Acura Ac-777 5 Motorlu Titreşimli Masaj Kemeri Göbek Ve Basen Eritici Ac-777

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
249 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acura Ac-777 5 Motorlu Titreşimli Masaj Kemeri Göbek Ve Basen Eritici Ac-777

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ACURA AC-777 5 Motorlu ve Masaj Kemeri ile oturduğunuz yerden masaj ve nın keyfini çıkarın!5 adet mikromotor ile vibrasyon sayesinde kasları çalıştırır, yağ yakılmasına .Geniş ebatı sayesinde tüm kullanıcılara uygundur!Adaptörlü tasarımı sayesinde pil ömrü olmaksızın dilediğiniz şekilde kullanın!Özellikler:2 Kademeli Güç AyarıEsnek Kumaş YüzeyGeniş Ebatıyla Vücudun Her Bölgesinde Kullanım Olanağı2 Yıl GarantiliNanoteknolojik Kumaş ile Ekstra Terletme ÖzelliğiPaket İçeriği:1x ACURA AC-777 Kemeri1x Adaptör YENİ MODEL ÜRÜNDE ÇANTA YOKTUR.... ACURA AC-777 5 Motorlu ve Masaj Kemeri ile oturduğunuz yerden masaj ve nın keyfini çıkarın!5 adet mikromotor ile vibrasyon sayesinde kasları çalıştırır, yağ yakılmasına .Geniş ebatı sayesinde tüm kullanıcılara uygundur!Adaptörlü tasarımı sayesinde pil ömrü olmaksızın dilediğiniz şekilde kullanın!Özellikler:2 Kademeli Güç AyarıEsnek Kumaş YüzeyGeniş Ebatıyla Vücudun Her Bölgesinde Kullanım Olanağı2 Yıl GarantiliNanoteknolojik Kumaş ile Ekstra Terletme ÖzelliğiPaket İçeriği:1x ACURA AC-777 Kemeri1x Adaptör YENİ MODEL ÜRÜNDE ÇANTA YOKTUR.
Geri Bildirim Ver

Acura Ac 777 Masaj ve Zayıflama Kemeri

Acura AC 777 masaj ve zayıflama kemeri özellik açısından yeni teknoloji kullanan bir üründür. 5 motorlu ve 72 pinli olan bu model, ayarlanabilir güç moduyla hem zayıflama hem de masaj için kullanılabilir. Bu zayıflama kemeri vücudun karın, bel, kalça ve baldır bölgelerinde sıkılaşmaya yardımcı olurken, bu bölgelerle birlikte sırt, omuz ve boyuna da masaj yaparak rahatlama sağlar. Kendisine bağlı kumandası ile aletin darbe hızı kolayca ayarlanabilir ve ihtiyacınıza uygun şekilde randımanlı bir performansla çalışabilir. Yoğun bir kullanıma ihtiyaç duyuyorsanız gün içinde birkaç seans yapabilirsiniz. Vücudunuzda eritmek istediğiniz bölgesel fazlalıklar varsa, bu ürün ile başarılı sonuçlara kolay ulaşabilirsiniz. Farklı beden ölçülerinde kullanılabilen Acura AC 777 kemer modeli zayıflama aktivitelerinize önemli bir katkı sağlayabilir.

  • Beş motorlu
  • Ayarlanabilir hız seviyesi
  • Taşıma çantalı

Acura AC 777 Zayıflama Kemeri Özellikleri

Acura AC 777 Zayıflama Kemeri Özellikleri

Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun olarak üretilen Acura zayıflama kemeri, bel ve karın bölgesinde kullanıldığında belin incelmesine, kasların sağlıklı olmasına yardımcı olur. Titreşim kademeleri ayarlanabilen ürünün masaj özelliği boyun, omuz, bacak gibi bölgelerde kullanıldığında, rahatlamanızı sağlayarak günlük yaşamın yorgunluğunu üzerinizden atmanızı kolaylaştırır. Acura AC 777 masaj ve zayıflama kemeri kullananlar darbe gücünü ayarlayarak kendilerine özel çalışma performansı elde edebilirler. Kemerin büyüklüğü, sahip olduğu cırt cırtlı kanatlar sayesinde karın, bel, kalça ve baldırda kullanılmak üzere ölçeklendirilebilir. Yüksek darbe gücünde de çalışabilen Acura AC 777 zayıflama kemerini 10 dakikalık seanslar halinde kullanarak vücuttaki bölgesel yağ yakımı için ihtiyacınız olan etkiyi elde edebilirsiniz. Acura AC 777 kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak ürün hakkında detaylı ve kapsamlı bilgiler edinebilir, böylece kısa sürede karar verebilirsiniz.

Acura AC 777 Mikro Masaj Aparatı Kullanımı

Acura AC 777 Mikro Masaj Aparatı Kullanımı

Güçlü motorlar sayesinde yüksek performans alabileceğiniz ürünü tek seferde 10-15 dakika kullanabilirsiniz. Acura zayıflama kemerinin kullanımı için sabah kahvaltıdan önce 10 dakika, öğle ve akşam yemeklerinden 1-2 saat sonra da 10 dakikalık seanslar önerilir. Göbek bölgesinde kullanmadan önce dilerseniz sıkılaştırıcı jel veya krem kullanabilir ve sonra teninize değecek şekilde oturtabilirsiniz. Sadece masaj ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız, mikro masaj aparatını kullanabilir, özellikle bacak ve ayak ağrılarını dindirmek için baldırlara sararak uygulayabilirsiniz. Ürünün motor kontrolü sağlayan fonksiyonel kumandası ile güçlü darbe özelliğini durdurabilir ve düşük hız seçeneklerine ayarlı titreşimlerle boyun gibi hassas bölgelerde güvenle kullanabilirsiniz. Acura AC 777 masaj ve zayıflama kemeri hareketsiz bir şekilde durarak kullanılabildiği gibi özellikle zayıflamak için yapılan fitness gibi hafif sporlar sırasında kullanmak da beklenilen etkiyi artırabilir.

Ayarlanabilir Kontroller ve Uygun Fiyatlarla Acura AC 777

Ayarlanabilir Kontroller ve Uygun Fiyatlarla Acura AC 777

Ayrılabilir pinli aparatı ile ön yüzey temizliği kolayca yapılabilen Acura zayıflama kemeri kalça ve baldır bölgesindeki yağların parçalanmasına ve sıkı bir görünüm oluşmasına yardımcı olur. Bölgesel fazlalıkların şekillenmesi ve masajla rahatlamanız için özel olarak tasarlanan bu kemere dönemsel kampanyaların indirimli fiyatlarıyla da sahip olabilirsiniz. Motor sayısının yüksek olması, ürünün uygulayabileceği darbe ve titreşimi artırarak etkili bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. Taşıma çantası ile birlikte alabileceğiniz ürün sağlam bir adaptör ve kendisine bağlı kullanışlı kumandasıyla satılır. Acura AC 777 masaj ve zayıflama kemeri yorumları kaliteli ve kullanışlı olduğunu destekler. Üründen yüksek verim alınması için ilgili bölgelere düzenli olarak uygulama yapılması, sonrasında zayıflama için tempolu hareket tavsiye edilir. Acura AC 777 masaj ve zayıflama kemeri fiyatları için Trendyol’un sunduğu avantajlı kampanyaları inceleyebilirsiniz.