Achromin Leke Kremi + Zdrave Akne Sivilce Kremi 2 Ürün 1 Arada

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Achromin Leke Kremi + Zdrave Akne Sivilce Kremi 2 Ürün 1 Arada

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Achromin Leke Kremi + Zdrave Akne Sivilce Kremi 2 Ürün 1 Arada TÜP ÜZERİNDE BULUNAN TARİH ÜRÜNÜN ÜRETİM TARİHİ OLUP SON KULLANMA TARİHİ BU TARİHTEN İTİBAREN 3 YILDIR. DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜRÜNÜN YAN TARAFINA BAKINIZ. Achromin leke kremi son kullanma tarihi: Tüp altında yazan tarihten itibaren 36 ay (3 yıl) dır. Açıklama kutu yan kısmında yazmaktadır. Achroactive Max son kullanma tarihi: Ürünün kapağı açıldıktan sonra 12 ay (1 yıl) dır. Kutu üzerinde sembol ile gösterilmiştir. Rus ve Bulgarlar tarafından Rusya, Bulgaristan gibi ülkelerde çok yaygın olarak kullanılmaktadır ve ürünün memnuniyet oranı çok yüksektir. Cilde Parlaklık, Beyazlık kazandırır ve nemlendirir. Cilt tonu eşitsizliğini düzenlenmeye yardımcı olur. Leke karşıtı içeriği sayesinde farklı özellikteki tüm koyu lekelerin ve renk düzensizliklerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olur. Tüm cilt tipleri ve yaş grubu için uygundur. Yüz ve vücudun her bölgesinde kullanıma uygundur. Sabah ve akşam, göz çevresi hariç, temiz cilde dairesel hareketlerle uygulanır. En iyi sonuç için 28 günlük düzenli kullanım önerilir. Alerji testi için bir miktar ACHROMIN krem bilek kısmına sürülür, 3-4 saat beklenir ve alerjik belirtiler var ise kullanılmamalıdır. ZDRAVE KREM Her Cilt Sorunu İçin Zdrave Krem Sivilce ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı. Ciltte oluşan alerjilerin oluşumunu önlemeye yardımcı. İçeriğindeki mineraller sayesinde güneşe maruz kalan deriye kullanımı uygun olup cildin rahatlamasına yardımcı oluyor. Bebeklerde pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olarak kullanılıyor. Nem derecesi yüksek olan bölgelerdeki (koltuk altı, dirsek içleri, kasık bölgesi, diz altı) cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Böcek sokmalarından kaynaklanan kaşıntı ve kızarıklarında cildi rahatlatıyor. Dudak çevresinde uçuk oluşumunu önlemeye yardımcı. Ciltte oluşmuş yara izlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı. Traş sonrası ciltte oluşan hassasiyeti azaltıyor. Ağda sonrası oluşan cilt tahrişlerinde Sivilce ve kıl dönmesi oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Ayak topuğunda oluşmuş çatlaklarda kısa zamanda soruna çözüm sağlıyor. Genital bölgede oluşmuş tahriş kızarıklık ve kaşıntıların giderilmesinde kullanılıyor.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 120 cc
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi

Birçok insan ergenlik ve yaşlılık döneminde sivilce ya da leke problemi yaşadığını dile getirir. Rahatsız olunan bir bölgeyi düzeltmeye çalışırken yeni bir sorun ile karşılaşmamak için orijinal ürünler tercih edilmelidir. %100 orijinal olan Achromin leke ve Zdrave akne sivilce kremi, özellikle Rusya ve Bulgaristan’da en çok tercih edilen kremler arasında yer alır. Eğer cildinizde renk eşitsizliği, leke ve akne problemleri varsa gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında cildinizdeki değişimi siz ve çevrenizdekiler fark etmeye başlar. Hayat kalitenizi etkileyen bu kötü durumdan kurtulmak için bu cilt kremini kullanabilirsiniz. İçeriği doğal materyaller kullanılarak hazırlanmış ve klinik olarak test edilmiş bu ürünü kullanarak sivilce ve leke problemlerinize çözüm sağlayabilirsiniz.

  • Cilt tonu eşitsizliği düzenlemeye yardımcı
  • Tüm cilt tipleri ve yaş grubuna uygun
  • Leke karşıtı içerik

Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi Özellikleri

Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi Özellikleri

Hem leke hem de akne problemleri için ayrı ayrı kullanabileceğiniz iki ürün, tek bir siparişle birlikte teslim edilir. Şikayetiniz olan bölgeye bir miktar kremi dairesel masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Memnuniyet oranı yüksek olan ürün sayesinde cildiniz daha parlak görünür, cilt tonu eşitsizliğiniz düzelir ve koyu lekeleriniz azalır. Eğer hassas bir cilde sahipseniz tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürünü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Göz ve çevresi hariç vücudunuzun tüm bölgelerinde kullanıma uygundur. Leke karşıtı içeriği sayesinde mevcut lekeleri beyazlatıp renk dengesi sağlarken leke oluşumunu da engeller. Akne ve sivilce probleminiz varsa problemli bölgeye sürdüğünüzde düzenli kullanım sonrası bu izlerden kurtulabilirsiniz. Achromin leke ve Zdrave akne sivilce kremi kullananların tavsiye ettiği bu ürün sayesinde cildinizdeki ton eşitsizliği ve sivilce problemleriniz azalır.

Hızlı Etkili Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi

Hızlı Etkili Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi

Cilt problemi, günlük hayatı etkileyen sorunlardan biridir. Özellikle yüz bölgesinde bulunan leke, akne ve sivilce problemleri; kötü bir görüntüye sebep olduğu için insanları rahatsız eder. Eğer böyle bir probleminiz var ve kalıcı çözüm arıyorsanız, bu ürünü deneyebilirsiniz. Achromin leke ve Zdrave akne sivilce kremi yorumlarında ürünü kullanan kişiler, düşüncelerini belirtir. Kremi uygulamaya başladıktan hemen sonra etkisi gözle görülmeye başlar. İlk kullanımdan sonra cildinizdeki renk farklılıkları eşitlenir, sivilce ve akneli olan bölgelerde azalma meydana gelir. Uzun ve düzenli kullanım sonrasında ise iyileşmiş ancak yüzünüze yerleşmiş sivilce izlerini bile geçirebilirsiniz. Özellikle Rusya ve Bulgaristan’da oldukça popüler olan bu ürün hakkında birçok olumlu yorum bulunur. Müşteriler bu kremi kullandıktan sonra lekelerinin ve aknelerinin azaldığını, düzenli kullanımdan sonra da izlerin bile tamamen ortadan kalktığını belirtir.

Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi Fiyatı

Achromin Leke ve Zdrave Akne Sivilce Kremi Fiyatı

Cilt bakımınız için herhangi bir krem kullanmadan önce özelliklerini incelemek isteyebilirsiniz. Bu ikili ürünün özelliklerine bakıldığında cildiniz için birçok faydası olduğunu görebilirsiniz. Göz ve çevresi dışında vücudunuzun her yerine uygulayabileceğiniz krem ile renk eşitsizliklerinden kurtularak parlak ve nemli bir cilt görünümü kazanabilirsiniz. Erkeklerin de kullanabileceği bu ürün ile sivilce ve akne sorunlarından kurtulur hatta yeni oluşabileceklerin de oluşmasını engelleyebilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle birlikte değerlendirildiğinde çok fazla faydası olduğu görülür. Bütün faydalarının yanında ürünün fiyatını da araştırmak gerekir. Achromin leke ve Zdrave akne sivilce kremi fiyat ve performansı birlikte düşünüldüğünde bütçe dostudur. Uzun süre kullanabileceğiniz bu ikili ile hem leke hem de akne oluşumunu engelleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Achromin leke ve Zdrave akne sivilce kremi satın alabilir, güvenli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.