ACAR Karat 24cm 2 Kapaklı 2 Çelik Rendeli Çelik Karıştırma Kabı 16752 016752

578 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ACAR Karat 24cm 2 Kapaklı 2 Çelik Rendeli Çelik Karıştırma Kabı 16752 016752

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modam Mutfak Satıcı Ünvanı: SELMAN KINAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5560742751
    Bu ürün Modam Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfağınızda kolaylık sağlayacak, size pratiklik kazandıracak olan
  • Karat 5 Parça Rendeli Karıştırma Kabı
  • çelik ve paslanmaz tasarımıyla fonksiyonel yapıya sahiptir. Çok amaçlı kullanımı olan, çelik karıştırma rende kabı
  • sıçramaya karşı korumalı kapak, iki adet büyük, küçük delikli rende aparatından oluşmaktadır. Mutfağınızın en büyük yardımcısı olacak olan çelik kap, yemek, salata ve tatlı hazırlıklarınızda size maksimum enerji ve zaman kazandıracaktır. Ürün İçeriği
  • 1 Adet Çelik Kap 1 Adet Koruma Kapak 2 Adet Rende Aparat Ölçü
  • 24 Cm

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2 L +
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Kasa Materyali Metal
Geri Bildirim Ver

Acar Karat 24 Cm Çelik Rendeli Karıştırma Kabı

Acar Karat karıştırma kabı, mutfakta hız ve pratiklik katar. Birden fazla fonksiyona sahip olan ürün, farklı kullanım alanları ile fark yaratır. Ürünü rende, karıştırma ya da saklama kabı olarak kullanabilir, mutfakta hız kazanabilirsiniz. Acar Karat karıştırma kabı, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da göz doldurur. Gümüş ve siyahın hakim olduğu ürün, mutfak aletleri ile tam uyumludur. Fazla yer kaplamayan kabı dolap içerisinde kolayca muhafaza edebilirsiniz. İhtiyaç hâlinde hemen kullanabilir, farkını kolayca görebilirsiniz. Evde, yazlıkta ya da iş yerinde fark yaratan ürün, her arayışa hitap etmeye devam eder.

  • Acar Karat karıştırma kabı, paslanmaz çelikten üretilir.
  • 24 cm çapı mevcuttur.
  • 5 parçadan oluşarak farklı kullanım alanlarına hizmet eder.

Karat Rendeli Karıştırma Kabının Genel Özellikleri Nelerdir?

Karat 24 Cm Çelik Rendeli Karıştırma Kabı - Rendeli Çeşitleri

Acar Karat karıştırma kabı, 24 cm çapı ile mutfaktaki beklentilerinizi karşılar. 13 cm yüksekliğe sahip olan ürün fazla yer kaplamaz. Pek çok yerde kolayca muhafaza edilebilir. Ürünü dolap içerisinde, yüksek çekmecelerde ya da buzdolabı üzerinde saklayabilirsiniz. İhtiyaç hâlinde parçalarını takarak hemen kullanabilirsiniz. Acar Karat karıştırma kabı, 4.6 litre iç hacme sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok gıdayı içerisinde barındırabilir. Farklı kullanım alanlarına sahip olan ürün, tek seferde pek çok işi yapmanızı sağlar. Böylece mutfak giderlerini en aza indirerek bütçenize destek olur. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Acar Karat karıştırma kabı mutfak alanında en büyük yardımcınız olur. Şık tasarımı ve dayanıklı yapısı sayesinde pek çok kişinin favorileri arasındadır.

Karat Rendeli Karıştırma Kabı Kullanışlı mıdır?

Karat 24 Cm Çelik Rendeli Karıştırma Kabı - Rendeli Çeşitleri

Acar Karat karıştırma kabı, mutfakta kullanışlı çözümler sunar. 5 farklı parçadan oluşan ürün, pek çok alanda ihtiyaçlarınızı karşılar. Parça içerikleri aşağıdaki gibi sıralanır; 1 adet karıştırma kasesi, 1 adet 25.5 cm çapa sahip açık kase kapağı (ortasındaki boşluk 13 cm çapa sahiptir.), 1 adet 13 cm çapa sahip kapak, 2 adet her biri 13 cm çapa sahip rende (bir tanesinin rende bıçakları 0.50 cm, diğerinin ise 0.25 cm çapındadır.). Birbirinden kaliteli parçalar, gıdaların rahatça rendelenmesini sağlar. Acar Karat karıştırma kabı sıçramaya karşı dayanıklı olan kapak, rende ve aparatları ile fark yaratır. Ürün ile rende yapabilir, içerisindeki gıdaları karıştırabilir ya da yiyecek saklayabilirsiniz. 3 farklı kullanım türünden birini seçerek mutfakta hız ve yer kazanabilirsiniz.

Karat Rendeli Karıştırma Kabı Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

Karat 24 Cm Çelik Rendeli Karıştırma Kabı - Rendeli Çeşitleri

Acar Karat 5 parça rendeli karıştırma kabı, yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Her parçası gerekli testlerden geçerek kalitesini kanıtlar. Paslanmaz çelikten üretilen malzeme, ürünü uzun yıllar boyunca korur. Çarpma, düşme ve kırılma başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Paslanmaz çelik materyali ürünü korurken aynı zamanda insan sağlığını da destekler. Gıdaların rengini, kokusunu ve tadını değiştirmeden uzun bir süre saklar. Böylece her kullanımda eşsiz bir performans gösterir. Koruma aparatı sayesinde yumurta ve un başta olmak üzere pek çok gıdanın sıçraması önlenir. Acar Karat karıştırma kabı, mutfağınızın en büyük yardımcılarından biri olur. Trendyol üzerinden Acar Karat rendeli karıştırma kabı yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dilerseniz web sitesinden, dilerseniz de mobil uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Online alışveriş platformu, binlerce ürünü rekabetçi fiyatlarla sunarak adından bahsettirir. Her üründen memnun kalmanızı sağlayarak sektördeki yerini korur.