Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun

1.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.829 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.469 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378

Dünya çapında büyük beğeni kazanan Dark Souls ve IGN Bloodborne serilerinin yapımcısı FromSoftware tarafından geliştirilen En İyi Aksiyon Oyunu ödülü kazanan Sekiro Shadows Die Twice ile aksiyonu keşfederek eşsiz bir maceraya tanık olabilirsiniz. Activision Sekiro Shadows Die Twice oyun sizlere kusursuz bir maceranın kapısını aralar. Ölümden kurtarılan ve güçten düşen bir savaşçı olan “Tek Kollu Kurt” karakterini canlandıracağınız 5030917250378 kodlu oyunda soylu bir lordu korumakla görevlendirilen karakterinizi tehlikelerden koruyarak hikayeyi tamamlayabilir, gerçeğe yakın görüntü deneyimleriyle eşsiz Uzak Doğu görüntülerinin tadını çıkartabilirsiniz. Activision Sekiro Shadows Die Twice PS4 Oyun kullananlar tarafından oldukça beğenilen ve aksiyon tutkunu oyunseverler tarafından önerilen bir oyun. Siz de Sekiro Shadows Die Twice ile karakterin hikayesini tamamlamasına yardımcı olabilir ve benzersiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • En İyi Aksiyon Oyunu Ödülü
  • Dirilme Mekaniği Özelliği
  • Dualshock 4 Titreşimi

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 İçeriği

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 İçeriği

Activision Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyun içeriği Japonya’daki siyasi yozlaşmalar, toplumsal ayaklanmalar ve askeri çatışmaların arttığı 1500’lerin sonlarındaki Sengoku döneminde geçen bir hikayeyi merkeze alır. Tek Kollu Kurt karakterinin klanının başında bulunan lordun düşman bir klan tarafından kaçırılması hikayenin başlangıç noktasını oluşturmaktadır. Oyunun işlendiği mekanlardaki hareket özgürlüğü sayesinde farklı açılardan oyununuzu oynarken Uzak Doğu kültürünün eşsiz görüntülerini inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Activision sekiro shadows die twice ps4 oyun boyunca karakterinizin karşısına çıkan düşmanlarla Katan kılıcı ile mücadele ederek hikayenizi aşama aşama ilerleyerek tamamlayabilirsiniz. Gizlilik mekanikleri sayesinde düşmanlarınızdan kolayca gizlenebilir ve onları yenerken kendinize uygun oyun taktiklerinizi uygulayabilirsiniz. Çarpışmalar esnasında toplayabileceğiniz unsurlar sayesinde karakterinizi geliştirebilir ve karakterinizin kullanabileceği yeni unsurları satın alabilirsiniz. Topladığınız puanlar sayesinde yeteneklerinizi geliştirebilir ve her bir aşamada daha yenilmez bir karakter oluşturabilirsiniz. Activision Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyun yorumları aksiyon oyunu seven oyuncuların oyundan memnun kaldıklarını ve arkadaşlarına da önerdiklerini gösterir.

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 Oyun Modları

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 Oyun Modları

Dirilme mekaniği özelliği sayesinde çarpışmalar esnasında karakteriniz öldüğü zaman yeniden oyuna devam edebiliriniz. Oyun haritasındaki çeşitli bağlantı noktaları sayesinde akıcı bir oyun deneyiminin tadını çıkartabilirsiniz. Yüzme mekaniği sayesinde su altına girdiğiniz zaman yüzebilir ve su altında mücadelelerinizi tamamlayabilirsiniz. Oyundaki rakiplerinizle mücadele edebilmek için farklı yeteneklerinizi geliştirmeli ve düellolarınızda başarıya ulaşarak oyunu tamamlamanız gerekir. Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyun hikayesine sadık kalabileceğiniz gibi küçük hikayelerle de farklı oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. Oyun grafikleri sayesinde eşsiz manzaraların tadını çıkartırken aksiyonu en üst seviyede yaşayarak unutulmaz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. Benzersiz grafikler ve akıcı bir oyun deneyiminin yanı sıra Sekiro Shadows Die Twice PS4 fiyat durumuyla da oyuncuların beğenisini kazanan bir aksiyon oyunu Sekiro Shadows Die Twice’ı kendiniz için alabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediye ederek bu keyifli deneyimi onların da yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 Fiyatı

Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 Oyun 5030917250378 Fiyatı

Play Station 4 sistemi ile uyumlu çalışan Sekiro: Shadows Die Twice oyununu Play Station 5 konsolunuzda oynayabilmek için sisteminizin en güncel yazılımda olduğundan emin olun. Böylece oyunun tüm özelliklerini kusursuz şekilde deneyimleyebilirsiniz. Şiddet öğeleri içeren oyun 18 yaş ve üzeri oyun severlerin kullanımına uygundur. Sekiro: Shadows Die Twice, tek oyunculu bir aksiyon oyunudur. Play Station 4’te bulunan ve oyunda da yer alan Dualshock 4 titreşimi özelliği sayesinde aksiyon dolu anları parmaklarınızın ucunda hissedebilir ve kendinizi oyun atmosferinin içerisinde hissederek kusursuz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Sekiro PS4 fiyat seçeneklerinin uygunluğu ve üstün grafik tasarımı sayesinde oyun severlerin beğenisini kazanır. Reflection ve Gauntlet of Strength modları ile zorlu düşmanlarla mücadele etmek için yeni taktikleri deneyebilirsiniz. Kilidi açılabilen 3 adet kozmetik karakter görünümü sayesinde kendinize en uygun görünümü tercih ederek düşmanlarınızla mücadele ederken nasıl görüneceğinize de karar verebilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.