ABC Soft Kamelya Aşkı 5 L

142,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
142,50 TL
Kurumsal Fatura
164,99 TL
9.2
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
162,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Soft Kamelya Aşkı 5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ABC YUMUSATICI KAMELYA
Geri Bildirim Ver

ABC Yumuşatıcı Aşk 5 LT

Çamaşır yıkamak, makineler sayesinde çok daha kolay haldedir. Ancak çamaşırların temiz olması ve hijyenik bir şekilde kullanılmaya devam etmesi için deterjan ile yumuşatıcılar son derece önemlidir. Özellikle çamaşırların kumaşları üzerinde hoş bir etki sağlayarak daha konforlu şekilde kullanılmalarına olanak tanıyan yumuşatıcı seçenekleri herkes tarafından tercih edilir. ABC yumuşatıcı aşk 5 lt seçeneği, çamaşırların üzerinde sağladığı etki ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Siz de kıyafetlerinizin çok daha yumuşak bir şekilde kullanılması ve buna bağlı olarak hem temiz hem güzel kokması için ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürün, kıyafetlerinizin ilk günkü yeniliğini ve konforunu korumasında da etkili olur. Bu sayede kumaşların da büyük oranda korunmasını sağlar.

  • Pratik kullanım
  • Etkili hijyen
  • Kaliteli içerik

Hijyenik ABC Aşk 5 LT Özellikleri

Hijyenik ABC Aşk 5 LT Özellikleri

Beğeni kazanan bu seçenekle yıkanan kıyafetler son derece yumuşak ve konforlu bir şekilde kullanılır. Diğer taraftan ürün, sağladığı kalıcı ve hoş koku sayesinde gün boyu kıyafetlerinizin güzel kokmasına olanak tanır. Kıyafetlerinizin kumaş yapılarına uyum sağlayarak konforlu ve etkili bir kullanım sunan ürün, ayrıca zaman içerisinde yıpranan çamaşırlarınızın bakımının da yapılmasını imkan oluşturur. Siz de ABC yumuşatıcı 5 lt seçeneğini her türlü kıyafetleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, dermatolojik olarak test edilir. Bu bakımdan ürünün kullanıldığı kıyafetlerin ciltle temas etmesinde herhangi bir sakınca bulunmaz. Bu doğrultuda da ürün son derece sağlıklı bir kullanım sağlar. ABC aşk yumuşatıcı, kıyafetlerin rengini de korur. Bu sayede hem kullanımdan hem de yıkamadan ötürü rengi solan kıyafetlerin daha canlı görünmelerini sağlar. Bütün bunlar çerçevesinde ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz.

Yumuşatıcı Aşk 5 LT İçeriği

Yumuşatıcı Aşk 5 LT İçeriği

Dikkat çeken ürün; sağladığı hijyenik ve doğal kokusu sayesinde öne çıkar. Son derece kaliteli yapısı ve pek çok makine için sağladığı uyum ürünü en çok tercih edilen yumuşatıcı seçenekleri arasına sokar. Bu bağlamda ABC yumuşatıcı, marka noktasında da dikkat çeker. Önde gelen deterjan markalarından olan ABC, her alanda ortaya koyduğu kaliteli ürünleri ile rağbet görür. ABC yumuşatıcı aşk 5 lt kullananlar hem ürünle hem de markayla ilgili son derece olumlu deneyimlerini net bir şekilde ifade ederler. Hijyen sağlayan ve son derece hassas bir yumuşaklık sunan ürün; çamaşırların daha uzun ömürlü bir şekilde kullanılmasını da olanak tanır. Bu çerçevede ürünle ilgili aklınıza takılan her türlü noktayı ABC yumuşatıcı aşk 5 lt yorumları üzerinden inceleyebilirsiniz. Böylece ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Hesaplı ABC Aşk 5 LT Fiyatı

Hesaplı ABC Aşk 5 LT Fiyatı

Rağbet gören bu seçenek, son derece uygun ve avantajlı fiyatıyla dikkat çeker. Bu bakımdan her ev için rahatlıkla tercih edilebilir. Ancak bazı sebeplere bağlı olarak ürünün fiyatında değişkenlik görülür. Ürünün malzemesi, kalitesi, markası ve piyasa şartları fiyatında değişkenlik yaşanmasına sebep olur. Bu bakımdan ABC yumuşatıcı aşk 5 lt fiyatı için tek ve sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün olmaz. Diğer taraftan ürünü satın almak isteyenler için son derece uygun ve avantajlı bir alternatif söz konusu olur. Belirlenen satış rakamları, pek çok bütçeye hitap etmeyi başarır. Siz de ABC yumuşatıcı aşk 5 lt satın almak isterseniz Trendyol üzerinden işlemlerinizi son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ürünle ilgili fiyat bilgisi de dahil olmak üzere her türlü detaya buradan rahatça ulaşabilirsiniz.