Accessories Heider Telefon Ve Kamera Tutucu Tripot Ayak 105 Cm (TELEFON TUTUCULU) 3110 Tripot

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Accessories Heider Telefon Ve Kamera Tutucu Tripot Ayak 105 Cm (TELEFON TUTUCULU) 3110 Tripot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PSGT Satıcı Ünvanı: PSG ULUSLARARASI DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733078328200001 Vergi Kimlik Numarası: 7330783282
    Bu ürün PSGT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Heider Telefon Ve Kamera Tutucu Tripot Ayak 105 Cm (telefon Tutuculu)

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Accessories Heider Telefon ve Kamera Tutucu Tripot Ayak 105 cm

Keyifli bir şekilde çekim yapabilmek için gereksinim duyulan farklı araç gereçler vardır. Bunlar yeterli büyüklüğe sahip olmakla birlikte müşterilerin bu alandaki ihtiyacına kolaylıkla cevap verir. Tripot olarak isimlendirilen ve yüksekliği ile kaliteli çekimler yapabilmeye yardımcı olan ürün, farklı renk tonlarının bir araya gelmesi ile tamamlanır. Üç adet ayak kısmı sayesinde kolaylıkla desteksiz şekilde durabilir. Bunun yanı sıra görüntü alma noktasında da pek çok seçenek sunar. Accessories tripot ayak modeli, amatör ve profesyonel şekilde çekim yapabilme noktasında tercih edilir. Kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale gelmesi, anlık çekimler yapabilmeyi kolaylaştırır. Fotoğraf ve video çekimini daha konforlu hale getiren ürün, pratik tasarımı sayesinde rahatlıkla taşınabilir. Ürünü özellikleriyle beraber inceleyerek kendi arayışlarınız doğrultusunda tercihlerde bulunabilirsiniz.

  • Meral renk
  • Siyah renk detaylı
  • 105 Cm

Accessories Heider Tripot Ayak Kullanım Şekli

Accessories Heider Tripot Ayak Kullanım Şekli

Zaman içerisinde ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de tripot olarak bilinen ve pek çok kişi tarafından kullanılan materyaldir. Farklı zeminler üzerine konumlandırılarak hoş ve ilgi çekici çekimleri mümkün kılan ürün, ergonomik yapısıyla öne çıkar. Accessories Heider telefon ve kamera tutucu tripot ayak 105 cm olan boyutu sayesinde çeşitli açılarla çekim yapılmasını sağlar. Bu sebeple de her dönem rağbet görür. Size özgü olmasını istediğiniz fotoğraf karelerini bu üründen destek alarak ortaya koyabilirsiniz. Hem telefon hem de kamera ile kullanılmaya uyumlu bir yapıya sahip olan ürün, kullanışlı olmasıyla dikkat çeker. Çeşitli kamera modelleriyle bir arada kullanarak bu tripot seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Estetik görünümü ve kullanışlı tasarımı ile pek çok alanda tercih edebilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen bu modeli gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Accessories Heider Tripot Ayak Özellikleri

Accessories Heider Tripot Ayak Özellikleri

Kullanımı kolay olan tripotlar, gittikçe artan talepler üzerine farklı modellerde ortaya konulur. 105 cm olarak dizayn edilen bu model ise standart metal rengi sayesinde beğeni toplar. Accessories Heider telefon ve kamera tutucu tripot ayak 105 cm kullananlar da tasarım alanındaki özellikleriyle bu ürünü beğeni ile karşılar. Pratik yapısı sayesinde kolaylıkla katlanabilen tripot seçeneğini kullanmadığınız zamanlarda uygun bir yerde muhafaza edebilirsiniz. Çekim yapmaya başlamak için ürünün üst bölümünde yer alan kısma cihazı yerleştirebilirsiniz. Gelişmiş tutuculuk özelliği ve sağlam ayak kısmı, kolay bir şekilde sabitlenebilmeyi sağlar. Tutma kısmı ise ayarlanabilir olduğu için farklı modeldeki cihazlar ile birlikte kullanıma uygundur. Bu da uzun süreli kullanımı destekleyen özellikler arasında yer alır. Bu ürünü sipariş vererek kaliteli çekim avantajlarından ve konforlu yapısından yararlanabilirsiniz.

Accessories Heider Tripot Ayak Fiyatı ve Yorumları

Accessories Heider Tripot Ayak Fiyatı ve Yorumları

Accessories Heider telefon ve kamera tutucu tripot ayak 105 cm yorumları hem ürün özellikleri hem de müşterilerin yapmış olduğu paylaşımları kapsar. Ürünü satın almadan önce bu bölüme göz gezdirerek çeşitli deneyimlerden yararlanabilirsiniz. Accessories Heider telefon ve kamera tutucu tripot ayak 105 cm fiyatı, ürünün özellikleri ile doğru orantılı olacak şekilde belirlenir. Ürünün tasarımı, kalitesi ve boyutu; fiyat belirlenmesinde etkili rol oynar. Büyük ya da küçük boyutlu cihazlar ile çekim yapabilmek için işlevsel yapılı olarak tasarlanan ürünü tercih edebilirsiniz. Farklı açılardan çekim yapılmasına imkan vermesi sayesinde de benzersiz kareler kaydedebilirsiniz. Mevcut yapısı ve ergonomik tasarımı ile taşınma ve saklanma bakımında büyük kolaylık sağlayan bu modeli deneyimleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürünü özellikleri ve diğer bütün detaylarıyla birlikte inceleyebilir, avantajlı fiyat fırsatlarından faydalanabilirsiniz.