Activision Ps3 Blur

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Activision Ps3 Blur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOOD OYUN Satıcı Ünvanı: MOODOYUN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622168454600001 Vergi Kimlik Numarası: 6221684546
    Bu ürün MOOD OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun

Yarış oyunları sevenler için klasikleşmiş oyunlardan biri olan Blur, Bizarre Creations tarafından geliştirilen ve Activision tarafından dağıtımı yapılan bir yarış oyunudur. Gerçek dünya arabalarının birebir tasarımlarına sahip oyun araçları ile isterseniz tek oyunculu isterseniz de çok oyunculu moda yarışabilir, doyurucu grafiklerle birlikte heyecanlı bir yarış deneyimi yaşayabilirsiniz. Sürüş yeteneklerinizin yanında çeşitli güçlendiriciler ve tuzakları kullanarak rakiplerinizi saf dışı bırakabilir ve birinci olarak çeşitli ödüllerin tadını çıkartabilirsiniz. 50’yi aşkın lisanslı araçla gerçeğe en yakın şekilde tasarlanmış Londra, San Francisco, Barselona, Los Angeles ve Tokyo sokaklarında yarışlara katılabilir, kariyer modunda kendinizi geliştirebilir ve rakiplerinizin karşısına daha güçlü bir karakterle çıkarak tüm mücadeleleri kazanabilirsiniz. Activision Blur PS3 Playstation 3 oyun benzersiz bir yarış oyunu deneyimini size sunar. Her yarıştan önce arabanızı seçebilir, aracınızda kullanmak üzere ek özellikler ayarlayabilir ve güçlendirmeler yapabilirsiniz.

  • Lisanslı Araçlar
  • Gerçek Dünya Şehirleri
  • Playstation 3

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun İçeriği

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun İçeriği

Activision Blur PS3 Playstation 3 oyun içeriği içerisindeki çeşitli oyun modları sayesinde oyununuzu farklı aşamalarda oynayabilir ve istediğiniz oyun moduyla birbirinden güzel şehir manzaralarını keşfedebilirsiniz. Tek konsol üzerinden 4 kişiye kadar oyuncuyla birlikte oynayabilir, online mod sayesinde 20 kişiye kadar çeşitli online oyuncularla mücadele edebilirsiniz. Takım yarışlarındaki yarış stillerine, güçlendirmelere ve oyun türlerine göre farklı bölgelerin ve yarış alanlarının kontrollerini elinize geçirebilir ve karakterinizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Yarış kazandıkça artan taraftar puanları sayesinde karakterinizin daha fazla araç almasına ve kariyerinde ilerlemesine yardımcı olabilirsiniz. Araçları geliştirerek rakiplerinizi araçlarınızın özellikleriyle saf dışı bırakabilir ve karakter gelişiminizi sürdürebilirsiniz. Blur PS3 oyunu çoklu mod sayesinde arkadaşlarınızla ve diğer çevrimiçi oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz gibi kendi başınıza da oynayabilir, karakterinizi ve kariyerinizi geliştirerek yeni parçalar alabilirsiniz. Eklediğiniz yeni parçalarla birlikte araç ve geliştirme koleksiyonlarınızı genişletebilirsiniz.

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun Kullanımı

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun Kullanımı

Activision Blur PS3 Playstation 3 oyun kullanımı oldukça kolay ve keyiflidir. Yarışlar esnasında belirlenen yolları kendiniz takip edebilir veya sol üst köşede yer alan harita sayesinde gideceğiniz yolu görebilir ve gidiş hareketlerinizi yolun düz veya dönemeçli oluşuna göre ayarlayabilirsiniz. Ekranın sol üst köşesinde aracınızın bakım durumunu, yarışta hangi turda yer aldığınızı ve aracınızın hız durumunu da gözlemleyebilirsiniz. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan göstergelerden yarışmacılar içerisinde kaçıncı olduğunuzu, bir sonraki konuma geçerseniz hangi aşamada olacağınızı görebilirsiniz. Oyun içerisinde yer alan yön levhaları sayesinde hangi yöne gideceğinizi kolaylıkla görebilir, açık yollar içerisindeki farklı alternatifleri değerlendirebilir, kestirme yollardan geçerek rakiplerinizin önüne geçmeyi başarabilirsiniz. Yarış esnasında yolda bulduğunuz geliştirme ve iyileştirme butonlarının üzerinden geçerek hasar görmüş aracınızın eski gücüne kavuşmasını sağlayabilirsiniz. PS3 Blur oyununda rakiplerinize yandan, arkadan çarpabilir, rampalardan yükselerek rakip arabaların üzerine düşebilir, böylece rakiplerinizi saf dışı bırakarak sıralamanızı yükseltebilir ve daha iyi ödülleri elde edebilirsiniz.

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun Yorumları

Activision Blur Ps3 Playstation 3 Oyun Yorumları

Çeşitli oyun alanlarının yanında farklı hava koşulları altında mücadele ederek oyunun zorluk seviyesini yükseltebilir ve kaygan zeminlerde bile başarılar kazanarak yeni yetenek ve ödüllerin kilidini açabilirsiniz. Yağışlı havalarda ekranınıza yansıyan su damlaları ile gerçeğe yakın bir oyun deneyimi yaşayabilir, güçlendirilmiş ses seçenekleri sayesinde her an gerçek bir aracın içerisindeymiş gibi hissederek oyununuzu üst düzey bir gerçeklikle tamamlayabilirsiniz. Takım Yarışı ve Dünya Turu modları sayesinde farklı bir oyun deneyimi edinebilir ve bu yarışlarda kazanılan ödüllerle oyun kariyerinize katkı sağlayabilirsiniz. Çevrimiçi başka bir oyuncuya meydan okuyabilir, diğer oyuncu kabul ederse birebir yarış modu ile çeşitli birincilikler elde edebilirsiniz. Playstation 3 Blur ile benzersiz bir yarış oyunu deneyimleyebilirsiniz. Activision Blur PS3 Playstation 3 oyun yorumları yarış oyunu sevenlerin beğenisini kazandığını ve oyunu oynamayı sevdiklerini belirttiklerini gösterir. Heyecanı ve aksiyonuyla olduğu kadar Blur PS3 fiyat ile de oyuncuların beklentilerini karşılamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.