Acana Homestead Harvest Kedi Maması 1,8kg

734,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
878,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Homestead Harvest Kedi Maması 1,8kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bıcırık Petshop Satıcı Ünvanı: GÜLPERİ KUVALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4764422214600000 Vergi Kimlik Numarası: 6000387372
    Bu ürün Bıcırık Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ACANA Homestead Harvest Yetişkin Kedi Maması 1,8kg SERBEST DOLAŞAN TAVUK & HİNDİ Taze tavuk eti (17%), suyu alınmış tavuk eti (15%), suyu alınmış hindi eti (13%), bütün yulaf, bütün bezelye, tavuk yağı (7%), bütün yeşil mercimek, bütün nohut, bütün kırmızı mercimek, taze gezen tavuk yumurtası (4%), taze hindi eti (4%), mercimek lifi, kömür balığı yağı (1%),taze ördek eti (1%), tavuk kıkırdağı (1%), taze tavuk sakatatları (karaciğer,kalp) (1%), taze hindi sakatatları (karaciğer, kalp) (1%), kurutulmuşyosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini. TAKVİYELER: (kg basına) Teknolojik Takviyeler: Doğal antioksidanlar ile. Besinsel Takviyeler:Kolin Klorür 1200 mg, Taurin: 400 mg. Amino asit hidrat, çinko selat : 150 mg. Vitamin B1: 25mg, Vitamin B2: 10 mg, Niasin: 50mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6:7.5 mg, Folik Asit: 0.75 mg, Biyotin: 0.03 mg, Vitamin B12: 0.1 mg,Vitamin A: 1850 IU, Vitamin D: 250 IU, Vitamin E: 175 IU, Amino asithidrat bakır selat : 11mg. L-karnitin: 50 mg, DL-metiyonin:99 mg. Zooteknik Takviyeler: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6CFU. ANALİZ Ham protein 34 % Ham yağ 16 % Ham lif 4 % Ham kül 8 % Nem 10 % Kalsiyum 1.8 % Fosfor 1.2 % Magnezyum 0.1 % Taurin 0.1 % Omega-6 2.8 % Omega-3 0.5 % DHA / EPA 0.1 % / 0.1 % KALORI İÇERİĞİ (hesaplanan metabolik enerji): Metabolik Enerji 3760 kcal/kg (429 kcal per 250ml/114g cup) KANADA DA ÜRETİLMİŞTİR. Parti numarası, fabrika sicil numarası ve son kullanım tarihi içinambalajın üstünde yer alan bilgilere bakınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Acana Homestead Harvest Kedi Maması ile Huzurlu Patiler

Evcil dostunuz olan kediniz özel tarifle hazırlanmış mama türünde bir ürün çeşididir. Acana Homestead Harvest kedi maması 1,8 kg kedinizin beslenme düzeninde yoğun ve çeşitli besin değerleriyle zengin kalori sunmayı amaçlar. Kedinizin dengeli ve sağlıklı beslenmesi amacıyla özel olarak işlenerek üretilen mama, içine barındırdığı özler vasıtasıyla hem lezzetli hem de sağlıklı bir öğün takviyesi olarak kedinizin kabındaki yerini alabilir. Temel olarak yetişkin kedilerin rahatlıkla tüketebilmeleri amacıyla ideal kullanışlılık vaat eder. Bu durumda temel unsur olarak diş yapısı ve sindirim temel alınır. Bu açıdan eğer yetişkin bir kediye sahipseniz sizin için ideal seçenek olur, yavru kedilere hitap etmez. Acana yetişkin kedi maması temel katı türde bir mama olarak kedinizin beslenme deneyimine hitap eder. Birkaç çiğnemeyle kedinizin yüksek kalori deneyimini tatması amaçlanır.

  • Gezen Tavuk ve Hindi Eti Bir Arada
  • Besin Değeri Açısından Zengin Maddeler
  • Yetişkin Kediler İçin Uzun Ömürlü Kullanım

Acana Homestead Harvest Kedi Maması ile Doğal Lezzet Deneyimi

Acana Homestead Harvest Kedi Maması ile Doğal Lezzet Deneyimi

Acana Homestead Harvest kedi maması 1,8 kg içeriği temel olarak tavuk ve hindi etinin bileşiminden oluşur. Bu noktada et türlerinin bütünüyle bahçede doğal olarak beslenen canlılardan elde edildiğinden emin olabilirsiniz. Gerek hindi gerekse tavuk suyu alınarak paket içinde yer alır. Tavuk eti paketin yüzde on beşini oluştururken hindi eti yüzde on üçünü oluşturur. Bu da içeriğin yüzde otuzunun bütünüyle gezen, doğal canlılardan imal edildiği anlamına gelir. Paketin geri kalan bölümünde yer alan maddelerde de zengin çeşitlilik öne çıkar. Yumurta ve balık yağı gibi ek hayvansal kaynaklar bulunur. Yeşil mercimek, nohut ve kırmızı mercimek başta olmak üzere birçok ana öğün pakette yerini alır. 6235262 içeriğine bunların yanı sıra bütün ve taze olmak üzere bal kabağı, kızılcık ve yaban mersini bitkileri lezzet katar. .

Zengin Besin Değeri ile Acana Homestead Harvest Kedi Maması

Zengin Besin Değeri ile Acana Homestead Harvest Kedi Maması

Zengin kaynaklardan meydana gelen Acana Homestead Harvest kedi maması 1,8 kg özellikleri itibarıyla yüksek kaloriyi ve kalori içinde zengin besin değeri çeşitliliğini sizlere sunar. Besin değerlerine ek olarak birçok takviyenin içinde yer alması çeşitliliği besler. Biyotin, L-carnitin, B12, A, D ve E vitaminleri yer alır. Bu takviyeler kedinizin vücudunun forma ulaşması amacıyla ideal olarak öğünde öne çıkar. Ana besin değerleri olarak içerdiği maddeler sayesinde %34 oranında proteinden oluşur. Bu oran kedinizi günlük kalorisini sağlıklı besinden takviye edebilmesi amacıyla ideal kullanışlılığı sağlar. Bunun yanı sıra ham şekilde yer alan yağ ve nem de mamanın içinde kedinizin kalorisini karşılayabilmesi amacıyla önemli ölçüde yer alır. Ayrıca ideal oranların karşılanması amacıyla lif, kül, kalsiyum, fosfor, magnezyum, taurin, omega-3 ve omega 6 da zengin yer tutar.

Öğünlere Pratik Takviye Acana Homestead Harvest Kedi Maması

Öğünlere Pratik Takviye Acana Homestead Harvest Kedi Maması

1,8 kg geniş kapasitesiyle sizlerle buluşan Acana Homestead Harvest kedi maması 1,8 kg yorumları ağırlıklı olarak pratik kullanım avantajı barındırdığı yönündedir. Pratik şekilde ağzı açılarak kedinizin mama kabına dökerek sunuma hazırlayabilirsiniz. İçinde barındırdığı zengin kaynaklar vasıtasıyla kedinizin öğünlerinde geniş kapasitesiyle uzun ömürlü olarak yer tutarak her daim uygun değerlerin takviyesi olarak öne çıkabilir. Vücutta sağlıklı şekilde işleyebilmesi için bu değerler ideal olarak kedinizin vücuduna uyum sağlar. İçindeki özler sayesinde kas gelişimini hızlandırıp kedinizin kaslarının duyduğu enerji gereksinimine katkı sağlayabilir. Geniş kapasitesiyle bu fonksiyonları uzun ömürlü olarak yansıtabilen Acana Homestead Harvest kedi maması 1,8 kg fiyatı performans açısından değerlendirildiğinde maliyet yönünden kullanım sürecinde avantaj sağlar. Uygun fiyata geniş fonksiyonuyla uzun ömürlü olarak kediniz eylemlerini gerçekleştirirken gereksinim duyduğu gücü mamadan kolayca karşılayabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.