Adeda Yayınları Adeda Dikkati Güçlendirme Seti (3 YAŞ) - Osman Abalı

285,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
600 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
292,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları Adeda Dikkati Güçlendirme Seti (3 YAŞ) - Osman Abalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dahiyizbiz Satıcı Ünvanı: NEUROVİA SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631104215900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311042159
    Bu ürün Dahiyizbiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkati Güçlendirme Seti Anasınıfı 3 Yaş - Osman Abalı

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marcel Boll
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Adeda Yayınları DGS03 Dikkati Güçlendirme Seti Anasınıfı 3 Yaş Osman Abalı

Dikkat, küçük çocuklar için oldukça önemli bir unsurdur. Bu nedenle ebeveynler, dikkat gelişimine yüksek derecede önem verir. Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti, çocuğunuzun dikkat ve zekâ gelişimi için oldukça önemlidir. Çocuğunuzun dikkat gelişimi için ihtiyaç duyacağı tüm materyaller ilgili ürün içerisinde mevcuttur. Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti yorum unsurlarıyla birlikte diğer kişilerin yorumlarını görebilir ve buna göre karar verebilirsiniz. Zekâ gelişimi için ihtiyaç duyulacak tüm unsurlar, ilgili üründe sağlanmıştır. Aynı zamanda çocuğunuzun okul hayatına başlangıcı aşamasında oldukça uygun özelliklere sahiptir.

  • 3 yaş için uygundur.
  • Dikkat gelişimi için tüm unsurlara sahiptir.
  • Anasınıfı için destekleyici özelliklere sahiptir.

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Anasınıfı Seti İçeriği Nasıldır?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Anasınıfı Seti İçeriği Nasıldır?

Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti içerik olarak oldukça uygundur. İlgili ürün, üç adet kitaptan oluşur. Her bir kitap 163 sayfadan oluşur. Kitapların sıralaması zorluk seviyesine göre düzenlenmemiştir ancak sıralamaya uyum gösterilebilir. Çocuğunuzun yaşına göre sıralanmış bir dizi egzersiz mevcuttur. Özellikle üst üste zor egzersizler verilmemiştir. Bunun nedeni çocuğunuzun Adeda Yayınları Osman Abalı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ürününden sıkılmasını engellemektir. Dikkati güçlendirmek için egzersizlerin uygun bir şekilde yapılması gerekir. Çalışmaların her biri üzerinde gerekli talimatlar verilmiştir. Her bir sayfa için ortalama olarak 2 – 5 dakika normal kabul edilmektedir. İçerik olarak çocuğun gelişimine uygun olarak tasarlanmıştır. Dikkat gelişiminin yanı sıra zekâ gelişimini de destekler.

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Anasınıfı Seti Kaliteli midir?

Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ürünü, alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanmıştır. Kitapların her sayfasındaki talimatlar, tamamen gelişim odaklı hazırlanmıştır. Özellikle çocukların yapamayacakları zorlukta hazırlanmamıştır. Bu sayede ilgili eğitim setinden çocuğun sıkılması engellenir. Kitap, içerik olarak kaliteli bir şekilde hazırlanmıştır. Kitap, uygun bir şekilde kullanıldığında öğrenme sistemini aktif bir hâle getirir. Dikkati artırır ve dikkat kaynaklı hataları azaltır. Görsel dikkati de artırır. Buna göre çocuğun görsel alanına giriş yapan her unsur, kontrollü bir şekilde dikkate alınır. Bu sayede okul hayatı boyunca aktif bir şekilde öğrenmeyi destekler. Kolay ve zor egzersizler karışık bir şekilde düzenlenmiştir. Yani zor egzersizler peş peşe gelmez. Adeda Yayınları Osman Abalı 3 Yaş Dikkat-Zeka Güçlendirme Seti ürünüyle birlikte tüm bu kaliteye hâkim olabilirsiniz.

Dikkati Güçlendirme Anasınıfı Seti Çocuk Gelişimini Nasıl Etkiler?

Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ürünü, çocuk üzerinde fiziksel ve psikolojik olarak birçok faydalı etkiye sahiptir. Fiziksel olarak el ve göz koordinasyonunun artması söz konusudur. Ayrıca ince motor becerilerinde artış gözlemlenir. İşitsel algılama unsurları gelişir. Aritmetik becerisi gelişir. Bunun ise eğitim hayatı ve günlük hayat için olumlu etkisi büyüktür. Zihinsel enerjinin bir konu üzerinde odaklanmasına yardımcıdır. Bu da dikkatin tanımına uygun bir gelişmedir. Soyutlama becerisinin gelişmesi söz konusudur. Adeda Yayınları Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti ürünüyle birlikte tüm bu fiziksel ve zihinsel faydalara erişim sağlanabilir. İlgili eğitim setinin çocuklar üzerinde psikolojik olarak da faydası vardır. İlgili kitaplar, tamamlandığında sürükleyici olarak başarılı olma duygusunu sağlar, pekiştirir. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirir. Çalışma sevgisini artırır. Kâğıt, kalem gibi materyalleri kullanmaya alıştırır. Boş zamanların değerlenmesi sağlanır. Adeda Yayınları Osman Abalı Anasınıfı 3 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti fiyatı da oldukça uygun seviyelerdedir.