Acr Aledo 50 Yaprak (100 SAYFA] 31X32 CM MANYETİK YAPIŞKANLI FOTOĞRAF ALBÜMÜ(MAVİ) 50315

1.149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Acr Aledo 50 Yaprak (100 SAYFA] 31X32 CM MANYETİK YAPIŞKANLI FOTOĞRAF ALBÜMÜ(MAVİ) 50315

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZYILMAZ TİCARET Satıcı Ünvanı: MURAT YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4177614954800001 Vergi Kimlik Numarası: 9730081885
    Bu ürün ÖZYILMAZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 Sayfa Yapıştırmalı Ciltbezli Albüm Her ebattaki resimlerinizi koyabileceğiniz 100 sayfalık yapıştırma albüm… Sayfalar 315x325mm ebatlarındadır… MANYETİK YAPIŞKANLI DERİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ 50 YAPRAK TOPLAM 100 SAYFA Günümüzde farklı özelliklerde ve farklı ebatlarda birbirinden farklı pek çok fotoğraf albümü üretilmektedir. Kimisi daha ufak boyutlu, kimisi daha renkli, kimisi tek sayfalı kimisi ise yapıştırmalı olarak üretilmektedir. İşte MANYETİK YAPIŞKANLI DERİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ 50 YAPRAK TOPLAM 100 SAYFA modelimizde bu ürünler arasında çok beğenilen ve Yaren Ticaret online satış mağazamızda çok fazlaca talep gören bir ürünümüzdür. MANYETİK YAPIŞKANLI DERİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ 50 YAPRAK TOPLAM 100 SAYFA Manyetik (yapıştırmalı) fotoğraf albümü sayesinde daha esnek bir kullanıma sahip olursunuz, sayfaların içlerine koyacağınız fotoğrafları kendi zevkinize göre ayarlayabilir ayrıca dilediğiniz zaman sayfa yerleşimini değiştirebilirsiniz. Normal bir fotoğraf albümünde fotoğrafları koyacağınız alan yada alanlar sabittir o alanların boyutlarına göre fotoğrafları sayfalara koymanız gerekir ancak MANYETİK YAPIŞKANLI DERİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ 50 YAPRAK TOPLAM 100 SAYFA ile böyle bir sorun yaşamazsınız. Sayfanın alt yarısına tek bir fotoğraf koyarken üst yarısına da iki adet daha küçük boyutlarda fotoğraflar koyabilirsiniz. Bu kombinasyonları elinizdeki fotoğrafların boyutlarına göre istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. MANYETİK YAPIŞKANLI DERİ FOTOĞRAF ALBÜMÜ 50YAPRAK TOPLAM 100 SAYFA son derece kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bir fotoğraf albümüdür. Ciltbezi kullanılarak üretilmiştir, bilindiği üzere ciltbezi olarak bilinen bu malzemeler dış etkenlere karşı oldukça fazla dayanıklıdır. Rutubet, güneş ışınları, sıcaklık ve su gibi faktörlerden etkilenmezler. Bu sayede en güzel anlarınıza ait olan çektiğiniz yada çektirdiğiniz fotoğraflarınızı uzun yıllar saklamanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver