ACAR New Karat 24 Cm 3 Prç.karıştırma Kabı Çelik Yeni

174,23 TL
(58,08 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ACAR New Karat 24 Cm 3 Prç.karıştırma Kabı Çelik Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Despina Home Satıcı Ünvanı: TOLGA ÇUBUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3554912904200015 Vergi Kimlik Numarası: 2630077925
    Bu ürün Despina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK Karat 24 Cm 3 Prç.Karıştırma Kabı ÇELİK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 1 - 1,99 L
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ACAR Karat 24cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Karıştırma kapları mutfağın olmazsa olmazları arasındadır. Pek çok farklı malzemeden ve farklı biçimlerde üretilir. Acar Karat 24 cm 3 parça karıştırma kabı çelik malzemesi sayesinde oldukça dayanıklı bir üründür. Paslanmaz çelik malzemesiyle sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Hafif yapılı çelik gövdesi, kapağı ve küçük kapağı ile üç parçadan oluşur. İsteğinize göre gövde kısmını tek başına kase olarak, büyük kapağını kapatıp saklama kabı olarak veya küçük kapağını kaldırıp mikser kabı olarak kullanabilirsiniz. Çok amaçlı bu ürün, üstün kalitesiyle mutfak işlerinde size büyük kolaylık ve rahatlık sağlar. 24 santim boyutundaki geniş hacimli karıştırma kabı yaklaşık beş litreye kadar alım kapasitesine sahip bir üründür.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • 3 parça
  • 24 santim boyut

Kullanışlı ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Kullanışlı ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Mutfağınızda size pratiklik sağlayan Acar Karat karıştırma kabı paslanmaz çelik içeriği ve fonksiyonel yapısıyla vazgeçilmeziniz olur. Sıçramaya karşı korumalı kapağı ile mikser veya rende kullanırken malzemelerinizin etrafa sıçramasını engelleyip size zaman kazandırırken malzemenin eksilmesini önler. Çeliğin yapışmaz özelliği sayesinde malzemeleriniz kaba yapışma yapmaz, sizi zahmete sokmaz. Temizlemesi oldukça kolay olan bu ürün elle yıkamanın yanı sıra bulaşık makinesinde de gönül rahatlığıyla yıkanabilir. Acar çelik karıştırma kabı 24 cm boyutuyla fazla miktarda malzeme alma kapasitesine sahiptir. Geniş hacmi sayesinde yaklaşık 5 litreye kadar malzemeyi tek bir kapta kullanabilir, saklayabilirsiniz. Krom nikel karışımından üretilen çelik karıştırma kabı, kapağı kapandıktan sonra ısıyı içine hapseder. Çelik özelliği ile malzemelerin ısısını koruyarak uzun süre aynı ısıda muhafaza edebilmenizi sağlar. Kullanışlı karıştırma kabına hemen sahip olabilirsiniz.

Dikkat Çekici ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Dikkat Çekici ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Uzun yıllar yıpranmadan kullanılabilen Acar karıştırma kabı çizilmeye karşı dayanıklı yapısıyla sağlığınızı tehdit etmez. Bulaşık makinesinde kolayca temizlenebilen ürün, kullanım aşamasında olduğu gibi temizlenme aşamasında da size pratiklik sağlar. Mikrodalga fırında kullanılması önerilmez. Yumuşak temizlik ürünleriyle temizlerseniz ürünün kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Yemek, hamur işi ve salata hazırlarken size enerji ve zaman tasarrufu yaptıran karıştırma kabı, mutfağınızın vazgeçilmez aracı haline gelir. Çok fonksiyona sahip yapılı Acar Karat 24 cm 3 parça çelik karıştırma kabı çelik gövdeli kap bölümü, büyük saklama kapağı ve sıçrama engelleyici kapağından oluşur. Bu çok yönlülüğü, kabınızı ihtiyacınız olan kap türüne küçük değişikliklerle dönüştürmenizi sağlar. Siz de sağlığınızı önemseyerek üretilmiş olan bu karıştırma kabına sahip olarak mutfağınızda geçireceğiniz zamanı daha iyi değerlendirebilir, keyifli ve enerjik vakit geçirebilirsiniz.

Avantajlı ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Avantajlı ACAR Karat 24 Cm 3 Parça Karıştırma Kabı Çelik

Mutfak işlerinde pratiklik kazanmanızı sağlayan, vakitten tasarruf ettiren Acar Karat 24 cm 3 parça karıştırma kabı çelik fiyatı açısından bütçenize uygun şekilde Trendyol’da bulunur. Çelik ve paslanmaz yapısı ile uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yapışmaları minimuma indiren özelliğe sahiptir. Yapışan malzemeler kolaylıkla temizlenebilir. Bulaşık makinasında yıkanabilen bu ürün temizlenirken de size vakit kazandırır. Sıçramaya karşı korumalı özel kapağı ile çırpma ve rendeleme gibi işlemler sırasında etrafı kirletmeden hazırlığınızı yapabilirsiniz. Deneyimleyenlerin favorileri arasına giren karıştırma kabıyla ilgili geçmiş deneyimleri öğrenmek için Acar Karat 24 cm 3 parça karıştırma kabı çelik yorumları kısmına girerek fikir edinebilirsiniz. Olumlu geri dönüşleri yüksek olmasının yanı sıra avantajlı fiyatlarıyla da bütçe dostu olan ürün, günlük işlerinizin yorgunluğu arasında size yardımcı olmayı amaçlar. Özel bileşenlerden özenle üretilen, üstün kaliteye sahip bu avantajlı ürüne hemen sahip olabilir, keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.