ACAR Acr Camilla 6 Lı Ayaklı Lüx Porselen Fincan Takımı

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ACAR Acr Camilla 6 Lı Ayaklı Lüx Porselen Fincan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ezg home Satıcı Ünvanı: SERKAN EZGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Vergi Kimlik Numarası: 3840392513
    Bu ürün ezg home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acr Camilla 6 Lı Ayaklı Lüx Porselen Fincan Takımı Özel Gold İşlemeli
  • Minik Ayaklı Fincan Takımı 6 Lı Porselen
  • Özel Kutusunda.
  • 90 cc

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Acar Acr Camilla 6'lı Ayaklı Lüx Porselen Fincan Takımı

Türk kahvesi lezzeti yüzlerce yıldır hiç değişmeden günümüze ulaşmayı başarır. Pişirme yönteminin yanı sıra hazırlanması ve tadı ile ön planda olan Türk kahvesinin sunumu da önemlidir. ACAR Acr Camilla 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı DGDK8758, hazırladığınız enfes Türk kahvelerini sevdiklerinize sunmanız için mutfağınızda rahatlıkla yerini alabilir. Model birden fazla renk seçeneği ve fincan üzerinde bulunan altın renk işlemeleri ile göze hitap ederken, kahve tadı damaklarda kalır. Bardakların kısa ayaklı tasarımı ilgi çekici bir etki yaratarak kahve içenlerin dikkatini çeker. ACAR Acr Camilla 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı, kendine has özel kutusu ile sahiplerine ulaşır.

  • 6 kişilik Türk kahvesi fincanı
  • Fincanları ile uyumlu 6 adet fincan tabağı
  • Altın görünümlü kulplar ve fincan ayakları

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Özellikleri

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Özellikleri

Kahve fincan takımları, kahvenin Türk kültüründeki önemi sayesinde tüm sevdiklerinize hediye olarak vererek onları mutlu etmenize yardımcı olur. Kahvenin tadı ve kokusu kadar sıcaklığını koruması da önemlidir, servis edildiği fincanın yapısının porselen olması kahvenin sıcaklığını koruduğu gibi içimini de kolaylaştırır. Ayrıca bu takım kız isteme törenlerinde kahve sunumu yapmak için de tercih edilebilir. Yeni evlenenler ürünü çeyizlerine de ekleyebilir. 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı modern ve şık bir görünüme sahiptir. Elden kaymayacak bir tasarıma sahip altın görünümlü kulpları olan ayaklı lüks fincan takımı, kaliteli porselenden üretilir. Estetik ve şık görünen bir üründür. Telve kolaylıkla dibe çöker. Bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilir ancak desen ve renginin uzun süre korunabilmesi için elde yıkanması tavsiye edilir.

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Avantajları

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Avantajları

Kahve ritüelinin sunumla özdeşleştiği Türk kahvesi keyfi için özenle seçilen kahve fincan takımını uzun yıllar kullanabilmek çok önemlidir. Kahvenin kalitesi kadar içerken kullanılan fincan takımının görünümü de önemlidir. Acar markası aracılığıyla sizlere sunulan bu 6’lı fincan takımları içecek sıcaklığının uzun süreli korunmasını sağlayarak muhabbet sofranıza keyif katar. Porselen malzemeden üretilmesinin avantajlarına sahip bu birbirinden şık kahve fincanları, kolaylıkla temizlenebilir, leke tutmaz. Kolay temizlendiği için arka arkaya kahve yapmanız gerektiğinde bardakları hızlıca yıkayarak yeniden kullanabilirsiniz. Sahip olduğu özel kutusuyla hediye edilebileceği gibi, hazırlamak istediğiniz hediye kutularına da koyabilirsiniz. Değişiklik yapmak istediğiniz zamanlarda takımda bulunan tabakları farklı renkte bardaklarla eşleştirerek kullanmanız mümkün olur. Acar Acr Camilla 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı yorumlarını da göz önünde bulundurarak kendiniz ya da sevdikleriniz için ürünü tercih edebilirsiniz.

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Fiyatları

Acar Acr Camilla Porselen Fincan Takımı Fiyatları

Kahve keyfinize hem görsellik hem de işlevsellik kazandırmasının yanında Acar Acr Camilla 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı fiyatları eviniz için bütçe dostudur. Her biri ayrı renkte olan bu ayaklı fincanların üzerindeki desenler, sahip olduğu nostaljik hava ile sunumunuza etkili bir görsellik kazandırır. 6 kişilik Acar Camilla porselen fincan takımı, toplamda 12 parçadan oluşur. Keyifli anlarınıza şıklık katan, fincan üzerindeki işlemeleri ile göz dolduran bu fincan takımı, uzun yıllar size eşlik edebilecek gerçek bir fiyat performans ürünüdür. Farklı renkleri, nostaljik desenleri ve kahve sıcaklığını koruyan sağlam porselen yapısı ile kaliteye önem verenler için ideal bir fincan takımı tercihidir. Acar Acr Camilla 6’lı ayaklı lüx porselen fincan takımı kullananlardan biri olmak için bu ürünü uygun fiyat seçenekleri ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.