Adachefs Döküm Granit Kek Kalıbı Dilimli - 26 Cm

375 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Adachefs Döküm Granit Kek Kalıbı Dilimli - 26 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adareyon Satıcı Ünvanı: AHMET ERDEM ALYANAKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0681018488
    Bu ürün Adareyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler: Boyut 26 cm, iç kaplama yapışmaz yüzey, döküm granit dilimli kek kalıbı Döküm üzerine granit kaplama özelliği sayesinde sıcaklık dayanımı çok yüksek, yüzey gerilimi çok düşük malzemeden üretilmiştir. Bu sayede yüzeye hiç bir malzeme yapışmaz.
  • Daha iyi bir sonuç elde etmek için ilk kullanımdan önce ürün sıvı yağ sürülerek 30 dk bekletilmeli, sonrasında deterjan ile temizlenmelidir.
  • Kekinizin kalıptan daha kolay çıkması için pişirilen ürün fırından çıkarıldıktan sonra yaklaşık 10 dakika kadar oda sıcaklığında bekletilmelidir.
  • Eğer kalıp yüzeyine çizikler oluşursa
  • keki kalıptan çıkarmak zor olacağından kalıp içerisinde kesinlikle metal çatal, bıçak ya da kaşık kullanılmaması tavsiye edilir.
  • Kek kalıbınızın uzun yıllar yanmaz yapışmaz özelliğini korunmasını istiyorsanız bulaşık makinesi yerine elde yıkanması önerilir.
  • Mikrodalga fırında kullanılamaz.
  • Direkt ateşe temas ettirilmemelidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 26
Geri Bildirim Ver

Adachefs Döküm Granit Kek Kalıbı Dilimli - 26 Cm

Lezzetli tatlara sahip olan keklerin yapımında kullanılan kalıplar, istediğiniz şeklin verilmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Güzel bir tat ortaya çıkarmak için de tercih edilen kek kalıpları döküm modelleri, istediğiniz şekilleri verebilmeniz konusunda yardımcı olur. Adachefs tarafından satışa sunulan kalıp granit özelliğe sahip olarak kekinizin kolay pişmesine de olanak tanır. Bu özelliği sayesinde mutfaklardan eksik olmayan bir ürün haline gelir. Sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlayarak çizilmeyen ve hasar görmeyen bir yapıya sahiptir. Ayrıca kolay temizlenebilen yüzeyi sayesinde kolay bir arındırma işlemi sağlar. İç kaplamasının yapışmaz özelliği ile piştik sonra kalıptan rahatlıkla çıkarabilmenize yardım eder. Özel kaplaması sayesinde maksimum dayanıklılık sağlar. Siz de lezzetli tatlar ortaya çıkarmak istiyorsanız bu kek kalıbını satın alabilirsiniz.

  • Yapışmaz yüzey
  • Kaliteli materyal
  • Sağlıklı kullanım

Yapışmaz Yüzeye Sahip Adachefs Döküm Kek Kalıbı

Yapışmaz Yüzeye Sahip Adachefs Döküm Kek Kalıbı

Kek kalıplarının yapışmaz bir yüzeye sahip olması rahat ve kolay bir kullanım imkanı sunduğu için birçok müşteri tarafından tercih edilir. Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli - 26 cm ADA17 maksimum çizilmezlik ve yapışmazlık özelliği ile satışa sunulur. Bu özelliği sayesinde mutfaklarda sıklıkla tercih edilerek lezzetli keklerin elde edilmesine yardım eder. Darbelere karşı dayanıklı yapısı ile uzun süreli bir kullanım imkanı sağlar. Mutfak süngerleri ile kolay temizlenebilen bir özellik göstererek arındırma işlemlerinizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesine imkan tanır. Elektrikli ocaklarda ve yüksek sıcaklıktaki fırınlarda güvenle kullanarak lezzetli bir kek pişirebilirsiniz. Her noktasına sağladığı homojen ısı dağılımı sayesinde pişmiş bir keke sahip olarak afiyetle yiyebilirsiniz. Sağlığa zararlı kanserojen maddeler içermediğinden güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilimli özelliği sayesinde güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kaliteli Materyallere Sahip Adachefs Granit Kek Kalıbı

Kaliteli Materyallere Sahip Adachefs Granit Kek Kalıbı

Granitten oluşan kek kalıpları kaliteli materyalleri sayesinde dayanıklı ve uzun süreli bir kullanım imkanı sağlar. Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli özelliği ile mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Yapılan kekin lezzetli ve bir bütün halinde pişmesini sağlayarak dağılmasını önler. Pişirme işlemi bittikten sonra tabaklara servis ederken kolay bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz. Kaliteli materyallerle üretilen bu model döküm granit kek kalıbı sayesinde lezzetli tatlar oluşturarak mutfaklarınızda yeni bir deneyim edinebilirsiniz. Dilimli yapısı ile kolay bir şekilde dilimleyebilirsiniz. 26 cm boyutu ile istediğiniz kadar malzeme kapasitesi imkanına sahip olabilirsiniz. Fırına konulduğunda yüksek ısıdan etkilenmediğinden sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Siz de kaliteli materyallere sahip kek kalıbı dilimli model satın almak istiyorsanız Adachefs tarafından satışa sunulan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Uygun Adachefs 26 cm Dilimli Kek Kalıbı Fiyatı

Uygun Adachefs 26 cm Dilimli Kek Kalıbı Fiyatı

Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli - 26 cm boyutu ile istediğiniz kadar malzeme koyabileceğiniz bir kullanım imkanı sunar. Yapışmaz yüzeyi sayesinde kekinizin dağılmasını önler. Ayrıca dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanabilmenize olanak tanır. Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli - 26 cm kullananlar yapısından ve dayanıklılığından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Yapışmaz yüzeyi sayesinde dağılmayan lezzetli tatlar ortaya çıkarırlar. Bu memnuniyetlerini Trendyol üzerinden ürünün altında bulunan yorumlarda belirtirler. Siz de daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorsanız bu yorumları okuyabilirsiniz. Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli - 26 cm yorumları sayesinde güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Uygun ve avantajlı fiyatıyla da ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Adachefs döküm granit kek kalıbı dilimli - 26 cm fiyatlarını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.