adidas Galaxy 5

519 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
45,5
46
46,5
47,5
48
49,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Galaxy 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLİMPİYATSPOR Satıcı Ünvanı: HAKKI KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3947235061000011 Vergi Kimlik Numarası: 5000035482
    Bu ürün OLİMPİYATSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı FW5706 Siyah Koşu antrenmanında tüm performansını ortaya koy. Bu adidas ayakkabı, yastıklamalı yapısıyla her adımda konfor sunar. Bir blok daha. Bir adım daha. Bir kilometre daha. Elinden gelenin fazlasını yap. FW5706 Modelinin Özellikleri - Normal kalıp - Bağcıklı tasarım - File saya - Hafif yapı - Nefes alabilen koşu ayakkabısı - OrthoLite® iç taban ve kumaş astar - Yastıklamalı Cloudfoam orta taban
  • kauçuk dış taban

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ortam Sportswear

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%92 Pamuk, %8 Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Galaxy 5 Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı

Takım elbiselerle dahi kombinlenebilen spor ayakkabısı modelleri, günlük hayatta da sık kullanılan parçalardan biridir. Doğru ayakkabının seçilmesi özellikle egzersiz sırasında sakatlanmamak için son derece önemli bir adımdır. Bu sebeple ayağınızı zorlamayacak bir model seçmeniz tavsiye edilir. Adidas Galaxy 5 siyah erkek koşu ayakkabısı, koşu için son derece uygun bir tasarımdır. Ürün tabanı, koşarken ayağınızın alacağı şekle göre tasarlanır. Bu sayede uzun maratonları dahi konforla tamamlamanıza olanak sağlar. Bu ayakkabı sayesinde tüm performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Bunun yanında ayak ve bilek sağlığınızı koruyabilmeniz için de özel tasarlanır. Adidas Galaxy 5 erkek koşu ayakkabısı, son derece hafiftir. Bu sayede egzersiz sırasında ayağınızı yormaz. Bağcıklı tasarımı sayesinde de ayakkabının genişliğini rahat hissettiğiniz şekilde ve kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

  • Yastıklı taban
  • Hafif yapı
  • Bağcıklı tasarım

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Adidas Galaxy 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Ayakkabı alırken kullanım alanına göre yapılan seçimler farklılık gösterebilir. Ayağı rahat hissettiren modeller, her zaman tercih edilir. Koşu gibi egzersizler için Adidas Galaxy 5 siyah, aradığınız rahatlığı size sunar. Yastıklama özellikli tabanı sayesinde ayağınız için uygun zemini hazırlar. Böylelikle oluşabilecek muhtemel burkulmaların önüne geçebilirsiniz. Bu sayede daha uzun süre antrenmanınıza devam edebilirsiniz. Nefes alan özel derisi sayesinde uzun koşu sonrası ayaklarınızda terleme yapmaz. Bu model, yoğun egzersiz yapan kişiler için de doğru bir seçim olabilir. Galaxy 5 siyah erkek koşu ayakkabısının iç kısmında kullanılan özel kumaş ise rahatsız edici koku oluşumunu engeller. Spor salonlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü açık hava aktivitelerinizde de tercih edebilirsiniz. Bağcıklı tasarımı sayesinde de genişliğini kendinize göre rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Zevkinize göre değiştirebileceğiniz bağcıklar ile spor stilinize renk katabilirsiniz.

Adidas Galaxy 5 Erkek Siyah Ayakkabı Avantajları

Adidas Galaxy 5 Erkek Siyah Ayakkabı Avantajları

Aldığınız ayakkabıyı yalnızca spor yaparken kullanmak istemeyebilirsiniz. Adidas Galaxy 5 erkek siyah ayakkabı, egzersiz sırasında size konfor sunmak için özel olarak tasarlanır. Bunun yanı sıra günlük kıyafetlerinizle de kolay bir şekilde kombinlenebilir. Siyah renk tonu sayesinde pek çok kıyafete uyum sağlar. Bu model, rahatlığı ile ön plana çıkan bir üründür. Bu sayede hem rahat hem de şık kombinler yapabilirsiniz. Koşuşturmayla geçecek olan günleriniz için bu model doğru bir seçim olabilir. Sunduğu geniş numara seçenekleri sayesinde ayağınıza uygun olan numarayı bulmanız ise son derece kolaydır. Hafif ve yumuşak olan bu ayakkabıyı kolayca taşıyabilirsiniz. Bavul ve çantalarda çok yer kaplamaması sayesinde dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Kolayca temizlenebilir yüzeyi ile dikkat çeker. Adidas Galaxy 5 siyah erkek koşu ayakkabısı kullananlara danışarak bu modelin avantajları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Adidas Galaxy 5 Erkek Siyah Spor Ayakkabı Fiyatları

Adidas Galaxy 5 Erkek Siyah Spor Ayakkabı Fiyatları

Adidas Galaxy 5 siyah erkek koşu ayakkabısı fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün, ayakta ağırlık yapmaz. Özel tasarlanmış yastıklı tabanı sayesinde ayağınız için iyi bir zemin sunar. Egzersiz sırasında maksimum performans gösterebilmeniz için gerekli faktörler göz önünde bulundurularak tasarlanır. Bunun yanı sıra farklı yerlerde de kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda yapmanız gereken işleri hallederken size konfor sunar. Kolaylıkla temizleyebileceğiniz bu ürünü dilediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz. Bağcıklı yapısı sayesinde her ayağa uygun olarak ayarlanabilir. Böylelikle ayağınızda oluşacak şişkinliklere karşı herhangi bir sıkma yapmaz. Bu model, kullanım esnasında tam performans almanızı sağlar. Model, sahip olduğu özellikleri sayesinde fiyat ve performans ürünüdür. Ürünü satın almadan önce Adidas Galaxy 5 siyah erkek koşu ayakkabısı yorumlarına göz atabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan bu modele kolayca sahip olabilirsiniz.