ADA TARIM 2 Adet Lila Yediveren Kokulu Gül Fidanı Açık Kök 1,5 Yaşında

139 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ADA TARIM 2 Adet Lila Yediveren Kokulu Gül Fidanı Açık Kök 1,5 Yaşında

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karmen Garden Satıcı Ünvanı: MEHMET SAMİ EREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3520013048
    Bu ürün Karmen Garden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yaprak yapısı, kokusu, çiçek ve gövde şekline göre sınıflandırılarak isimlendirilir. Görünümü itibariyle kibar ve narin görünse de bakımı ve yetiştirilmesi oldukça basittir. Süs ve peyzaj bitkisi olarak en çok tercih edilen gül fidanları ile odanızı, balkonunuzu, bahçenizi iş yerinizi kolay ve daha doğal bir şekilde daha da güzelleştirebilirsiniz.LİLA gül fidanı yediveren özelliği sayesinde aynı yıl içerisinde bir defadan fazla gonca oluşturma özelliğine sahiptir.Kokulu katmerli LİLA renkli gül çeşitlerimizden biridir. Gönderilecek Fidan Yaşı ve Boyu: 1 Yaş - Boy ise mevsimsel duruma göre 40-60 cm aralığında, dikim budaması yapılmış şekilde kargolanmaktadır. Fidan Durumu: Torbalı veya saksılı 12 ay dikilebilir. Gül fidanları yaprak döken bir bitki olduğu için, Kış döneminde fidan size yapraksız gelecektir. Bu durum sizi endişelendirmesin fidanınız baharla birlikte tekrar uyanıp filizlenecek ve yaprak vermeye başlayacaktır. Saksıda Yetiştiriciliğe: Uygun Hobi Amaçlı Dikim Rakımı: Her rakıma kolaylıkla dikimini yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver