ACTİVE SİLVER 40 Ppm Kolloidal Gümüş Suyu - Cam Şişe-hediye Sprey Ve Damlalık

595 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ACTİVE SİLVER 40 Ppm Kolloidal Gümüş Suyu - Cam Şişe-hediye Sprey Ve Damlalık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RSF LAB İLAÇ Satıcı Ünvanı: RSF LAB İLAÇ KOZMETİK VETERİNERLİK GIDA BEBEK ÜRÜNLERİ VE TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735130292300001 Vergi Kimlik Numarası: 7351302923
    Bu ürün RSF LAB İLAÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Active Silver Colloidal Silver 40ppm Bu 40 PPM Kolloidal Gümüş Suyu, üstün sonuçlar veren yüksek kaliteli bir üründür. Güçlü ve etkili bir çözüm oluşturmak için en yüksek kalitede gümüş ve damıtılmış su ile yapılır. Enfeksiyonla savaşmaya ve iyileşmeyi desteklemeye yardımcı olan doğal bir anti-bağışıklık ve sindirim yardımcısıdır. Cam şişe, kolay uygulama için bir spreylik ve bir damlalıkile birlikte gelir. Özel geliştirilmiş formülü ve üretiminde kullanılan saf içeriği sayesinde tam koruma sağlar. RSF Lab ürünlerinin siz ve sevdikleriniz için mükemmel bir çözüm olmasının nedeni: Özel Ekibimiz Tarafından Yapılmıştır: Dış kaynak kullanımı yoktur, kolloidal gümüş suyumuz gururla Türkiye’deki özel ekibimiz tarafından sevgiyle üretilir ve paketlenir. Daha yüksek konsantrasyon
  • Küçük Parçacık Boyutu: En küçük parçacıklar çözümümüzde bulunur. Ultra Saf Su: İyonize gümüş elde etmek için yalnızca en temiz suyu kullanıyoruz. Yıllarca süren araştırmalardan özenli üretime ve nihai ürüne kadar tüm ayrıntıları önemsiyoruz. Bu yüzden her şişede size sevdiğiniz bir ürünü sunmak için 24 saat çalışan özel bir ekip var. Müşterilerimizin hayatlarında bir fark yarattığımızı bilmekteyiz. Gülümsemelerini görmek, mesajları okumak ve hayat değiştiren hikayeleri duymak bize fazlasını yapmak için ilham veriyor. Bu sebeple ürünümüz doğadan esinlenerek, sevgiyle, kalite ile üretilmiş ve özenle paketlenmiştir. Her şişe, ekibimizin size göndermeden önce tutkuyla aşıladığı en saf suya sahip en iyi gümüşe sahiptir. Ayrıca bir dozaj kapağı, 30 ml’lik bir burun sprey şişesi ve damlalık alacaksınız – Kolloidal Gümüşünüzü her yere yanınızda götürün. Ve son olarak “ Hepsinin en safını keşfetmeye hazır mısınız?”

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
  • Form Sprey
  • İçerik Alkolsüz
Geri Bildirim Ver

ACTİVE SİLVER 004 Kolloidal 40 ppm 1 lt Gümüş Suyu

acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyu, pek çok hastalığın tedavi sürecine yardım eden faydalı bir üründür. “activesilver” kalitesi ile tüketicilere sunulan ürün, doğal materyaller kullanılarak imal edilir. Bu şifalı sıvı, günlük tüketime uygundur. Ürün, cam şişesiyle birlikte gönderilir. Ayrıca söz konusu sıvının kolay uygulanabilmesi için yanında damlalık da bulunur. Gümüş suyu, organik bir üründür. Mantar, yara tedavileri ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için tercih edilen activesilver gümüş suyu, uzun süre dayanıklıdır. Saf su ve gümüş partiküllerden oluşan ürün, homojen görünümlü heterojen bir maddedir. Sağlık için takviye ürün niteliği taşıyan acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml organik kolloidal gümüş suyu, korunaklı ambalajıyla kapınıza kadar ulaştırılır.

  • Miktar: 100 ml
  • Form: Sıvı
  • Özellik: Organik

Acti̇ve Si̇lver Kolloidal 1000 ml Gümüş Suyunun Formül İçeriği Nedir?

Acti̇ve Si̇lver Kolloidal 1000 ml Gümüş Suyunun Formül İçeriği Nedir?

acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyunun içeriğinde saf su bulunur. Ayrıca yine ürünün formülünde% 99.999 saflıkta medisinal gümüşten elde edilen kolloidal gümüş suyu yer alır. Bu saf formül ürünün medikal amaçlarla kullanılmasına olanak sağlar. Gümüş suyunun formülünde, insan sağlığına ve çevreye zararlı olduğu bilinen bir madde yoktur. Doktor kontrolünde güvenle tüketilebilir. Saf su ve gümüş partikülleri bulunduğu için ürün sıvı formdadır. Damlalık ile birlikte gönderildiği için sıvıyı uygulamak son derece kolaydır. Bu sayede ürün yaralara ve gerekli bölgelere rahatlıkla temas edebilir. acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyu kaliteli ve sağlıklıdır. Yüzyıllardır kullanılan gümüş suyu, etkili bir yan tedavi aracıdır.

Acti̇ve Si̇lver Kolloidal 40 Ppm Gümüş Suyu Ne Sıklıkta Kullanılır?

acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml cam şişeli kolloidal gümüş suyunun doktor onayı alınmadan kullanılması önerilmez. Özellikle; hamileler, kronik hastalığı olanlar, mantar ve açık yara gibi cilt problemi için kullanacaklar kesinlikle doktora danışarak bu üründen istifade etmelidir. Ayrıca acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyunun devamlı olarak 14 günden fazla kullanılması tavsiye edilmez. Her takviye edici medikal üründe olduğu gibi gümüş suyunda da aşırı kullanım, yan etkilere neden olabilir. Bu sebeple söz konusu ürünün doktorun tavsiye edeceği gün sayısı kadar ve yine uzman hekimce belirtilen sıklıkta tüketilmesi sağlanmalıdır. Öte yandan söz konusu ürünün sürülmesi, buharlaştırılması veya başka formlarda kullanılması da hekim tavsiyesi ile gerçekleştirilmelidir. Gümüş suyu cilt enfeksiyonlarının çoğunda sürülerek, solunum yolu rahatsızlıklarında ise teneffüs edilerek kullanılır.

Acti̇ve Si̇lver Kolloidal 1000 ml Gümüş Suyunun Faydaları Nelerdir?

acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyu, saf bir maddedir. Bu sebeple söz konusu ürünün sağlık açısından pek çok faydası vardır. Yüzyıllardır vücudu iyileştirmek için kullanılan gümüş suyu, antibakteriyel özellik taşır. Bu da enfeksiyonlu yaraların ve mantar hastalıklarının tedavisinde etkili olmasını sağlar. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen bireyler de belli miktarlarda gümüş suyu içerek sıhhat bulabilir. Ürünün, solunum yolu hastalıklarında kullanıldığı ve havayı temizleyici özellik taşıdığı da bilinir. Organik materyallerle üretilen acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyu yorumlarında, ürünün başarısını net olarak görebilmeniz mümkündür. Bu gümüş suyunu kullanan bireyler, sıvının kaliteli, doğal ve etkili olduğunu dile getirir. Ek olarak, sıvının cam şişede muhafaza ediliyor olması da ona sağlık katar. Siz de çeşitli hastalıkların tedavisine destek olması açısından bu ürünü tercih edebilirsiniz. Trendyol’dan sipariş ederek kapınıza kadar gelecek acti̇vesi̇lver 40 ppm 1000 ml kolloidal gümüş suyu, fiyatıyla bütçe dostudur.