adidas Duramo Lite 2.0

318 TL
Beden:
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45,5
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas Duramo Lite 2.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spor Alışverişim Satıcı Ünvanı: AS SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086008209900013 Vergi Kimlik Numarası: 0860082099
    Bu ürün Spor Alışverişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Adidas Erkek Koşu Ayakkabısı Duramo Lite 2.0 FV6058 Siyah Daha fazla hava akımı için nefes alabilen file saya ile tasarlanan bu adidas Duramo Lite 2.0 W koşu ayakkabısı, katmanları ile ekstra destek sağlamaktadır. FV6058 Modelinin Özellikleri - Sentetik ve file kombinasyonlu dış saya, - Eva iç taban, - Yastıklama sağlayan Eva orta taban, - Kauçuk dış taban.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ortam Sportswear

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%92 Pamuk, %8 Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Duramo Lite 2.0 Erkek Koşu Ayakkabısı

Adidas Duramo Lite 2.0 Erkek Koşu Ayakkabısı uygun olan bağcıklı tasarıma sahiptir. Süet ve tekstil file yapıdan üretilen bu ayakkabının taban malzemesi kauçuktur. Tabanı kalın ve bilek boyu standart olarak üretilmesinin yanı sıra burun koruma özelliği de bulunmaktadır. Özel köpük yastıklama teknolojisine sahiptir. 39,5 ile başlayan numarası 46.5’e kadar devam etmektedir. Duramo Lite Erkek daha fazla hava akımı için nefes alabilen filelerle tasarlanmıştır. Duramo Lite 2.0 bu koşu ayakkabısı katmanları ile rahatlık sağlamaktadır. Duramo Lite 2.0 ayakkabının geniş model yelpazesini incelediğinizde aradığınız ürünün bu ayakkabı olduğunu göreceksiniz. Duramo Lite 2.0 siyah erkek koşu ayakkabısı ile antrenmanlar istikrar kazandırmaktadır. Adidas Duramo Lite 2.0 siyah, şıklığı da sunmaktadır. Ayak sağlığı için tasarlamış olan bu ürün vazgeçilmez bir parçanız olacaktır.

  • Geniş Numara Seçeneği
  • Nefes Alan Tasarım
  • Köpük Yastıklama Teknolojisi

Antrenmanlarda İstikrarınızı Ortaya Koyun

Antrenmanlarda İstikrarınızı Ortaya Koyun

Yarışmalarda başarılı olmak için istikrarlı bir antrenman gerekmektedir. Duramo Lite 2.0 ile koşarak yarışmalardaki başarıyı elde edeceksiniz. Tabanının çok hafif ve rahat olması ayağı çok iyi kavraması size bu başarıyı sağlayacaktır. Daha fazla hava akımı sağladığı için terletmez, ayağınıza nefes aldırır ve rahatsız etmez. File saya ile tasarlanmış olup katmanları ile rahatlık sağlamaktadır. Yürüyüş, koşu ve günlük kullanımlarınız da vazgeçilmez bir parçanız haline gelecektir. Güzel ve şık tasarımlı olan Adidas Duramo Lite 2.0 ile çekiciliğinizi de ön plana çıkaracaktır. Özel köpük yastıklama tasarımına sahip olması size sağlıklı bir yaşam sunmaktadır.

Duramo Lite 2.0 Siyah Koşu Ayakkabı ile Ayak Sağlığınızı Koruyun

Duramo Lite 2.0 Siyah Koşu Ayakkabı ile Ayak Sağlığınızı Koruyun

Şıklığınız kadar ayak sağlığınızda çok önemli olduğu düşünülerek, Adidas size bu harika ürünü tasarlayıp beğeninize sunmaktadır. Duramo Litte 2.0 Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı, yapılan yorumlarla kullanıcıların memnuniyetini kanıtlamaktadır. Hem tabanının rahatlığı hem file yapısı sayesinde sağlıklı bir yaşam sağlamış olacaksınız. Nefes aldıran ve özel köpükleme tasarımı sayesinde kullanıcıların istek ve taleplerini öne çıkarmaktadır. Bu sayede ayağınızın sağlığı açısından kullanmakta tereddüt etmeyeceğiniz harika bir tasarım olmaktadır. Duramo Lite 2.0 Siyah erkek koşu ayakkabısı fiyatı ile de ilginizi çekecektir. Ayağı çok iyi kavraması da rahat hareket etmenizi kolaylaştırır, koşarken adeta ayağınızda yokmuş hissi vermektedir. Spor karşılaşması ve günlük kullanıma uygun olan Duromo Litte 2.0 erkek spor ayakkabı yürüyüş, koşu, antrenman, spor karşılaşması veya günlük kullanıma özel ayakkabılardır.

Duramo Lite 2.0 Siyah Erkek Koşu Ayakkabı ile Şık Olun

Duramo Lite 2.0 Siyah Erkek Koşu Ayakkabı ile Şık Olun

Ayak sağlığına ve rahatlığına önem verildiği gibi şıklığınızda bir o kadar ön planda olmalıdır. Kişinin tarzı önce ayakkabının güzelliği ve esnek oluşu ile başlamaktadır. Duramo Lite 2.0 Siyah Erkek spor ayakkabı tarzınıza farklı bir hava katacaktır. Gerek spor giyimde gerek klasik giyimde sade ve şık bir görüntü oluşturur. Duramo Lite 2.0 Spor ayakkabı , koşu ve antrenmanda kullanıldığı gibi günlük hayatınızda şortla ya da özel günde kumaş pantolonla da çekici bir görüntü oluşturabilirsiniz. Bu özel tasarım olan Dunamo Lite 2.0 ile bulunduğun her ortamda gözler sizin üzerinizde olacaktır. Geniş beden aralığı ile rahat konforlu tasarımı sayesinde uygun fiyat seçeneği dahilinde aradığınız ürüne sahip olabilirsiniz. Adidas’ın tasarladığı bu harika ürün vazgeçilmez parçanız olmak için tasarlanmıştır.