kokularla ruh halinizi değiştirerek sakinlik ve rahatlık verir. Parfüm, her alanda özgüvenli bir duruş sağlar. Sahip olunan güzel koku net tavırlar sergilemeye ve daha güvenli iletişim kurmaya yardımcı olur. Hoş gelen bir koku, kullanan kişiyi memnun ettiği gibi karşı tarafta da olumlu bir izlenim yaratır. Tıpkı parmak izi gibi kokular da kişiden kişiye farklılık gösterir. Adidas Pure Lightness EDT 50 ml kadın parfüm hafızalarda yer edinme konusunda başarılı bir ürün olarak görülür. Tendeki kalıcılığı, tatlı, hoş ve ferah kokusuyla dikkat çeker. Adidas Pure Lightness EDT 50 ml kullananlar kendilerini temiz, rahat hisseder. Gün boyu rahat hareket etmenizi sağlayan bu ürünü her zaman özgürce kullanabilirsiniz.

Dikkat Çeken Adidas Pure EDT 50 ml Yorumları

Dikkat Çeken Adidas Pure EDT 50 ml Yorumları

Önemli bir kişisel bakım ürünü olan Adidas Pure Lightness EDT 50 ml yorumları incelendiğinde kullanım sonucunda düşüncelerin pozitif yönde olduğu görülür. Müşteri memnuniyetiyle birlikte değerlendirme puanları da yüksek olan Adidas Pure Lightness EDT 50 ml fiyatı bütçe dostudur. Kampanyalarına bakıldığında avantajlı alım fırsatı yaratan rakamlar göze çarpar. Kalıcılık, gündelik yaşama uygunluğu, ciltte tahriş oluşturmaması gibi birçok unsur ürün kalitesini etkiler. 3412245810028 koduna sahip ürün, spor gibi aktif alanlarda bulunulduğunda ferahlığıyla kötü kokuları ortadan kaldırır. Kokuların hafızaları vardır ve bu sayede hatırlanma şekli de kişide önemli bir etki yaratır. Kalıcılığı ve yayılımı yüksek olan bu koku ile müşteri kendine ait doğal kokusunu ortaya koyabilir. Trendyol’dan Adidas Pure Lightness EDT 50 ml satın alarak ferah, sakinleştirici etkisi olan bu kokuya siz de sahip olabilirsiniz.