4
Sıvı Sabun kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili 1,5+1,5+700ml

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434 TL425 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili 1,5+1,5+700ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELÇUKLU AVM Satıcı Ünvanı: SEVİLAY TOPTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8550632697
    Bu ürün SELÇUKLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Activex Sıvı Sabun, özel olarak geliştirilen 7 etkili formülü ile tam koruma sağlar (*). İçeriğindeki aktif sayesinde bakterilerin %99,9'unu 10 saniyede öldürür ve cildinizde maksimum hijyen sağlar .
Geri Bildirim Ver

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili ile Bakım

El hijyeni kişilerin günlük yaşantısında en gerekli olan temel temizlik ihtiyaçlarından birisidir. Hava kirliliğin artması ve gün içerinde birçok madde ve ürünler ile bir araya gelen ellerin her zaman temiz ve sağlıklı olması gerekir. Bunun için oluşturulan Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1.5 lt el temizlik ürünü, ellere gerekli olan temizlik ihtiyacını sunar. Standart olan el temizliği sağlamasının yanı sıra, elde gün boyu oluşmuş bakteri ve mikropları %99 öldürerek, gerekli hijyeni tamamlar. Elleri derinlemesine temizlerken, ihtiyacı olan nem ihtiyacını karşılar. İçeriğindeki özel formülü sayesinde bakteriler sabun karşısında etkisini kaybeder. Müşteriler tarafından çok sevilmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmektedir. Etkisini gün boyu hissedeceğiniz bu nemlendiricili sıvı sabun 1,5 litreden oluşmaktadır. Bakterilere karşı hazırlanan sabun çeşitleri arasında en çok kullanılan ürünler arasında yer almaktadır.

  • Nemlendiricili Koruma
  • Hassas Koruma
  • Gün Boyu Aktif Koruma

Antibakteriyel Nemlendiricili Sıvı Sabunlar

Antibakteriyel Nemlendiricili Sıvı Sabunlar

Dokunduğunuz her yere bulaşan bakterilerden, mikrolardan kurtulmak için Activex’te yer alan farklı alanlarda geliştirilen antibakteriyel sıvı sabunları çeşitlerini kullanabilirsiniz. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili el temizlik ürününü tercih edebilirsiniz. Çocuklardan yetişkinlere kadar her yaş kesiminden bireyler rajatlıkla ve güvenle kullanabilir. Ürün içerdiği nem sayesinde, elinizi temizlemekle kalmaz, aynı zamanda kuruluğu giderir. Dermatolojik testlerden geçmiş Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili bakım ürünü, tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmiştir. Hava koşullarının zaman zaman yıpratıcı bir hal alması sebebiyle bakterilere karşı etkin bir şekilde korur. Tüm bu ve bunun gibi durumlar nemlendiricili sıvı sabun ürünlerini ön plana çıkartır. Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1,5+1,5+700ml içeriğinde kullanılan bileşenler, sağladığı koruma seviyesi gibi birçok detay, sabunların önemli özellikleri arasında yer alır. Activex sabun ve nemlendiricili sabun çeşitleri arasında geniş ürün yelpazesine sahiptir. Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1,5+1,5+700ml yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Antibakteriyel Sıvı Sabun Çeşitleri

Antibakteriyel Sıvı Sabun Çeşitleri

Nemlendiricilerle zenginleştirilmiş Activex sıvı sabunları dermatolojik olarak test edilmişitir. Activex sıvı sabunu ve Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1.5 lt gibi antibakteriyel sıvı sabun çeşitlerini, online olarak anında satın alabilirsiniz. Ürünü gün içerisinde istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. İçeriğindeki bu çeşitlilik, el hijyeninizin ihtiyacını karşılayacak ürünü bulmanızı mümkün kılar. Bu ürün sayesinde kendinizi kullanırken mikroplara karşı rahat hissettiğiniz ve gerekli bakıma ulaşabilmeniz açısından rahatça kullanabilirsiniz. Ellerinize gerekli sağlığa kavuşturan bu ürün el temizliğinde hassas olan bireylerin favorileri arasındadır. Sağlıklı bir el hijyeni için oldukça faydalı olan bu sıvı sabunların tüm olumlu yönlerinden yararlanmak için, doğru ürünün tercih edilmesine bağlıdır. Doğru ürün seçimi ile, sizin için yararlı bir ürünü kullanmaya başlamak isterseniz Activex nemlendiricili antibakteriyel sıvı sabun 700 ml tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1,5+1,5+700ml sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Activex Nemlendiricili Sıvı Sabunun Faydaları

Activex Nemlendiricili Sıvı Sabunun Faydaları

Gün boyu ellerin kirlenmemesi için gerekli önlemler alınmadığı takdirde bu durum tehlikeli olabilir. Alınması gereken önlemlerin başında, en doğru sıvı sabun ürünlerinin tercih edilmesi gelir. Activex nemlendiricili sabun yüksek seviyede bir güvenlik ve koruma sağlayacak şekilde müşterilere sunulmuştur. Activex sıvı sabunlar size kullanım kolaylığı sağlar. Ürünü istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Buna ek olarak Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun nemlendiricili ürünleri tercih ederek gün içinde kişisel bakımınızı da hızlı ve pratik bir şekilde tamamlamış olursunuz. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili 1.5 lt veya Activex antibakteriyel sıvı sabun nemlendiricili 1.5 lt & 700 ml çeşitleri günlük kullanımlarınızda tercih edebilirsiniz. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun Nemlendiricili özelliği ile ellerinizin bakterilerini yok ederken, aynı zamanda cildinizi nemlendirir ve ellerinizdeki kuruluğu ortadan kaldırır. Elleriniz hem bakterilerden korunur hem de yumuşaklığını korur. İhtiyacınız olan bakımı günlük olarak size sunar. Trendyol'da yer alan ACTN15700 kodlu bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.