2
Sürülebilir Çikolata kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 330 G

138,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,90 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 330 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tatlıcılar Gıda Satıcı Ünvanı: TATLICILAR GRUP GIDA KIRTASİYE NAKLİYE İNŞAAT E-TİCARET PAZARLAMA ÜRETİM SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0831099407900001 Vergi Kimlik Numarası: 8310994079
    Bu ürün Tatlıcılar Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 330 g
Geri Bildirim Ver

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 gr

Kavrulan fındıkların işlem görerek belirli bir aşamaya getirilmesi sonucu elde edilen krema kıvamlı fındık ezmesi, her yaştan kişinin sevdiği bir lezzettir. Kahvaltılarda sıklıkla tüketilen bu yiyecek, tatlı bir ürün olmasının yanında besleyici ve doyurucu bir üründür. Genellikle ekmek üzerine sürülerek tüketilen bu ezmeyi kaşıkla yemeyi de tercih edebilirsiniz. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 6 x 330 g bu amaçla size sunulan ürünlerden biridir. Enerji verici olduğu bilinen fındığın işlenmesiyle elde edilen ezme, aynı zamanda oldukça doyurucu bir kahvaltılıktır. Fındık ezmesinin kakao ile birleşerek tatlandırılması sonucuna eşsiz bir lezzet haline gelir. Tadıbu, yüksek fındık oranı ve doğal içeriğiyle sağlıklı bir ezme olduğundan gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve sofralarınıza ekleyebilirsiniz.

  • Trans yağ ve koruyucu içermez
  • Enerji veren besleyici tat
  • %35 fındık oranı

Abdurrahman Tatlıcı Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 İçeriği

Abdurrahman Tatlıcı Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 İçeriği

Kakaolu fındık ezmesi, tatlı sektöründe oldukça ün yapmış bir marka olan Abdurrahman Tatlıcı’nın doğal içerikli ve katkısız ürünüdür. Kahvaltılarınızda tüketebileceğiniz bu ürün ara öğünlerinizde de vazgeçilmez lezzeti ve doyuruculuğu ile tercihiniz olur. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu kakaolu fındık ezmesi sağlığa zararlı maddeler içermeyen bir üründür. Trans yağ, emülgatör, gluten, koruyucu ve peynir altı suyu tozu içermez. Bu özelliğiyle oldukça sağlıklı bir içerikle sofralarınızda yer bulan bir fındık ezmesidir. Fındık, şeker, kakao, süt tozu ve fındık yağının birleşiminden oluşan eşsiz bir tadı vardır. 330 gram paketlerde hazırlanan bu ürünün fındık oranı %35 şeker oranı ise %23’tür. Evinizde yapabileceğiniz bir tadın sofralarınıza sunulmuş hali olan Tadıbu fındık ezmesi kahvaltıda, gün içinde, istediğiniz her saatte tüketmeye uygun hazırdır. Siz de bu eşsiz tadı deneyimlemek için Tadıbu siparişi verebilirsiniz.

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Fındık Ezmesi Lezzeti

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Fındık Ezmesi Lezzeti

Oldukça az şeker oranı ve doğal içeriğiyle ev yapımı bir lezzet olan Tadıbu fındık ezmesinin eşsiz bir tadı vardır. Çay, kahve yanında ara öğün olarak tercih edebileceğiniz bu ürün, hem bir tatlı hem de kahvaltılıktır. Fındığın kavrulması sonrasında kakao ile buluşturulmasıyla elde edilen tarifi mükemmel bir tat oluşturur. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 330 gr paketiyle doyurucu bir boyuta da sahiptir. Enerji veren, besleyici ve doyurucu bir ürün olan bu ezmenin ambalajı ideal bir ölçü belirlenerek hazırlanır. %5 oranındaki kakaosuyla mükemmel bir oran oluşturacak şekilde özel hesaplanan bir tarifi vardır. 15,8 gram protein, 36,3 gram karbonhidrat, 5,8 gram lif, 37 gram yağ ve 553 Kcal enerji bulundurur. Yüksek lif ve protein içeriğiyle sporcular için de yardımcı bir besindir.

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Paketi

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi Paketi

6 x 330 gram ambalajdan oluşan Tadıbu kakaolu fındık ezmesi, uzun süre bu lezzeti yaşamak isteyenler için hazırlanmış avantajlı bir üründür. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 6 x 330 g fiyatı altı paket içerdiğinden buna göre hesaplanarak belirlenir. İçerisinde bitkisel yağ olarak yalnızca fındık yağı olan bu kakaolu fındık ezmesinin doymuş yağ oranı oldukça düşüktür. Katkı maddeleri ve koruyucu içermediğinden sağlığa zararlı bileşenler barındırmaz. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla sofralarınızda Tadıbu’ya yer verebilirsiniz. Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 6 x 330 g yorumları bölümüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan ulaşarak müşterilerin ürün hakkındaki deneyim ve fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü hemen satın alarak tüketmeye başlayabilir ve bu sağlıklı, eşsiz, doğal lezzeti siz de deneyimleyebilirsiniz.