Acacia Jean's Color Mavi 250ml. Blue Amonyaksız Balyaj Renkli Saç Boyası

152,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 20 TL İndirim
145 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
140 TL'ye 6 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
84,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Acacia Jean's Color Mavi 250ml. Blue Amonyaksız Balyaj Renkli Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Revard Ticaret Satıcı Ünvanı: REVARD E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734244299400001 Vergi Kimlik Numarası: 7342442994
    Bu ürün Revard Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Mavi
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Acacia Jean's Color Mavi 250ml

Jean's Color mavi saç boyası çılgın bir ruha sahip olanlar için ideal bir seçimdir. Sıradanlığın ötesine geçmek, stilinize farklı bir hava kazandırmak amacıyla siz de Mavi Rüya rengini kullanabilirsiniz. Ruhunuzu yansıtan saç rengiyle her ortamda öz güvenli bir duruş sergileyebilirsiniz. Kimyasal kokusu olmadığı için uygulaması kolaydır. Kullanışlı ambalaj boyutu sayesinde bir kutu ile kısa saçlarda birden fazla işlem yapabilirsiniz. Boyayı hazırlarken koruyucu amaçlı önlük ve eldiven kullanmanız tavsiye edilir. Genç ve enerjik ruhunuza uygun bir saç rengiyle benzersiz tarzınızı ortaya koyabilir, yaşamınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Ürünün kolay kullanım özelliği sayesinde evinizin konforunda profesyonel bir boyama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Amonyak içermeyen yarı kalıcı saç boyası ile saçlarınızı yakma derdi olmadan sağlıklı bir şekilde renklendirebilirsiniz.

  • Yarı kalıcı saç boyası
  • Su bazlı içerik
  • Rüya gibi bir renk

Hayatınızı Renklendirecek Jean’s Color Özellikleri

Hayatınızı Renklendirecek Jean’s Color Özellikleri

Saçlarınızın renginden sıkılıyor ama yeni bir renge boyama konusunda kararsız kalıyorsanız Acacia Jean's Color mavi saç boyasını deneyebilirsiniz. Saçlara zarar vermeyen bir boya arayışında olanlar için yarı kalıcı özelliğe sahip Mavi Rüya, oldukça uygun bir seçenektir. 250 ml’lik ambalajlarda satışa sunulan boyanın özellikleri şöyle sıralanabilir. %100 orijinal olan ürünün hafif yapısı sayesinde saçlarınız ağırlaşmaz. Amonyaksız, su bazlı içeriği ile saç köklerinize nefes aldırır. Uzun saçlarda ise ikinci kutuyu almak zorunda kalmadan boyama işlemini tamamlayabilirsiniz. Mavi rengi saça en güzel şekilde işler ve canlı bir hava verir. Boya, saç zemininin rengine ve yapısına göre birkaç ay, ortalama olarak 10 yıkama süresi boyunca saçınızda kalır. Boyanın akma süreci zaman alır. Yavaşça ve açılarak ilk renginize geri döner.

Acacia Jean’s Color Dream Blue Uygulaması Nasıl Yapılır?

Acacia Jean’s Color Dream Blue Uygulaması Nasıl Yapılır?

Boyadan maksimum verim almanız için uygulama sırasında bazı konulara özen göstermeniz gerekir. Bunu yaptığınız takdirde hayalini kurduğunuz renge kolayca ulaşabilirsiniz. Evinizde steril bir ortamda boyama olanağı sunan ürün aynı zamanda kuaför masraflarınızı da minimum seviyeye indirir. Acacia Jean's Color mavi nasıl kullanılır merak ediyorsanız, şu adımları takip ederek sağlıklı bir boyama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Saçınızın zemin rengi açıksa doğrudan uygulamaya geçebilirsiniz. Ancak açık bir zemine sahip değilseniz, öncesinde rengi açmanız gerekir. Bu işlem istediğiniz rengi yakalamanız için çok önemlidir. Boyanın renk tonunu açmak amacıyla ürünün içerisine su, şampuan, krem, saç kremi vb. karışımlar ilave etmeniz önerilmez. Boyama işlemini yaparken kesinlikle saç açıcı ürünler kullanmamalısınız. Saçınızın her yerine boyayı yedirdikten sonra 20 dakika beklemeniz yeterlidir. Ardından saçlarınızı bol su ile durulayabilirsiniz.

Acacia Jean’s Color Mavi Rüya Fiyatları

Acacia Jean’s Color Mavi Rüya Fiyatları

Hayatın monotonluğundan sıkıldıysanız, değişime kendinizden başlayabilirsiniz. Hayata gülümseyen gözlerle bakmak için kendinizi sevmeniz ve dış görünüşünüzden memnun olmanız gerekir. İçinizdeki neşeyi ve coşkuyu dışa yansıtacak Acacia Jean's Color mavi rüya ile siz de hayalinizdeki saç rengine kavuşabilirsiniz. Online alışveriş fırsatlarından yararlanarak ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilir, tarzınızı bir günde değiştirebilirsiniz. Acacia Jean’s Color saç boyası mavi 250 ml için farklı fiyat tekliflerini değerlendirerek bütçenize uygun olanı seçebilir, kampanya ve indirim fırsatlarını takip ederek yaşam enerjinizi yükseltecek renge kolayca sahip olabilirsiniz. Keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için sipariş oluşturmadan önce müşteri yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önceden satın almış olan kişilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. Boyayı kullandıktan sonra yaşadığınız deneyimi dilerseniz siz de bu platform üzerinden diğer müşterilerle paylaşabilirsiniz.