adidas COMFORT FLIP FLOP Siyah Kadın Terlik 101069186

1.429 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36,5
Beden Tablosu
36,5
38
39,5
40,5
43,5
44,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

adidas COMFORT FLIP FLOP Siyah Kadın Terlik 101069186

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sporcenter Satıcı Ünvanı: DDS SPOR MALZEMELERİ PAZARLAMA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310048359500001 Vergi Kimlik Numarası: 3100483595
    Bu ürün sporcenter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik ile Rahat Adımlar

Terlikler, kadınlar ve erkekler tarafından gerek ev içinde gerekse ev dışında kullanılabilen rahat giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen terlikler standart ve parmak arası olmak üzere iki kategoride incelenmektedir. Farklı üretim yapı malzemelerine ek olarak aynı zamanda model ve tasarımlarıyla da dikkat çeken ürünler kullanıcılarını rahat ettirmek üzere üretilmektedir. Düz taban ve topuklu olmak üzere farklı taban özelliklerine de sahip olan terlikler kadınlar tarafından topuk boylarına göre değişiklik gösterirken aynı zamanda renk seçenekleri ile de dikkat çekmektedir. Erkekler tarafından genel olarak standart ürünler kullanılırken kadınlar parmak arası ürünlere ilgi göstermektedir. Adidas comfort terlik modelleri genel olarak yaz aylarında kullanılabilen erkekler ve kadınların deniz ve tatil bölgelerinde kullandığı ürünler olurken herkese hitap eden ürünleri ortaya çıkarmıştır.

  • Şık Tasarım
  • Geniş Renk Seçeneği
  • Konfor

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik 101069188 Özellikleri

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik 101069188 Özellikleri

Adidas ayakkabı ve spor malzemeleri üreten dünyanın önde gelen üreticilerinden birisidir. Ayakkabılara ek olarak aynı zamanda kadın terliği de üreten firma çok sayıda kullanıcıya ulaşabilmek için geniş model seçeneği ve renkleri ile ilgi çekmektedir. Comfort flip flop siyah kadın terlik 101069188 özellikleri çeşitlilik göstermektedir. Üretim malzemesi olarak sentetik saya kullanılan terlik modelinin en belirgin özelliği yumuşak tabanıdır. Kadınların ayak ve ayak tabanı sağlığını koruduğu kadar günlük kullanım için de son derece ustaca tasarlanan terlik modeli çabuk kuruyan yapısıyla da yaz aylarında sahil ve kumsal gibi alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Dayanıklı dış tabanının uzun süreli kullanımlarda bile kopma ve deformeye maruz kalmaması nedeniyle tercih edilen ürünün iç tabanında kullanılan poliüretan ayakkabılarda da sıklıkla kullanılmaktadır.

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik Kullananlar ve Yorumları

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik Kullananlar ve Yorumları

Comfort flip flop siyah kadın terlik EG2065 yorumları ve değerlendirmeleri yüksek ürünler arasında yer alması nedeniyle kadınların ilgisini çekmektedir. Yapılan yorumlar arasında ürünlerin uzun süreli kullanımlarda gerek tabanlarında gerekse parmak arası kısımlarında herhangi bir deforme olmaması dikkat çeken yorumlar arasında bulunurken Adidas tarafından üretimi yapılan kadın terliği için olumlu yorumlar ve yüksek puanlar dikkat çekmektedir. Tercih edilen üretim malzemeleri nedeniyle geniş bir kullanım alanı sunması ürünü tercih eden kadınlar tarafından ilgi görürken aynı zamanda ıslak alanlar ve ayak terlemelerinde bile terliğin ayaktan çıkmaması gibi konular yorumlar arasında sıklıkla yer bulmaktadır. Renk seçeneklerinin çeşitliliği de yorumlar ve değerlendirmeler arasında yer alırken siyah-beyaz, lacivert-beyaz ve yeşil-beyaz gibi renk seçeneklerinin farklı tarzlara sahip kadınlar tarafından tercih edilmeleri konusunda çok sayıda yorum bulunmaktadır.

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik Fiyatı

Comfort Flip Flop Siyah Kadın Terlik Fiyatı

Adidas markası fiyatlandırma konusunda izlediği politikaları ürünlerin kalitelerine göre belirleyen firmalar arasında yer almaktadır. Hava alabilen iç tabanı sayesinde kullanıcılarına rahat kullanım sunar. Kadınlar tarafından büyük ilgi gören Adidas comfort flip flop terlik geniş kullanım alanı nedeniyle tercih edilmektedir. Comfort flip flop siyah kadın terlik 101069189 kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünün kalitesi ve rahatlığı ön planda olurken aynı zamanda geniş renk seçeneğinin herkese uygun ürünlerin ortaya çıkmasına neden olmasıyla yüksek puanlar almaktadır. Comfort flip flop siyah kadın terlik EG2065 fiyatı renk seçenekleri arasında değişken fiyatlara sahip olmalarına karşın gerek kaliteleri gerekse rahatlıklarıyla yüksek fiyatlandırmalardan alıcı bulmaktadır. Comfort flip flop siyah kadın terlik 101069186 modeli üretim malzemelerinin kaliteli olmasına ek olarak işçilik konusundaki ustalıkları nedeniyle değişken fiyatlara sahiptir.