Activision Ps4 Call Of Duty: Black Ops Cold War

950 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Activision Ps4 Call Of Duty: Black Ops Cold War

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xxx

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver

Activision Ps4 Call of Duty Ghosts ile Heyecana Ortak Ol

Call of Duty oyun serisine ait oyunlardan biri olan Call of Duty® Ghosts Neversoft, Raveb Software, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından dağıtımı yapılan bir video oyunudur. Call of Duty’nin yeni nesil oyunlarından birisi olan bu oyunda hayatta kalmak için Logan Walker isimli karakteri yöneterek karakterinize bu zorlu mücadelede yardımcı olabilirsiniz. “Hayaletler” adıyla anılan Özel Harekat Birlikleri ile üstün teknolojilere sahip küresel bir güce karşı savaşarak karakterinizin hayatta kalmasını sağlayacağınız oyun Play Station 4 için tasarlandı. PS4 Call of Duty Ghosts ile karakterinizi özelleştirebilir, üssünüzü savunabilir ve sınıf seviyelendirmesi yapabilirsiniz. Birçok farklı seçeneğe sahip 5030917126178 kodlu oyununuzu ister kendiniz isterseniz de sevdiklerinizle oynayabilirsiniz. Call of Duty Ghosts PS4 sistem gereksinimlerinin düzgün çalışması için oyununuzu PS4 sisteminde oynamalısınız.

  • Play Station 4
  • Manga Modu
  • Aksiyon ve Nişancı

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 İçeriği

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 İçeriği

Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun içeriği ülke için sarsıcı bir kitlesel yıkımın ardından Amerika’daki sınırların ve küresel güç dengelerinin değişimiyle başlar. Ülkenin Özel Hareket Birlikleri’nden geriye kalan askerlerin oluşturduğu Hayaletler adıyla anılan gizemli bir grup, teknolojik silahlarla donanmış üstün bir küresel güce karşı yapılacak mücadelede öncü konumda olacaktır. Diğer Call of Duty oyunlarının aksine bu oyunda oyuncular güçsüz toplum kesiminden bir karakteri canlandıracak ve küresel güce karşı çarpışarak ulusunun bağımsızlığını yeniden kazanmaya çalışacak. Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun özellikleri arasında karakteri özelleştirme seçeneği bulunuyor. Böylece canlandıracağınız askerin fiziksel görünümünü, ekipmanını ve üniformalarını istediğiniz şekilde tasarlayabilir, karakterinizi kendiniz için özel hale getirebilirsiniz. 20.000’e varan kombinasyon seçeneğiyle karakterinizi oluştururken sınırlardan endişe etmez, karakterinizi dilediğiniz gibi dizayn edebilirsiniz.

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 3 Farklı Savaş Modu

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 3 Farklı Savaş Modu

Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun yeni ve dinamik harita seçenekleri sayesinde sizlere benzersiz bir oyun deneyimi sunar. Oyununuzu sürdürdükçe değişen ortamlar ve etkileşime girilebilen öğeler sayesinde karakterinizin ve oyununuzun kurgusunu seçimlerinizle yönlendirebilirsiniz. Farklı seçeneklerin sunduğu onlarca taktik ve stratejiyi deneyebilir, farklı sonlar ve gidişatlar için farklı unsurlarla etkileşime girebilirsiniz. Özgürce oynayabileceğiniz tek oyuncu modunun yanında arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok oyuncu modunu da deneyebilirsiniz. Manga modu ile 6 adet savaşa katılabilir, diğer oyuncularla Call of Duty Ghosts tecrübenizi paylaşabilirsiniz. Çok oyuncu modu birden fazla askeri yönetebileceğiniz offline mod ve diğer oyuncularla birlikte bu deneyimi paylaşabileceğiniz online moda sahiptir. Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun ile siz de bu benzersiz deneyimin tadını çıkarabilir, isterseniz kendiniz isterseniz de arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 Yorumları

Activision Ps4 Call Of Duty Ghosts Oyun 5030917126178 Yorumları

Play Station 4 için ekran dilleri Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyancadır. Call of Duty Ghosts ses dilleri Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyancadır. Call of Duty Ghosts oyunu Aksiyon ve Nişancı kategorisine dahil bir oyundur. Oyununuzu çevrimiçi moda oynayabilmeniz için Play Station 4’ünüzde PS Plus özelliği bulunması gereklidir. PS Plus hesabı, maksimum 18 çevrimiçi oyuncuyu destekleyecek şekilde sınırlıdır. Oyunun çevrimiçi oynama modu isteğinize bağlıdır; oyununuzu dilerseniz çevrimiçi dilerseniz çevrimdışı şekilde oynayabilirsiniz. Çok oyunculu mod sayesinde oyunu kendiniz veya bir arkadaşınızla beraber oynayabilirsiniz. Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun ile heyecanlı bir oyun deneyimi edinebilir hiç düşmeyen temposu ile oyununuzu keyifle günün her saatinde oynayabilirsiniz. Activision PS4 Call of Duty Ghosts Oyun yorumları aksiyon, nişan ve savaş oyunları seven oyun severlerin beğenisini kazandığını gösterir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu oyunu hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.