Acnecinamide 45x100 Koli Bandı 30 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Acnecinamide 45x100 Koli Bandı 30 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Adet:30 Adet Eni: 45 Cm Uzunluk: 100 Metre Renk: Şeffaf Koli Bandı Günlük yaşamınızda kullandığınız kutu, koli, poşet, zarf gibi eşyaları paketlemenizi sağlayan, birleştirme, şekillendirme amaçlı olarak kolaylık sağlayan koli bandı, pratik ve optimum çözümler sunmaktadır. Paketleme, darbeye karşı dayanıklı hale getirme, neme karşı izolasyon sağlama, yapıştırma, şekillendirme gibi fonksiyonel amaçlar için kullanılan bant
  • şeffaf bant, koli bandı, para bandı gibi çeşitlere ayrılmaktadır. Çeşitli ebatlarda üretilen şeffaf bant oluklu mukavvanın kolayca birleştirilmesini sağlayarak kutuların ve kolilerin yapılmasında kullanılmaktadır. Taşıma kolilerinde basınç ve ağırlığa dayanıklı olarak kullanılan koli bandı aynı zamanda kolilerin kapatılması için birleştirme amaçlı olarak da kullanılmaktadır. İhtiyacına göre fonksiyonel olarak kullanabileceğiniz bant, ince şeritler halinde para bandı olarak da kullanılabilir. Kaliteli film yüzeyi sayesinde kolay kolay kopmayan, bantlama makinalarında verimli bir şekilde kullanılan, kutulama ve paketleme işlemlerinde tek bir film yüzeyi ile istediğiniz sonuçları alabileceğiniz bant çeşitleri olarak size pratik kullanım imkânı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Süper Güçlü Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver