adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.049 TL

Ürün Bilgileri

adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPORJİNAL Satıcı Ünvanı: CANERKEK SPOR GİYİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200020222000011 Vergi Kimlik Numarası: 2000202220
    Bu ürün SPORJİNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Spor Türü Basketbol
  • Stil Günlük
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr

Adidas erkek basketbol şortu 3G Spee Rev Shr konforlu yapısı sayesinde gün boyu rahat hissetmenizi sağlar. Antrenmanlara uygun şekilde tasarlanır. Rahat kumaşı ve ergonomik tasarımıyla kullanışlı bir yapıya sahiptir. Çift taraflı kullanılabilen bir üründür. Basketbol şortu olarak tasarlanan bu kıyafeti yoğun antrenmanlarda tercih edebilirsiniz. Teri vücuttan uzaklaştıran kumaş özelliği sayesinde ne kadar terleseniz de kuru ve konforlu hissetmenizi sağlar. Hafif yapısı ile giydiğinizde ağırlık hissetmenizi engeller. Siyah rengi ve kırmızı çizgileri dikkat çeker. Kullanışlı, şık ve zarif tasarımından dolayı kullananların beğenisini toplar. Konforu hayatınıza getiren bu tasarım, antrenmanlar dışında günlük hayatta da tercih edebileceğiniz bir şorttur. Siyah renkte olduğu için dilediğiniz renklerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Rahat kesimi ve ergonomik tasarımı sayesinde hareket özgürlüğü sağlar.

  • Basketbol şortu
  • Ter emen kumaş
  • Hareket özgürlüğü

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Özellikleri

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Özellikleri

Adidas erkek basketbol şortu ile sıcak havalarda daima konforlu hissedebilirsiniz. Çift taraflı kullanılabilecek şekilde üretilir. Böylece dilediğiniz yönünü kullanabilirsiniz. Şortun bir yüzeyi nefes alabilen polyester file ile tasarlanır. Bir diğer yüzü ise dayanıklı polyester çift örgü ile üretilir. Climalite teknolojisine sahip ürün, cildin kuru kalmasını sağlar. Ter önleyen teknolojisi sıcak yaz günlerinde daima ferah hissetmenize yardımcı olur. Ekstra havalandırma sağlayan bel bandı vardır. Geniş kesimi sayesinde içerisinde rahat hareket edebilirsiniz. Zorlayıcı antrenmanlarda minimum ter hissedebilir ve ergonomik tasarıma sahip olmasıyla zor hareketleri dahi yapabilirsiniz. Antrenman dışında günlük hayatta da kullanabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde ferahlatan ve terlemeyi önleyen bir kıyafet giymek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Geri dönüştürülmüş polyesterden tasarlanan bu ürün aynı zamanda çevreci duruşu ile insanların beğenisini toplamayı başarır.

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Avantajları

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Avantajları

Adidas 3G Spee Rev Shr basketbol şortu sayesinde hayatınıza birçok avantajı getirebilirsiniz. Konforlu yapısı ve kullanışlı tasarımı ile kısa sürede vazgeçemeyeceğiniz bir şort haline gelir. Hafif olmasından dolayı gün boyu ağırlık hissetmeden giyebilirsiniz. İnce yapısı ve climalite teknolojisi sayesinde sıcak yaz günlerinde dahi teri maksimum seviyede önler. Cilde dost olarak üretilir. Böylelikle ciltte tahriş ya da kızarıklık oluşumunu engeller. Yaz aylarında sık tercih edilen bu şort aynı zamanda antrenman yaparken de kullanılabilir. Günlük hayatta ve antrenmanlarda tercih edebileceğiniz bir üründür. Çift taraflı tasarım aynı zamanda gün boyu vücudunuzun kuru kalmasını sağlayacak özelliklere sahiptir. Rahat kesimi sayesinde antrenmanlardaki zor hareketleri dahi basitçe yapabilirsiniz. Esnek kumaşı hareket özgürlüğünü artırır. Adidas erkek basketbol şortu 3G Spee Rev Shr kullananlar konforu her zaman hayatlarında hisseder.

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Fiyatı ve Yorumları

Adidas Erkek Basketbol Şortu 3G Spee Rev Shr Fiyatı ve Yorumları

Adidas erkek basketbol şortu 3G Spee Rev Shr fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Vücudu hafifçe saran bir yapıdadır. Basketbol stili olarak sayılan bu şort modern kesime sahiptir. Farklı iki yüzü olan bu ürünün bir yüzü %100 geri dönüştürülen polyester fileden tasarlanır. Diğer yüzü ise polyester çift örgüden üretilir. Hafif ve nefes alabilen bir kumaşı vardır. Climate özelliği ürünün temel özelliği olarak bilinir. Lastikli beli ve bağcıklı tasarımı şortun sportifliğini artırır. Şortun yanındaki kırmızı Adidas sembolü ürünün markasını belli eder. Yan çizgi tasarımları ürünün şıklığını artırır. Adidas erkek basketbol şortu 3G Spee Rev Shr yorumlarını okuyabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz. Konforlu, rahat, kullanışlı bir yapıya sahip olan bu ürüne Trendyol’dan bakabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.