Achromin Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem 45 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Achromin Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem 45 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANİYE TÖRİN Satıcı Ünvanı: SANİYE TÖRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590214539
    Bu ürün SANİYE TÖRİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Achromin 45 ml 3800005321035 Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem

Hızla geçen zaman, stres, hava kirliliği, makyaj malzemeleri, güneş ve daha birçok unsur cilt üzerinde can sıkıcı lekelere yol açabilir. Ancak Achromin lekelere karşı beyazlatmaya yardımcı 45 ml krem ile bunun gibi cilt kusurlarından kurtulmak mümkün olabilir. Zengin ve faydalı içeriğe sahip ürün, farklı makyaj uygulamaları ile gizlemenize gerek kalmadan cilt kusurlarından kurtulmayı mümkün kılar. Düzenli kullanımın ardından hemen hemen her gruptan birey olumlu etkilerle karşılaşır. Küçük bir miktarıyla bile büyük yenileme ve onarım etkileri gösteren krem, bir dizi klinik testten geçerek onaylanır. Paraben içermeyen temiz içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Düzenli kullanılan krem, cilt üzerindeki ton eşitsizliklerini ortadan kaldırırken nemlendirme ve bakım olanağı sağlar.

  • Marka: Achromin
  • Etken madde: B3 ve E vitaminleri
  • Miktar: 45 ml

Achromin Lekelere Karşı Kremin İçeriğinde Neler Vardır?

Achromin 45 ml 3800005321035 Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem Yorum

Çoğunluğu güneşin zararlı ışınları nedeniyle meydana gelen cilt lekeleri, Achromin gibi etkili içeriklere sahip krem modelleriyle ortadan kaldırılabilir. Düzenli kullanımda tam performans sunan Achromin lekelere karşı beyazlatmaya yardımcı 45 ml krem, etken maddesi olan B3, E vitaminleri, yüksek mineraller  ve buğday tohumu yağı ile cildin ihtiyaç duyduğu temel bileşenleri sağlar. Kuruyan, gerginleşen ve renk eşitsizlikleri bulunan cilt bölgeleri markanın tek ürünü olan beyazlatıcı kremle bakımlı, temiz ve genç bir görünüme kavuşabilir. Achromin leke kremi, paraben içermeyen karışımı sayesinde hemen hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Kanserojen madde içermeyen Achromin leke karşıtı ve cilt beyazlatıcı krem, 45 ml miktarıyla düzenli kullanım için idealdir. Küçük bir miktarıyla bile tüm lekeli bölgeye yeterince nüfuz eder.

Achromin Lekelere Karşı Krem Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Achromin 45 ml 3800005321035 Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem Yorum

Achromin lekelere karşı beyazlatmaya yardımcı 45 ml krem, cilt üzerinde uzun yıllardan beri var olan veya daha yeni oluşan tüm renk tonu eşitsizliklerini ve lekeleri ortadan kaldırmak için geliştirilmiştir. Achromin lekelere karşı beyazlatıcı kremin asıl amacı vitamin, mineral ve melanin pigmentasyonunu dengede tutmak olduğu için yağlı, kuru veya karma farketmeksizin tüm cilt tipleri için rahatlıkla kullanılabilir. Cilt üzerinde bulunan renk eşitsizlikleri ve lekeleri ortadan kaldırmanın yanında oluşumunu da engeller. Achromin leke kremi kullananlar, cilt lekelerindeki gözle görülür azalmanın yanında parlak ve genç bir görünüm kazandıklarından da bahsederler. Özellikle kuru ve yıpranmış ciltler, yoğun içerikli krem sayesinde esnekliğini, parlaklığını ve nem dengesini yeniden kazanır. Yağ dengesini koruması, sivilce ve akne oluşumunu engellemesi sayesinde de yağlı ciltlere sahip bireylerden oldukça ilgi görür.

Achromin Lekelere Karşı Krem Nasıl Kullanılmalıdır?

Achromin 45 ml 3800005321035 Lekelere Karşı Beyazlatmaya Yardımcı Krem Yorum

Achromin lekelere karşı beyazlatmaya yardımcı 45 ml krem, yoğun içeriği sayesinde ilk kullanımdan itibaren gözle görülür olumlu etkilere yol açar. Beyazlatıcı krem; göz çevresi hariç yüz, koltuk altı, diz kapakları, bikini bölgesi ve dekolte gibi renk eşitsizlikleri ve kararmalar bulunan tüm cilt bölgelerine uygulanabilir. Ürünün leke yoğunluğuna göre en az 21 günden 60 güne kadar kullanılması gerekebilir. Krem, dairesel hareketlerle sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanabileceği gibi cildi zararlı etkilerden korumak için makyaj bazı olarak da tercih edilebilir. Makyaj bazı olarak Achromin leke giderici krem kullananlar, cildin kozmetik ürünlerin yıpratıcı etkilerinden büyük oranda korunduğunu söyler. Siz de kremin tüm faydalarından haberdar olmak için Achromin lekelere karşı beyazlatmaya yardımcı 45 ml krem yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.