ACIKO Mutfak Tezgahı Için 3 Metre Beyaz 3 Çipli Şerit Led Anahtarlı Set

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ACIKO Mutfak Tezgahı Için 3 Metre Beyaz 3 Çipli Şerit Led Anahtarlı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNTEC ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: İNTEC ELEKTRONİK VE HABERLEŞME CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478005801900013 Vergi Kimlik Numarası: 4780058019
    Bu ürün İNTEC ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgisayar Masası İçin Yapıştırılabilir Çift Taraflı Bantlı Beyaz 3 Çipli Şerit Led Açma/Kapama Anahtarlı 12V Adaptörlü Tak Çalıştır Set Özellikler: Oyun tutkunu iseniz veya bilgisayar başında vakit geçiren biriyseniz bu ürün ile bilgisayar masanızı aydınlatarak görsel şölen ile farklılık yaratabilirsiniz. Gerek aydınlatma, gerek dekorasyon olarak hazır kullanımı ile üst düzeyde memnuniyetinizi sağlayacaktır. Ürünü kullanmak için tek yapmanız gereken görselde görüldüğü gibi adaptör ile led arasındaki bağlantı jakını birleştirip adaptörü fişe takmak olacaktır. Bunun dışında hiç bir kurulum yapmanıza gerek yoktur. Yapıştırdıktan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman açma/kapama anahtarı ile ledin ışıklarını açıp kapatabilirsiniz. Paket içeriğinde şerit led, adaptör ve açma/kapama anahtarı bulunmaktadır. 3 Çipli Şerit Led, 5 metrelik rulolar halinde gönderilmektedir. (20 metre alımda 4x5m şeklinde gönderilmektedir.) Ledlerin arkasında 3M çift taraflı bant bulunmaktadır. Ledinizin yapışkanının yapışabilmesi için tozsuz yüzey olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde uzun ömürlü kullanamazsınız. Sıcak/Soğuk silikon ile desteklendirebilirsiniz. Ürün silikonsuz (IP20) iç mekan kullanımına uygun üründür. Ürünü uzun ömürlü kullanabilmek için aşırı nemli ve ıslak yerlerde kullanmayınız. Aksi takdirde nem ve suya karşı dayanamayıp bozulacaktır. Diğer metraj ve farklı renkteki led ürünlerimizi kuruluma hazır set halinde veya sadece led/adaptör olarak mağazamızdan satın alabilirsiniz. Teknik Özellikler: Akım: 1000mA Güç: 14,4Watt Gerilim: DC 12V (220V ile çalışmamaktadır) Bant: 3M Çift Taraflı Bant IP20 Silikonsuz İç Mekana Uygun Işık Açısı: 120 Derece Led Adedi: 60 Adet/m Ledleri her 3 ledde (5cm) bir kesebilirsiniz. Şerit ledleri oda ışıklandırmaları, koridorlar, merdivenler, yollar, masalar, merdiven altı, pencereler ve aydınlatmak istediğiniz yerlerde dekorasyon olarak kullanabilirsiniz. Ürününüzü mağazamızdan satın aldığınız takdirde saat 16:00’a kadar aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. * Satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* * Farklı bir model, beden veya renkle ürün değişimi yapabilirsiniz. * Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. * Ürünle ilgili bilgi almak için mağazayla iletişime geçebilirsiniz. Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 3 metre
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ACIKO Mutfak Tezgahı Için 3 Metre Beyaz 3 Çipli Şerit Led Anahtarlı Set

Acıko mutfak tezgahı için 3 metre beyaz 3 çipli şerit led anahtarlı set mutfak tezgahı için kolaylıkla yapıştırılabilen tak çalıştır özelliği sayesinde pratik ve rahat kullanım deneyimi sunan özel tasarım üründür. Mutfağınızın tezgâhını aydınlatmanız için özel olarak geliştirilmiş olup estetik, dekoratif ve hoş bir görünüm sağlayabilir. Aydınlatma ve dekorasyon amaçlı oldukça yoğun ilgi gören bu ürün kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

 
  • Aydınlatma kalitesi
  • Pratik kurulum
  • Ergonomik yapı

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Özellikleri

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Özellikleri

Acıko beyaz 3 çipli şerit led anahtarlı set led ışığını istediğiniz zaman açıp kapatabileceğiniz yapışkan kalitesi yüksek ergonomik ve özel tasarım üründür. İç mekânın aydınlatılmasında sıklıkla tercih edilen, ışık kalitesi yüksek ürünler kullanım amacı ve ihtiyaçlarına özel dizayn edilmiştir. Öncelikle aydınlatma amacıyla kullanılan olan bu ürünler mekânın göz alıcı, modern ve şık bir görünüm kazanmasına olanak sağlar. Işık kalitesi yüksek olup yüksek LED ve amper akım gücüyle enerji tasarrufu sağlar. Marka ve kalitesi, orijinalliğine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Kampanya ve indirim seçenekleriyle bütçenize uygun şekilde satın alabileceğiniz, günümüzde oldukça popüler şekilde tercih edilen bir üründür. Soğuk silikonla destekleyebileceğiniz bu malzeme iç mekân kullanımı için idealdir. Uzun ömürlü kullanabilmeniz için aşırı nemli alanlarda kullanmamanız gerekir. Aksi halde nem ve suya karşı dayanamayıp bozulabilir.

 

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Kullanımı

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Kullanımı

Acıko mutfak tezgahı için led anahtarlı set yorumları iç mekan kullanımı için ideal olan, sağlam ve yüksek kaliteli ürünlerin yüksek teknik donanım kalitesini ön plana çıkarır. İşlevsel, kullanışlı yapısı, dekoratif şıklığı ve yüksek ışık kalitesiyle oldukça beğendi toplar. Gerek aydınlatma, gerekse dekorasyon olarak kullanabileceğiniz üst düzey memnuniyet sağlayan bu ürünler pratik ve rahat şekilde kullanılabilir. Hiçbir kurulum yapmanıza gerek kalmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz ve yapışkan kalitesi yüksek özel tasarım üründür. Alanı renklendirerek hayal dünyanızı zenginleştirebilen sadece yetişkinlerin değil çocukların da oldukça beğenisini toplayan malzemeler pek çok alanda zahmetsiz, pratik ve emniyetli şekilde kullanılabilir. Yüksek enerji sarfiyatı yapmaz ve tasarruflu kullanım deneyimi sunar. Bu ürün iç mekanı parlak, kusursuz ve rahat şekilde aydınlatabilir. Yapıştırma işleminden sonra ürünü zahmetsiz ve pratik şekilde kullanabilirsiniz. Adaptörle led arasındaki bağlantıyı birleştirerek adaptörü fişe takıp kolayca kullanabilirsiniz.

 

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Fiyatı

ACIKO Mutfak Tezgahı İçin Led Anahtarlı Set Fiyatı

Acıko mutfak tezgahı için 3 metre beyaz 3 çipli set fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Farklı renk, ışıklandırma sistemleriyle ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilir. Ortalama 1000 mAh gücüne sahip olup performans gücü oldukça yüksektir. Şerit ledleri, oda ışıklandırmaları, merdiven, yol, koridor, masa, merdiven altı ve pencere aydınlatmalarında kullanılabilen işlevsel bir üründür. Dekorasyonunuza şıklık kazandıran alanınızın ilgi çekici, şık görünmesine olanak sağlayan bu malzeme ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilir. Sıcak soğuk silikonla destekleyebileceğiniz bu ürün iç mekân kullanımı için idealdir. Yaşamın her anında çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanabileceğiniz ışıklandırmalar yüksek aydınlatma kalitesi, pratik ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Kullanılan ortamın havasını bir hayli değiştiren, alışılmışın dışında dikkat çekici, özel ve hoş tasarımıyla ön plana çıkan özel üretim üründür. Her ihtiyaca özel dizayn edilen farklı, renkli model seçeneklerine sahip olan bu ürünleri Trendyol'dan analiz edebilir; rahatlıkla satın alabilirsiniz.