Actifoam Siyah Fıstık Masaj Topu

200 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,40 TL

Ürün Bilgileri

Actifoam Siyah Fıstık Masaj Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMRE SPOR Satıcı Ünvanı: ÖZKAN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220510256
    Bu ürün EMRE SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faydaları : Göğüs kafesi hareketliliğini arttırır ve kamburu düzeltir. Yeni tetik noktalarını keşfetmeye yardımcı olur. Baş ağrısı ve boyun kasılmalarını giderir. Orta sertlikteki Actifoam Fıstık Masaj Toplarımızı yeni ve orta seviye herkes için tavsiye ediyoruz.Siyah-pembe, siyah-mavi, siyah-sarı, siyah-turuncu ve siyah-yeşil renklerde Türkiye’de ürettiğimiz Actifoam Fıstık Masaj Topları herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir ve kas ağrılarını azaltıp gergin kasları rahatlatmaya yardımcı olur. Ürünün Teknik Özellikleri : 12 x 24 cm EPP (Malzeme) tehlikeli bir ürün değildir ve normal kullanım koşullarında toksik, kişisel ya da ekolojik tehlike yaratması beklenmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver