Adeda Yayınları 7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ()neuro Via Sistemi Ile Hazırlanmış Adeda

332 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları 7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ()neuro Via Sistemi Ile Hazırlanmış Adeda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERHAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530575456
    Bu ürün Kampüs Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitap içeriğidgs 7 yaş 3 adet kitaptan oluşmaktadır.Her kitap 167 sayfadan oluşmaktadır.Kitapların sıralaması kesinlikle zorluk sıralaması olarak algılanmamalıdır.Kitapta çocuklarımızın yaşı içerisinde yapabileceği kolay ve zor egzersizler bir araya getirilerek sıralanmıştır.Üst üste zor egzersizler verilmemiştir ki çocuklar sıkılıp kitaptan vazgeçmesin.Dgs ile ilgili hedefler / genel faydaları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti - Adeda Yayınları

7 Yaş Dikkat Güçlendirme Seti, çocukların akademik, duygusal, sayısal, görsel ve zeka gelişimi açısından oldukça fayda sağlamaktadır. Ürün kalitesi ile eşsiz bir tasarım sunulmaktadır. Modern bir şekilde hazırlanan bu 7 yaş dikkat güçlendirme seti, içeriğinde bulunan çeşitli etkinlikler yardımı ile çocukları üzerinde farklı etkiler oluşturmaktadır. Kullanım alanları ve kullanım amacına bağlı olarak dikkat güçlendirme seti, çocukların sevdiği bir ürün seti olmaktadır. Aynı zamanda ebeveynler tarafından da büyük ilgiyle karşılanan set, çocukların gelişimine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. 7 yaş zeka güçlendirme seti, çocukların duyma, görme ve diğer duyuları açısından katkı oluşturmaktadır. Üstün bir kalite ile sunulan bu set modeli, pek çok farklı alanda kullanım sağlarken aynı zamanda çocuk beyninin işlevsel olarak çalışmasına yardımcı olur.

  • Güçlendirici Set
  • Etkili Alıştırmalar
  • Uzun Süreli Kullanım

7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti Gelişime Yardımcıdır

Çok fonksiyonlu bir şekilde hazırlanan bu ürün, özel tasarımı ve zeka geliştiren alıştırmaları aracılığıyla pratik kullanım imkânı oluşturmaktadır. 7 yaş zeka güçlendirme seti ile çocuklar için özel olarak hazırlanmış olan bu alıştırmalar, set içeriğinde zamanda yolculuk sunarak pek çok farklı işlev sunmaktadır. Hem eğlendiren hem de öğreten bir set olmakla birlikte beyin gelişimine büyük katkı sağlayan 7 yaş seti, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. Özel baskısı ve kaliteli yapısının yanı sıra kullanıcı kitlesi tarafından ilgi görmekte olan 7 yaş zeka güçlendirme seti, özel ve öğretici içeriği ile birlikte materyalleri ile dayanıklılık ortaya koyarak uzun süreli kullanım imkanı oluşturmaktadır. Set halinde sunulan pratik alıştırmalar, bilgi içerik serüveni yansıtmaktadır. Dış tasarımı ile estetik duruşu ile özel ve dayanıklılık sergileyerek kullanıcıları açısından ideal bir model sunmaktadır.

7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ile Etkili Alıştırmalar

7 yaş zeka güçlendirme seti, boyut ve ağırlığı ile kolaylık sağlamakta bununla birlikte özel içeriği sayesinde keyifli bir öğrenim ortamı oluşturmaktadır. Günlük yaşam üzerinde daha pratik ve kolay bir şekilde öğretici tekniklerin uygulanması, çocukların yaşamına da katkı sunar. Belirli bir kitle için özel olarak geliştirilen modern tasarım set, uygulaması ve kullanımı ile rahatlık sunarken bununla birlikte uzun ömürlü kullanım imkanı tanımaktadır. 7 yaş zeka güçlendirme seti, çocuklara özel eğitim hayatını, olaylara bakış açısını ve benzer pek çok düşünceyi değiştirme açısından etki sağlar. Çocukların kavrama ve öğrenebilme seviyeleri ile birlikte belirli bir düzeyde ilerleyen alıştırmalar, aşamalı bir şekilde öğretici özellik sergilemektedir.

7 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ile Uzun Süreli Kullanım

Çocukların set halinde bulunan bu zeka güçlendirme alıştırmaları ile birçok çok bilgi kazanımı sağlaması ve kazanılan bilginin pratik bir şekilde kullanılabilmesi hedeflenmektedir. Set ürününün ideal boyutları ve hafif materyali ile kolay taşınabilirlik sağlaması, ürünün öne çıkan özelliklerindendir.7 yaş zeka güçlendirme seti, çocukların ilgi alanlarına uygun bir tarzda hazırlanmakta ve bununla birlikte farklı içerikler sunarak bakış açılarını genişletmeyi sağlamaktadır. Bu sayede kaliteli vakit geçirmeleri açısından zemin hazırlayan bu set ürünü, çocuklara keyif verirken pratik bir şekilde beyin fonksiyonlarını kullanmayı da öğretmektedir. 7 yaş grubundaki çocuklar için yararlı bir kitaptır. Çocuklar üzerinde hem eğitici hem de bilgilendirici içeriği ile bu ürün modeli, pratik kullanım ve düşünme sağlamaktadır.