10
Su Sporu Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Actifoam Büyük Yüzme Tahtası Kickboard

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Actifoam Büyük Yüzme Tahtası Kickboard

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: spor Z spor malzemeleri Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKARÇEŞME İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0130040524
    Bu ürün spor Z spor malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Actifoam yüzme tahtası, antrenman sırasındakollarınızı devre dışı bırakarak, alt vücut bölgesini güçlendirmeye ve yüzme tekniğini geliştirmeye yarar. Profesyonelve amatör sporcular için uygundur. Ergonomiktasarımı sayesinde, suyun içinde en doğru vücut pozisyonunu almanızı sağlar. Ayakpaletiyle birlikte kullanılabilir. Yüzmeyeyeni başlayan eğitimlerinde kullanmak için uygundur. Actifoam mühendisleri tarafından özelolarak tasarlanan el tutma yeri uzantısı, gerektiğinde havuz dışındaki eğitimciler tarafından sopayla çekmeyi kolaylaştırmak için yapılmıştır. Epp malzemeden üretilmiştir. Hafif, dayanıklı, ısı ve kimyasallara dirençli, tahrişetmeyen, %100 geri dönüşümlü bir yapısı vardır. Ürünü kullandıktan sonra soğuk suyla durulayın ve kurumaya bırakın. Isıyla direkt temas etmesini engelleyin. Actifoam yüzme tahtası büyük, orta ve çocuk boyu olmak üzere 3 ebat üretilmiştir. Büyük boy: 325x465x35 mm orta boy: 273x390x35 mm çocuk boyu: 224x320x35 mm uyarı: Boğulmaya karşı koruma sağlamaz. Sadece sürekli ve yetkin gözetim altında iken kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Branş Yüzme
Geri Bildirim Ver