Abro Enjektör Temizleyici Ve Yakıt Katkısı Dizel

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Abro Enjektör Temizleyici Ve Yakıt Katkısı Dizel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omay Otomotiv Satıcı Ünvanı: OSMAN AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1687448710600013 Vergi Kimlik Numarası: 0130247231
    Bu ürün Omay Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Abro Enjektör Temizleyici güç kaybına neden olan atıkları yakıt enjeksiyon sisteminden temizlemek için özel olarak formüle edilmiştir. Tek bir uygulama, enjektörlerdeki tıkanıklığı giderir ve enjektör sprey kalıplarının düzgün biçimde çalışmasını sağlar
  • ayrıca atıkların kolayca çözülmesini sağlayarak motorun performansını arttırır. Faydaları: Tüm Enjektörleri temizler Rolantiyi Düzenler Tüm yakıt dağıtım sistemini düzenler ve temizler. Yakıt tasarrufu sağlar. Eksozt emisyonunu azaltır. Abro Enjektör Temizleyici: Tam dolu br depoya eklendiğinde, bir seferde tüm enjektörleri temizler. Kurşunlu ve kurşunsuz benzin motorlu araçlarla kullanılabilir. Turbo ve katalitik konvertörlü araçlarda güvenle kullanılabilir. Oksijen sensörlerine zarar vermez. Ürün Faydaları: Motorun normal yanma işlemi sonucu oluşan karbon atıkları, özellikle kısa mesafeli dur-kalk sürüşleri sonrasında yeni arabalarda bile hızlı bir şekilde birikebilir. Motor tekrar çalıştığında, yanma çemberine ulaşan ilk benzinin bir kısmı kuru atıklar tarafından emilir ve bu da motoru çalıştırma esnasında problem yaşanmasına neden olur. Ancak motor ısındığında atıklardaki benzin buharlaşır ve motorun çalışması normale döner. Yakıt enjektörleri hassas bir şekilde ölçülmüş yakıt dumanı miktarının yanma çemberine iletmesi için tasarlanmıştır ve neredeyse insan saçının çapı kadar küçük miktarlarda kir ciddi blokaj problemlerine yol açabilmektedir. Kirli bir enjektör düzgün işleyen bu sistemi bozar, dumanı aralıklarla iletmeye başlar. Tekli yakıt enjektöründe %10 kadar küçük bir oranda dahi bir tıkanıklık meydana gelmesi durumunda, motoru çalıştırmada , yanmada problem yaratır, yokuşta motorun teklemesine veya güç kaybetmesine, motorun durmasına, yakıt israfına ve emisyonun yükselmesine neden olur. Enjektör Temizleyicisi'nin patentli formülü, güç kaybına neden olan enjektör atıklarını temizlemek ve motorun performansını iyileştirmek için hazırlanmıştır. Öne deterjan atıkları enjektör yüzeyinden çıkarır ve enjektör sprey kalıplarını iyileştirir. Sonra Enjektör Temizleyicisi içindeki dispersan deterjanın çıkardığı atıkları yanma çemberi üzerinden ve eksozt sisteminden dışarı atar. KULLANIM TALİMATLARI · 354ml 'lik bir şişe Enjektör Temizleyici 50-60 lt yakıt için yeterlidir. Şişenin tamamının dolu depoya eklenmesi gerekir, yarım depoyada koyabilirsiniz. Mükemmel sonuç için her 5000 km.de eklenmelidir.
Geri Bildirim Ver