Aden E59S 1080P Full HD Kamera VPS Sensörlü Drone (3 Bataryalı Set)

860 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aden E59S 1080P Full HD Kamera VPS Sensörlü Drone (3 Bataryalı Set)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEYDİYE TEKNOLOJİ İÇ VE DIŞ TİC AŞ. Satıcı Ünvanı: HEYDİYE BİLİŞİM TEKNOLOJİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462082299200001 Vergi Kimlik Numarası: 4620822992
    Bu ürün HEYDİYE TEKNOLOJİ İÇ VE DIŞ TİC AŞ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aden E59 Fly More Combo Teknik Özellikleri Fonksiyonel Özellikler 360 Derece Takla: Var Başsız Mod: Var Beni Takip Et: Yok Engel Sensörü: Yok Fpv: Var Hareketli Gimbal: 1 Eksenli Kaza Koruma: Yok Otomatik Eve Dönüş (Rth): Var Otomatik Rota Takip: Var Sabit İrtifa: Var Tek Tuş İniş: Var Tek Tuş Kalkış: Var İzinler Sivil Havacılık İzni: Gerektirmez Kumanda Özellikleri Ghz: 2.4 Ghz Kanal: 4 Kanallı Uygulama Kontrol: Var Teknik Özellikler Ağırlık: 150Gr-200Gr Batarya: 1800 Mah Lipo Ebat: 28Cm-30Cm Gps Modu: Gps Yok Kamera: 1080P Fullhd Maksimum Hız: 20Kmp-30Kmp Uçuş Mesafesi: 100M-150M Uçuş Süresi: 16-18 Dakika Kutu İçeriği 1 X Aden 59 Drone 1 X Kumanda 3 X Drone Bataryası 12 X Pervane 1 X Şarj Kablosu 4 X Pervane Koruyucu 1 X Tornavida 1 X Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 10-20 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 100M-300M
  • Kamera Özelliği 1080P FULL HD
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Beni Takip Et Modu Yok
  • GPS Yok
Geri Bildirim Ver

Aden E59S 1080P Full HD Kamera VPS Sensörlü Drone (3 Bataryalı Set)

Drone, hayatın her alanında kullanılan yeni nesil elektronik bir cihazdır. Çeşit çeşit modelde ve her bütçeye uygun drone tasarlanmıştır. Hem amatörler için giriş seviyesi hem de profesyoneller için tam donanımlı ürünler bulunur. Bu ilgi çekici aletlerden birisi Aden E59S 1080p Full HD kamera VPS sensörlü drone (3 bataryalı set)’tir. Teknoloji merakı olan çocuklara ve gençlere yeni hobiler edindirmek için hediye alternatifi olarak düşünülebilir. Drone sporlarında kariyer yapmak isteyen her birey bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Bu drone ile ailenizle, arkadaşlarınızla veya tek başınıza tüm anlarınızı kaydedebilirsiniz. Akıllı telefonunuza drone uygulamasını QR kod okutarak da indirebilirsiniz. Uygulama ile telefon üzerinden tam kontrol desteği ile yönetim sağlayabilirsiniz.

  • 3 batarya ile uzun çalışma süresi.
  • Full HD kamera ile net görüntü.
  • Çift kamera desteği.

E59S Drone Teknik Özellikleri

E59S Drone Teknik Özellikleri

Drone kullanmak ve sonuçlarını paylaşarak yarışmalara katılmak, tüm dünyada bir spor disiplini olarak kabul edilmiştir. Küçük ya da büyük birçok kişinin ilgi duyduğu bu spor için elverişli ürünler kullanmak gerekir. Aden E59S 1080p Full HD kamera VPS sensörlü drone özellikleri, teknik anlamda tatmin sağlayacak seviyededir. Aden E59S drone, çift kamera özelliğine sahiptir. Ön kamerası 1080p Full HD olmakla birlikte, arka kamerası da 720p HD özelliğe sahiptir. VR gözlük desteği de bulunur. Sabit irtifa modu ile bir konuma gönderildikten sonra orada sabitlenebilir ve aynı yerden sürekli çekim yapabilir. 1080p HD kamera desteği ile çekimlerinizi yapabileceğiniz bu drone, keyifli anlarınızı en orijinal şekilde kaydetmenizi sağlar. Yüksek rüzgar direncine sahiptir. Selfie çekim modu bulunur. Kaliteli parçalardan üretilen Aden E59S, darbelere karşı oldukça dayanıklıdır.

E59S Drone ile Keyifli Zamanların Tadını Çıkarın

E59S Drone ile Keyifli Zamanların Tadını Çıkarın

Drone cihazlar, yüksek derecede gelişmiş olan yeni teknolojinin ürünüdür. Bu drone size, erişimi zor noktalardan çok net fotoğraflar veya videolar çekebilme şansı sunar. Aden E59S 1080p siyah 3 bataryalı drone, katlanabilir özelliğe sahiptir. Böylece size kolayca taşınma imkanı sağlar. Seyahate çıkarken, tatile giderken katlanabilir özelliği sayesinde rahatça yanınızda taşıyabilir, gittiğiniz her yerde cihazınızı kurabilirsiniz. Ürünün Android ve İOS uygulamaları mevcuttur. Böylece telefonunuzdan fotoğraf ve videolarınıza bakabilirsiniz. Kumandası üzerinde telefonunuzu takabileceğiniz bir alan bulunur. Drone kontrolünü telefonunuzdan da pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz. Kamerasında balık gözü mercek özelliği de mevcuttur. Sadece yetişkinlerin değil, çocukların da severek kullanabileceği bir alettir. Kullanımı kolay olduğundan dolayı çocuklar da rahatça ve zorlanmadan kontrol sağlayabilir. Aden E59S drone özellikleri ile size birbirinden keyifli zamanlar geçirmenizde yardımcı olur.

Aden E59S Drone Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Aden E59S Drone Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Aden E59S drone, giriş seviyesinde drone kullanmaya yeni başlayacak kişiler için de idealdir. Kullanım açısından bir zorluğu yoktur ve kullanımı çok rahattır. 3 batarya ile uçuş süresi uzundur. Ürünün en öne çıkan özelliği çok dayanıklı olmasıdır. Ürünün kullanıcı yorumları, ürünü satın almış diğer müşteriler tarafından detaylı bilgi verir. Böylece ürünler hakkında karar verirken daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu ürün, eğlence ve profesyonel tüm kullanım amaçları için ideal özelliklerle donatılmıştır. Güvenli bir uçuşla yükselir. Herhangi bir tehlikesi yoktur ve tehlikeye sebep olmaz. Ürünün içerisinde yedek parçaları da bulunur. Olası bir parça düşürmenizde bu parçaları kullanabilirsiniz. 1080P görüntü kalitesinde video ve fotoğraf çekimi gibi birçok özelliği sunan Aden E59S, kullandıkça yanınızdan ayıramayacağınız bir ürün olur. Aden E59S drone fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.