adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı 100663983

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 41,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45,5
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı 100663983

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇEVİKSPOR Satıcı Ünvanı: ARZU ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2480383852
    Bu ürün ÇEVİKSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir.
  • Menşei: Endonezya
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Dokuma
  • Taban: Phylon
  • Kapama Şekli:Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Lacivert
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Astar Materyali Tekstil
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%92 Pamuk, %8 Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı

Hareketi rutinlerin vazgeçilmezi spor ayakkabılardır. Bu yüzden satın alırken birçok kriterin göz önünde bulundurulması gerekir. Özellikle de spor yapıyorsanız bu durum sizin için daha önemli hale gelir. Spor yaparken ayaklarınıza vücudunuzun 3-4 katı fazla yük biner. Bu sebeple rahat hissetmek, dengede durmak sizin için daha iyidir. Adidas Galaxy 5 lacivert erkek koşu ayakkabısı ayak sağlığı ve konfor düşünülerek tasarlanır. Ürün, phylon taban özelliği ile hafif ve esnektir. Koşarken, yürürken ve hareket halinde iken ayaklarınızı rahat ettirir ve yumuşacık hissettirir. Taban kısmının yumuşak ve kalın olması ayrıca topuk kısmını iyice sarması sayesinde ayaklarınız ayakkabı içerisinde hareket etmez. Bu da daha rahat hareket edebilmenizi sağlar. Galaxy 5 erkek koşu ayakkabısı kullanım rahatlığı ile sizlere büyük avantajlar sağlar.

  • Esnek kumaş
  • Ortopedik taban
  • Bağcıklı detay

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Adidas Galaxy 5 erkek koşu ayakkabısı esnek fileli kumaşı sayesinde ayaklarınıza hava giriş çıkışı sağlanır. Böylece koku ve terleme önlenmiş olur. Her türlü spor türüne uygun olan bu ayakkabıları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arka tabanının kalın ön tabanının orta kalınlıkta olması sayesinde vücut ağırlığınızı ayaklarınıza dengeli bir şekilde dağıtır. Bu sayede ayaklarınızın herhangi bir bölümünde ağrılar olmaz. Adidas Galaxy 5 erkek lacivert ön tarafının esnekliği ile ayak parmaklarınızı rahat ettirir. Parmaklarınız içerisinde rahatça hareket eder. Günlük koşuşturmalı yaşantınız için tasarlanmıştır. Koşarken hızınızı kesmeden ilerlemenizi sağlar. Süngerli yapısı sayesinde sürtünmelere karşı direnç kazandırır. Ortopedik tabanı sayesinde rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Ortopedik tabanıyla da oluşabilecek ağrıları, krampları önler. Bu yüzden uzun süre ayağınızda kalabilir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Avantajları

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Avantajları

Birçok avantajıyla gündemde olan Adidas Galaxy 5 lacivert tamamen sizin konforunuz için tasarlanır. Ayaklarınızın konforu sağlığınız için çok önemlidir. Bu yüzden tercih edeceğiniz ayakkabıların özellikleri ve avantajları da büyük önem arz eder. Fileli esnek kumaşa sahip olan bu ürün ayaklarınızın terlemesini ve kokmasını engeller. Adeta ayağınızda yokmuşçasına hissettirerek konfor sağlar. Adidas Galaxy 5 lacivert erkek koşu ayakkabısı kullananlar ürünün hafifliğinden memnun kalırlar. Ayak numaranıza göre tercih yaparak ayağınıza tam oturmasını sağlayabilirsiniz. Esnek tabanı ile ayaklarınızı ağrıtmadan hareket etmenizi sağlar. Ürün, uzun süre ayaklarınızda kalabilir. Adidas Galaxy 5 lacivert erkek koşu ayakkabısı yorumları olumlu yönde olması ile müşterilerin ilgisini çeker. Bu ürün esnek yapısı sayesinde günlük yoğunluğunuz sırasında sizi çok rahat ettirir. Ayrıca sade ve şık görüntüsüyle de çoğu kıyafetinize uyum sağlar.

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Fiyatları

Adidas GALAXY 5 Lacivert Erkek Koşu Ayakkabısı Fiyatları

Günlük spor rutinlerinde kullanacağınız bu ayakkabıları severek kullanabilirsiniz. Yüksek kalite ve performansa sahip oluşu sayesinde fazlasıyla ilgi toplar. Esnek ve kalın tabanı ile ayaklarınızı konforlu hissettirir. Ayaklarınıza tam oturarak bileklerinizin zedelenmesine engel olur. Adidas Galaxy 5 lacivert erkek koşu ayakkabısı fiyatı satıcısı tarafından özellikleri baz alınarak belirlenmiştir. Fiyat performans açısından birçok artısıyla listenin başında yer alır. Bağcıklı tasarımı ile ayaklarınızda şık görünür. Bağcıklarının lacivert olması da renk bütünlüğü sağlar. Adidas Galaxy 5 lacivert erkek koşu ayakkabısı satın alarak siz de bu avantajlara sahip olabilirsiniz. Yumuşak oluşu, esnek tabanı sayesinde ayaklarınızda uzun süre kalabilir. Fileli kumaşı ile rahatınızı artırır. Renginin şıklığıyla da size iyi hissettirir. Birçok kıyafetinizle uyum sağlar. Severek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sizlerde bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.