Adeda Yayınları Neuro Via Sistemi Dikkat Güçlendirme Seti 4 Yaş Neuro Via Sistemi Ile Hazırlanmış Adeda

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2 Adet ve Üzeri 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları Neuro Via Sistemi Dikkat Güçlendirme Seti 4 Yaş Neuro Via Sistemi Ile Hazırlanmış Adeda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dahiyizbiz Satıcı Ünvanı: NEUROVİA SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631104215900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311042159
    Bu ürün Dahiyizbiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dgs 4 yaş seti 3 adet kitaptan oluşmaktadır. ·her kitap 156 sayfadan oluşmaktadır. ·kitapların sıralaması kesinlikle zorluk sıralaması olarak algılanmamalıdır. ·her kitapta çocuklarımızın yaşı içerisinde yapabileceği kolay ve zor egzersizler bir araya getirilerek sıralanmıştır. ·üst üste zor egzersizler verilmemiştir ki çocuklar sıkılıp kitaptan vazgeçmesin. ·her kitapta mevcut yaşa uygun egzersizler ile birlikte sunulmuş sticker egzersizleri mevcuttur. ·sticker egzersizleri çocuklara ödül sisteminde uygulatılmalı. ·dikkat egzersizlerini çözdükçe sırası gelen sticker egzersizi yapılmalı ki çocuklarımız keyif alarak çalışabilsin.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Osman Abalı
Geri Bildirim Ver

Neuro Via Sistemi ile Dikkat Güçlendirme Seti 4 Yaş - Adeda Yayınları

3 adet kitaptan oluşan Adeda Yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti 4 yaş için uygundur ve her bir kitap 156 sayfadan oluşmaktadır. Kitap sıralaması, zorluk sıralaması olarak algılanmamalıdır.

Her kitapta çocukların rahatlıkla yapabileceği kolay egzersizler ile birlikte zor egzersizler de bulunmaktadır. Çocukların sıkılıp kitaptan vazgeçmemesi için arka arkaya zor egzersizler verilmemiştir. Serinin her kitabında mevcut yaşa uygun olan egzersizler ile sticker egzersizler bulunmaktadır.

Adeda uzman eğitimciler ile çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisine yönelik oyunlar ve oyuncaklar üreten bir firmadır. Tüm oyunlar, çocukların yaş gruplarına özel olarak hazırlanır ve çocukların sıkılmadan zevkle çalışmasına olanak sağlamaktadır.

  • Bir sette 3 farklı kitap
  • 4 yaşındaki çocuklar için uygun
  • Her bir kitap 156 sayfa

Dikkat Güçlendirme Setinin Genel Özellikleri Nasıldır?

Dikkat Güçlendirme Setinin Genel Özellikleri Nasıldır?

Adeda, çocukların dikkatini güçlendirmek ve akademik başarısını arttırmak için her yaşa uygun oyun setleri hazırlayan bir firmadır. Adeda Yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti 4 yaş çocukların görsel dikkatini odaklama ve devam ettirme, el-göz koordinasyonu, planlama, eşleştirme, benzerlikleri ve farklılıkları ayırma gibi birden fazla alana yönelik bir üründür.

Dikkat dağıtıcı etmenlerin giderek arttığı günümüzde, çocuklarda dikkat problemini azaltmaya yönelik olan Adeda Yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti çocukların ders çalışma ve öğrenme becerilerini arttırarak çocukların anne-babaları ile keyifli vakit geçirmelerini de sağlar.

Adeda Yayıncılık, çocukların yaş gruplarına özel olarak eğitim setleri hazırlamakta ve bu setler sayesinde küçük yaşlardan itibaren çocuklara farkındalık ve dikkat kazandırılmaya çalışılmaktadır. Adeda yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti 4 yaş için uygun, 3 adet kitaptan oluşmaktadır. Ancak kitap sıralaması, zorluk seviyesini belirtmemektedir.

Dikkat Güçlendirme Seti Çocukların Gelişimine Yardımcı mı?

Dikkat Güçlendirme Seti Çocukların Gelişimine Yardımcı mı?

Uzman eğitimciler tarafından hazırlanan çocuklarda dikkati artırmaya yönelik olan olan Adeda Yayınları Dikkat Güçlendirme Seti ile çocukların küçük yaşlardan itibaren algı, konsantrasyon, dikkat kazandırılarak yetişkin çağa geldiklerinde günlük yaşamda ve iş hayatında başarılarını arttırmaya yöneliktir.

El-göz koordinasyonu, dinleme becerisi, grup çalışması, motor beceri, planlama, sıralama  gibi beceriler kazandıran yeni neuro via sistemi ile dikkati güçlendirme seti 4 yaş, çocuğunuzun boş zamanlarının da verimli geçmesini sağlayacaktır.

Her bir kitapta 4 yaş için farklı zorluk seviyelerinde egzersiz vardır. Kimi egzersizleri çocuklar daha kolay yapabildikleri için bu egzersizler üst üste gelmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Sürekli zor egzersizlerle karşılaşan çocuklar, sıkılabilir ve ilgilerini kaybedebilirler. Bu yüzden tüm egzersizler ile birlikte sticker egzersizler bulunmaktadır. Sticker egzersizler, zor egzersizlerden sonra ödül olarak uygulanmalıdır.

Dikkat Güçlendirme Seti Çocuklar İçin Eğlenceli midir?

Neuro Via Sistemi ile Dikkat Güçlendirme Seti 4 Yaş

4 yaşındaki çocuklara uygun olarak hazırlanmış olan Adeda Yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti, çocukların sıkılmaması için eğlenceli egzersizler ile donatılmıştır. Sürekli zor egzersizler ile karşılaşan çocuklar, çalışmaktan vazgeçebilirler. Bu yüzden zor egzersizlerin arasında sticker egzersizler konulmuş ve çocukların çalışmadan zevk alması amaçlanmıştır.

Çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayacak olan Adeda Yayıncılık Dikkat Güçlendirme Seti 4 yaş çocukların anne babası ile keyifli vakit geçirmek ve sosyalleşmek için de ideal bir seçimdir.

Adele tarafından hazırlanan bu set oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ürünü Trendyol’un kampanya ve indirimlerin yararlanarak daha uygun fiyata almanız mümkündür.

Ürün satın almadan önce Neuro Via Sistemi Dikkat Güçlendirme Seti 4 Yaş Neuro Via Sistemi Ile Hazırlanmış Adeda yorum okuyarak ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz, ürün siz satın aldıktan sonra en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.