Activision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2

419 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
518 TL417 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
684 TL663,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Activision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZUNGAME Satıcı Ünvanı: ÖNDER UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030101903
    Bu ürün UZUNGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ps3 Call Of Duty Black Ops 2 Oyun ile Keyifli Dakikalar

Call of Duty Black Ops 2 PS3 konsoluna uyumlu olma özelliği ile dikkat çeker. Oyuncular tarafından oldukça beğeni toplayan Call of Duty Black Ops 2 oyunu, PlayStation 3 konsolunda oynamak isteyenler için ideal bir üründür. Oyunun kendisi de oldukça olumlu yorumlar almıştır. Oyuncular tarafından fazlasıyla ilgi gören bir senaryo kurgusuna ve olay akış örgüsüne sahiptir. Bunun yanı sıra aksiyon severler için oldukça ilgi çekici içeriğe sahip bir oyundur. Call of Duty Black Ops 2 PS3 game seçeneğinin güçlü grafik detayları da dikkatleri üzerine çeker. Görsel açıdan başarıyı yakalamış oyun, aynı zamanda seslendirme bakımından da oyuncuların gönlünü kazanmıştır. FPS (First Person Shooter) türünde olan bir oyundur. Bunun yanı sıra söz konusu oyunda, karakter yeteneği ön plana çıkarılmıştır.

  • PlayStation 3 Konsoluna Uyumluluk
  • Mükemmel Senaryo Kurgusu
  • Çoklu Oyuncu Modu

ÖActivision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2 Oyun ss1000 Özellikleri

Activision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2 Oyun SS1000 seçeneği, karakter gelişimi anlamında kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunar. Oyun içinde karakterin koşma, sürünme, eğilme ve gizlenme gibi hareketlerde bulunduğunu görmek mümkündür. Bunun yanı sıra oyuncular, oyun içinde ilerledikçe doğru yerde doğru hamle yapma kabiliyeti kazanır. Call of Duty Black Ops 2 PS3 özellikleri arasında en dikkat çekenlerden biri de silah çeşitliliğidir. Black Ops, bu anlamda kullanıcılara oldukça zengin bir içerik sunmakta. Sisli, parçacıklı bombalar, Ejderha Nefesi silahı, arbalet ve benzeri farklı çeşit silah ile oyun oynanışını zenginleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra oyun içinde dürbünlü tüfekler de yer alır. Öte yandan oyun içinde hakim olan tema gizliliktir. Call of Duty Black Ops 2 PS3 cd ile konsol başında keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Activision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2 Oyun ss1000 Kullanımı

Call of Duty Black Ops 2 PS3 oyunu özellikle de sunduğu gelişmiş özellikler ile göze çarpar. Çoklu oyuncu fonksiyonu ile oyuncuların arkadaşları ile vakit geçirebileceği bir özellik tanımlıdır. Karakterin başarı ve tecrübe seviyesine göre gelişme katedeceği bir oyun sistemi bulunur. Karakter gelişim gösterdikçe belli başlı hediyeler alır. Bunlara örnek olarak; giysiler, amblemler ve savaş boyaları gösterilebilir. Call of Duty Black Ops 2 PS3 multiplayer oyun seçeneğinin içerdiği sınırsız envanter çeşidi de oldukça dikkat çekicidir. Çeşitliliğin yanı sıra dilerseniz silahlarınızı da geniş olanaklar da modifiye edebilirsiniz. Oyun içerisinde başarıyı yakalayabilmek için doğru seçimlere yönelmek önemlidir. Karakterin kazandığı puanlarla oyuna ait resmi internet sitesine bağlantı sağlayarak öğe satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Karakter seslendirmeleri, yüksek grafikleri ve yüksek aksiyonu ile iyi bir performans sergiler.

Activision Ps3 Call Of Duty Black Ops 2 Oyun ss1000 Yorumları ve Fiyatı

Kullanıcılar tarafından yapılan Call of Duty Black Ops 2 PS3 yorum ve görüşleri incelendiğinde söz konusu oyunun ne denli başarılı olduğu kolaylıkla görülebilir. Oyun içindeki bitmek tükenmek bilmeyen aksiyon, bu türde bir oyun arayan kullanıcılar için birebir olduğunun göstergesidir. FPS modu da bu özelliği güçlendirir. Oyun içerisinde bulunan yapım detaylarının oldukça sevildiğini söylemek mümkündür. Neredeyse maksimum seviyede olan ses efektleri ile mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Call of Duty Black Ops 2 PS3 satın al işlemi sağlayarak siz de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Söz konusu oyunun sahip olduğu hikayenin de oldukça zengin olduğu söylenebilir. Keyif verici çoklu oyuncu moduyla öne çıkarken üstün grafikleri ile de beğeni toplar. Call of Duty Black Ops 2 PS3 fiyat performans olarak oldukça başarılı bir üründür. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.