Ada Natural Detoks Çayı 4 Lü Set :yeşil Çay, Hibiskus, Kiraz Sapı, Biberiye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ada Natural Detoks Çayı 4 Lü Set :yeşil Çay, Hibiskus, Kiraz Sapı, Biberiye

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ada Natural Detoks Çayı 4 lü Set Paket İçeriği: Yeşil Çay 50 gr, Hibiskus 50 gr, Kiraz Sapı 50 gr, Biberiye 50 gr Nedir bu detoks?
  • Detoks veya diğer ismiyle arınma aslında vücudu toksik maddelerden, metabolizma atıklarından arındırmak için büyük ölçüde katı gıdaların beslenmeden çıkartıldığı bunun yerine aromalı suların, bitki çaylarının eklendiği bir diyet şeklidir.
  • Detoks neden yapılır?
  • Detoks yapan kişilerin büyük ölçüde amacı kilo kaybetmektir.
  • Aynı zamanda
  • Kas yorgunluğu, kas ağrısı, baş ağrısını önlemek, kabızlık şikayetini gidermek, bağırsak hareketlerini hızlandırarak kabızlığı çözmek için de detoks yapabilirsiniz.
  • Kullanım Önerisi: Setteki bitki çaylarını isterseniz ayrı ayrı demleyip kullanabilirsiniz, İsterseniz her bitki çayından birer tutam french press ile demleyip t üketebilirsiniz. G ünde en fazla 2 kez kullanmanız tavsiye edilir. Detoks etkisi daha iyi hissedebilmeniz için 4 çayı birlikte kullanmalısınız.
  • Detoks set hijyenik ve gıdaya uyumlu kraft ambalajlarda sadece ' 'ADA NATURAL '' tarafından gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Ada Natural Detoks Çayı 4'lü Set ile Hepsi Bir Arada

Sıcak içecek çeşitleri yorgun geçen iş günleri sonrasında rahatlatıcı içecekler arasında yer alır. Pek çok çay türü vardır. Bitki çayları farklı amaçlara hizmet edebilir. Bu çaylar bazen kür olarak bazen de kahvaltının yanında tüketilmektedir. Ada Natural, pek çok bitki çayı sunar. Markanın ürünleri set halinde farklı çeşitlerde gelir. Bitkisel özellikleri ile dikkatleri çeken Ada Natural markasının çaylarının kullanımı oldukça kolaydır. Harika tadı ve çeşitliliği ile çay severlerin ilgisini çekmektedir. Ayrıca bu ürünler diyet yapan ve kilo vermede sorun yaşayanlar için oldukça uygundur. Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye bitkisel olduğu için sunduğu faydalar sayesinde metabolizmayı hızlandırmaktadır. Bundan dolayı diyetinizi ve spor performansınızı desteklemek oldukça faydalıdır. Spor yapıyorsanız ve kilo vermekte zorlanıyorsanız bu ürünleri tercih edilebilir.

  • Lezzetli
  • Sağlıklı
  • Doğal içerik

Ada Natural Ada Natural Detoks Çayı 4’ü Set

Ada Natural ürünleri ile hem lezzetli çay keyfi yapabilir hem de zayıflamayı hızlandırabilirsiniz. Bu set içerisinden en uygun olanını seçerek çay saatinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Marka damak zevkinize göre farklı çeşitleri sunmaktadır. Farklı zevklere sahip kişilere hitap edecek farklı tatlara sahip birçok çeşidi vardır. Bu çaylar aromalarına göre farklılık göstermektedir. Damak tadınıza uygun bir aroma seçerek Ada Natural çaylarının etkilerini yaşarken çayınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye özellikleri arasında dikkat çeken kokusunun ötesinde birçok özellik sunar. Tokluk hissini uyandıran bu bitki çayları iştahı bastırır ve gün içinde sizi atıştırmalardan uzak tutar. Metabolizmanızı hızlandırır ve egzersiziniz sırasında daha fazla kalori yakmaya yardım eder. Ürünler bölgesel yağların eritilmesinde etkili olmasının yanı sıra bölgenizdeki kilo kaybına da yardımcı olabilir.

Ada Natural Ada Natural Detoks Çayı 4’lü Set İçeriği

Şekerli yiyeceklerden uzak durmakta zorlanıyorsanız bu ürünler ihtiyacınıza yanıt verebilir. Tatlı ihtiyacını bastırarak gün içinde şekerli yiyeceklerden uzak durmanızı sağlar. Sindirim sistemini ise güçlendirmektedir. Enerjili ve sağlıklı olmanıza imkan tanır. Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye içeriği birçok farklı çeşidi ile istediğiniz lezzeti elde etmenize yardım eder. Kilo vermekte zorlanıyorsanız ve destek ürünlere ihtiyacınız varsa bu set halinde satışa çıkarılan ürünleri tercih edebilirsiniz. Enerjik kalmanızı ve güne enerji dolu başlamanızı sağlar. Lezzet çeşitliliğini sunan bu markanın ürünleri sayesinde zevkinize göre seçimlerde bulunabilirsiniz. Çay saatinde içerek bileşimindeki bitkisel ürünlerin tadını çıkarabilirsiniz. Ürünler içerdiği vitaminler sayesinde vücuda gerekli besin maddelerini sağlamanıza olanak sağlayabilir. Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye kullananlar ürünün sağladığı faydalar sayesinde oldukça memnun oldukları bilinmektedir.

Ada Natural Ada Natural Detoks Çayı 4’lü Set Kullanımı

Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye kullanımı oldukça basittir. Set içerisinde yer alan bitki çayları isteğe göre ayrı bir şekilde demlenerek kullanılabilir. Bir günde en fazla iki defa kullanılması önerilmektedir. Set içerisinde yer alan bitkisel içerikli detoks çayları pek çok kişi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Kas yorgunluğu, kas ağrıları, baş ağrılarının önüne geçmek, kabızlık sorununu ortadan kaldırmak ve bağırsakların hareketini hızlandırarak kabızlığın önüne geçmek için de kullanılmaktadır. Ada Natural detoks çayı 4’lü set: yeşil çay, hibiskus, kiraz sapı, biberiye yorumları, fiyatı ve ürün hakkında daha fazla bilgiye Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.