4
PS3 Oyunları kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun

290 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADS KONSOL Satıcı Ünvanı: SERCAN BAYKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1540292631
    Bu ürün ADS KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından hazırlanmış ve Activision tarafından dağıtılmış birinci şahıs nişancı video oyunudur. MW3 olarak kısaltılmaktadır. Modern Warfare serisinin üçüncü, Call of Duty serisinin 8. oyunudur

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver

Activision Call of Duty Modern Warfare 3 Ps3 ile Aksiyon

Call of Duty serisinin en heyecanlı oyunlarından biri olan Call of Duty® Modern Warfare® 3, Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Activision tarafından yayınlanan bir video oyundur. Call of Duty serisinin 8. oyunu olan Modern Warfare 3, Call of Duty Modern Warfare 2’nin devam oyunudur. Captain Price karakteri ve diğer oynanabilir karakterler sayesinde Call of Duty heyecanını oyun konsolunuzda keşfedebilirsiniz. Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyun içeriği Call of Duty Modern Warfare 2 serisinden bilinen Makarov karakterini barındırıyor. Makarov’un Üçüncü Dünya Savaşı’nı çıkartması ve işgal altındaki Avrupa’yı merkeze alan 36 kodlu oyunda topraklarınızı korumaya çalışarak hikayeyi takip edebilir ve heyecanlı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Tek oyuncu ve çok oyuncu modlarıyla oyununuzu isterseniz kendiniz isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

  • 3 Adet Oyun Modu
  • Hedef Tabanlı Görevler
  • DUALSHOCK 4 Titreşim Özelliği

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Avantajları

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Avantajları

Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyun birbirinden farklı oyun şekillerini destekler. Geliştirilen yeni özellikler sayesinde yüksek tempolu silahlı çatışmalara daha fazla odaklanabilirsiniz. Silahların özelleştirilebildiği oyunda seviye atlayarak silahlarınızın farklı özelliklerini kullanılabilir hale getirebilirsiniz. 3 adet oyun moduna sahip Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyun özellikleri arasında ölen karakterlerin künyelerini toplayarak daha fazla güç kazanabilirsiniz. Takım savunucusu modunu tercih ederseniz ekibinizin bayrak taşıma görevini üstlenebilir ve çatışmalarda yer alabilirsiniz. Özel operasyon hayatta kalma modu sayesinde diğer oyunculara karşı mücadele edebilir, karakterinizin deneyim kazanmasını sağlayabilir ve kazandığınız deneyimler sayesinde karakterinizin seviye atlamasını sağlayabilirsiniz. Call of Duty Elit moduyla çevrimiçi çok oyunculu odalara dahil olabilir, sosyal ağ seçeneği, yarışmalar ve mobil uygulama gibi erişimlere ulaşabilirsiniz.

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Kurulumu

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Kurulumu

Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyununda kendi takımınızı kurarak Special Ops mücadelesinde yer alabilirsiniz. Battle Pass sistemine katılarak çok oyunculu haritalarda ve çok oyunculu modlarda yer alarak oyunun heyecanının tadını çıkarabilirsiniz. Play Station 3 oyun konsolunda oynayabileceğiniz Call of Duty Modern Warfare 3’ü Special Ops Survival Mod seçeneğiyle de oynayabilirsiniz. PS3 ile tamamen uyum içerisinde çalışan oyunun türü Nişancı ve Aksiyon oyun türüdür. Oyununuzu çevrimiçi olarak oynayabilmeniz için Play Station oyun konsolunuzda PS Plus özelliği bulunmalıdır. Oyunda çevrimiçi satın alma özellikleri vardır ve satın almalar isteğe bağlıdır. Oyun çevrimiçi oynanabildiği için internet bağlantısı gerektirir. Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyununuzu PS Plus özelliği sayesinde en fazla 20 arkadaşınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Yorumları

Activision Call Of Duty Modern Warfare 3 PS3 Oyun 36 Yorummları

Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyun New York, Paris, Berlin ve dünyanın dört bir tarafındaki şehirlerinde yapabileceğiniz çatışmaları hikayesinde bulunduran bir aksiyon oyunudur. Special Ops modu sayesinde 16 hedef tabanlı görevi tamamlayabilir ve karakterinizin yeni seviye ve rütbeler kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. Karakterinizi geliştirebilmek için yeni silahlar alabilir ve silahlarınızın özelliklerini geliştirebilirsiniz. Hava desteği sayesinde çatışmalarda üstünlük kurabilirsiniz. Ekipmanlarınızı geliştirerek diğer oyuncuların önüne geçebilir ve yeni başarıların kilidini açabilirsiniz. Activision Call of Duty Modern Warfare 3 ps3 oyun yorumları aksiyon ve nişancı oyunu seven oyun severlerin Modern Warfare’in devam oyununu oldukça beğendiklerini gösterir. Profesyonel bir oyuncu ya da yalnızca boş zamanlarınızda oyun oynamayı seven bir oyun sever olabilirsiniz; Call of Duty Modern Warfare 3 ile eğlenceli ve heyecanlı saatler yaşayabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.