Acana Regionals - Grasslands Köpek Maması 11,4 kg

3.289,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Regionals - Grasslands Köpek Maması 11,4 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizim City Petshop Satıcı Ünvanı: BARIŞ SAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520318571
    Bu ürün Bizim City Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GRASSLANDS TÜM IRKLAR VE YAŞAM EVRELERİ İÇİN Geniş otlaklarımızdan ve kuzey göllerimizden ilhamını alan ACANA Grasslands batı Kanada nın taze kuzu, serbest dolaşan ördek, bütün kuluçka yumurtaları, serbest avlanan kuzey turna balığı ve serbest dolaşan hindi içeriklerini sunmaktadır. Her gün WholePrey oranlarında TAZE veya ÇİĞ teslim edilen taze yöresel içeriklerle dopdolu olarak köpeğinizin evrimine uygun beslenmeyi taklit eden ACANA Grasslands köpeğinizi doğal ve tam olarak beslemektedir. Her yerde güvenilen, sınırlı karbonhidrat ve zengin protein içeriğine sahip ACANA tüm ırk ve yaşlarda en üst kondisyon seviyesini sağlamaktadır. İçeriklerimizi okuyun, siz de bize hak vereceksiniz. KANADA NIN EN İYİ VE EN TAZE İÇERİKLERİ ACANA Grasslands bildiğimiz ve güvendiğimiz insanlar tarafından yetiştirilen ya da avlanan, "insan tüketimine uygun' olarak addedilen ve her gün ödüllü NorthStar mutfaklarımıza taze olarak teslim edilen benzersiz yöresel içerikleri bir arada sunmaktadır. Çayırda beslenmiş çiğ kuzu eti (%8), Taze ördek (%8), Taze bütün yumurta (%8), Kuzu eti (%8), Ringa balığı eti (%7), Hindi eti (%7), Bütün yeşil bezelye, Bütün kırmızı mercimek, Bütün garbanzo nohutu, Taze serbest avlanmış kuzey turna balığı (%4), Çiğ kuzu ciğeri (%4), Taze ördek sakatatları (ciğer, yürek, böbrek) (%4), Taze hindi eti (%4), Kuzu yağı (%4), Bütün yeşil mercimek, Bütün barbunya fasülyesi, Bütün sarı bezelye, Güneşte kurutulmuş yonca, Kömür balığı yağı (%2), Mercimek lifi, Kurutulmuş kuzu kıkırdağı (%1), Çiğ kuzu işkembesi (%1), Kurtulmuş esmer su yosunu, Taze kabak, Taze bal kabağı, Taze yaban havucu, Taze yeşil kıvırcık lahana, Taze ıspanak, Taze hardal yeşilliği, Taze şalgam, Taze havuç, Taze kırmızı lezzetli elma, Taze barlett armudu, Dondurularak-kurutulmuş ciğer (kuzu ve ördek) (%0.1), Taze kızılcık, Taze yaban mersini, Radika kökü, Zerdeçal kökü, Devedikeni, Dulavraotu kökü, Lavanta, Hatmi kökü, Kuşburnu. KÖPEĞİNİZ ÖZELDİR ACANA dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki köpekler yararlanabilir. Aynı sizin gibi köpeğiniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Köpeğinizi günde iki kez besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver